Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2012., 16:12   #20251
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Stigla mi rama Složena će bit tek za mjesec dana valjda , al nema veze , dotle Canyon jaše.

Staro 06.03.2012., 16:13   #20252
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Adaksinjo i ja danas odvezli Strmopeć, vrijeme odlično, staza jos bolja

Uspio sam savladat sve tehniče djelove uspona, ali i spusta. Sve osim onog uspona, ali opet, napravio sam pomak u odnosu na prosli put

Adaksinjo neka napise kak je njemu bilo :P

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 16:22   #20253
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
Evo jos jedan video i malo slika iz splita sa utrke.
Pocetak videa je kraj Kikera, nakon toga se snima sredina Kikera (Neo-ST je snima gornji dio staze), a na 1:21 min je sredina "Strme" na videu djeluje sve laganije nego sta zapravo je, pogotovo "Strma"
Dobra snimka, jesi ti ovo snima ?
EDIT: jesam ja lud ili se meni Marjan čini zahtjevnijim od Grede?

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 06.03.2012. u 16:30.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 16:43   #20254
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Nisam ja snima, ono je snimka od Krša.
Mislin da ti se cini, nisan je vozija al Greda mi izgleda zesce zahebana.
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 16:45   #20255
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ako je Free Stroke isto što i BAT na Louisama, kod mene to radi. Prednja je podešena na najviše hoda, a zadnja da grize odmah najjače.

Isprobao kompresiju po nasipu. Radi ovo što i piše. Kad je otvorim skroz, vilica propada najmekše što može. Sa zatvorenim se drugačije ponaša kad pedaliram na nogama (sporije propada) a kad skočim, isto dosta propadne, kao da je otvorena. Kombinacija najsporijeg rebounda i zatvorene kompresije donekle spašava ovaj nesretni topout u spuštenom položaju.

Ovo je moj poligon za testiranje suspenzije:
http://www.pohrani.com/f/3s/u4/44iVhV6Y/img0674.jpg
http://www.pohrani.com/f/1S/TV/2sVVHW6/img0677.jpg
http://www.pohrani.com/f/1B/3T/25KJNMq/img0678.jpg

Ima levele Prvo jedan manji drop, pa jedan nešto veći, pa dupli, pa trostruki. Već dupli napravi nered i ne mogu ga svaki put kontrolirat, a trostruki je čupanje i često doletavanje na nos Ide se bez kočnica sa zaletom i skokom sa nasipa. Jako zabavno.
Uspio sam iskoristiti 125mm hoda. Slijeće se na flat u travu i kolotrake koji naglo uspore, što još više optereti vilicu u doskoku.

Dakle, prvo sljeduje kraćenje opruge, da imam Medium za 150mm. Ako ni onda ne budem mogao iskoristiti puni hod, onda ću dati izraditi Soft kit

KAo što vidite, malo sam se uživio i temeljito napravio domaći rad
murina je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 17:13   #20256
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Smarty Pregled postova
Nisam ja snima, ono je snimka od Krša.
Mislin da ti se cini, nisan je vozija al Greda mi izgleda zesce zahebana.
Hvala na reklami

I samo da ispravim, ovo nije snimao BK Krš, nego BK Timun - točnije ja

Klub je baziran na XC-u, a Krš je ipak DH.
Ipak, tu je bilo i naših kandidata, najbolje mjesto - 3. u muškoj kategoriji i 1. u ženskoj

Ove staze vozimo i mi sa XC bajkovima, za gušt malo i planiramo, kao što je Krš organizirao DH, organizirati neki XC event. Možda Đumbirova, preko Sedla itd itd. vjerojatno do Druge vode ili nešto smislit.

Također, kako se točno zove ona staza, vidim ti je zoveš Strma, mi u Timunu je zovemo Druga, sad ko tu koga

A Greda... stine stine, ovo je ok, pogotovo kad se očisti lipo nakon ovih traktora al je strma za

Zadnje izmijenjeno od: Mitsuoka. 06.03.2012. u 17:26.
Mitsuoka je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 17:39   #20257
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
1250 sa povratom su mene izasle.
sa kojim rotorima? cijena je superica...

danas na strmopeci izgleda da su se pakne razradile kak treba i sad sve koci fino, naspram jucer neusporedivo bolje. cini mi se da ih necu ni odzracivati niti vise bilo kaj dirati po njima jer trenutno stanje je zadovoljavajuce. ako se odlucim lako ih stavim u oglas i vidim kolko mogu za njih dobiti, da dobijem 1000kn, a vjerojatno hocu s rotorima, adapterima, prakticki novim kocnicama s gratis dodatnim parom novih pakni diodam jos tih par stotki i uzmem slx...

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Adaksinjo neka napise kak je njemu bilo :P
za prvi put, odlicno uspon odraden cijeli, osim onih par kamenih dijelova di nisam uspio cijeli dio pregaziti nego stao usred kamenja a spust mi se ne svida nimalo, nema nikakvog gustanja, vise mi je to muka nego gust po onim switchbackovima se drzati na kocnicama i balansirati. vjerojatno da ih savladam, promijenio bih misljenje, al vise volim normalne staze nego ove kozje puteljke

sve u svemu rado cu ponoviti uspon jer nije onako tezak kako sam ga zamisljao iz vucinih prica al za dole biram neku drugu stazu
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 17:39   #20258
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
To što vi čitate sranja po forumima mene ne dira ni pola posto

Hoćeš pravo opravdanje što sam XT kupio? Tako da se svi vi možete sada izasrati na te kočnice i biti ljubomorni. Ste sad happy?
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 17:48   #20259
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

To Destro

Nego da završim sa teorijom o opruzi. Iskoristio sam 125mm hoda, internet kaže:

Citiraj:
Tpc+ adds a large element over the regular Tpc. This 'plus' system adds antibottoming control, by increasing the compression damping just before the last inch and a bit of travel
Znači Medium sam, baš super
Staro 06.03.2012., 17:49   #20260
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
To Destro

Nego da završim sa teorijom o opruzi. Iskoristio sam 125mm hoda, internet kaže:

Znači Medium sam, baš super
Ak te što tješi, ja na svom vanR dosad nisam iskoristio zadnjih 2cm hoda, dosta tvrdu oprugu imam unutra.
Staro 06.03.2012., 19:01   #20261
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Ovo danas se pretvorilo u bacanje na nos. Niz sljeme sam potrošio oko 100mm hoda ali nisam baš jurcao po korijenju i jako skakao

Znači trebam manji preload da dobijem veći SAG i to je to.
Staro 06.03.2012., 19:06   #20262
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Da, ja bih tako rekao. 50kn za eksperiment nije puno, a ak će ti radit kak treba bit ćeš sretan ko malo dijete što si sam uspio
Staro 06.03.2012., 19:35   #20263
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Nik bas sam mislio napisat da mi sacuvas onaj rotor od 160mm a vidim da si ga prodo....
Za vikend ce bit ludo,lezanje i zderanje.. http://prognoza.hr/sedam.php?id=seda...ska&code=14240
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 19:45   #20264
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
ht naravno trese ko da te struja tepe al je fora..zamjenio sam gume tak da je sad naprijed ona wtb za 80kn a iza shark..cak wtb dobro drzi..
Meni taj WTB nije bio dobar naprijed. Albert je puno bolja guma za naprijed. Ali iza, WTB jede sve.

@ Murina
Ti si još dobro skužio - preload nije za brake dive, to je glupost. Kompresija je kompresija, lockout je lockout. Dvije različite stvari. Jaka kompresija može na pojedinim vilicama dovesti do lockouta (motion control). Preload nije za ništa drugo nego samo za SAG malo pomoć (i to se najčešće napravi pomoću šarafa tipa na Dart2; napucati preload na vilicu je glupost, jer ako nije damper na nivou, a najčešće nije - napravio i samo veće sranje, a nisi riješio problem), jer je konstanta i dalje ista. Kompresija je za brake dive (ili vilica koja ima anti-dive konstrukciju). Buraz ti je dobro napisao za oprugu. Najčešće će opruga imati puno više hoda nego što je potrebno i to je ok, tako i treba biti. Oprugar će ti izračunati konstantu, a ti samo kažeš duljinu i minimalni hod koji mora imati. Sve ostalo će on srediti, bez da ti imaš ikakve muke.
Onaj graf što si stavio, zapravo opisuje TPC+ kao super mekan sustav (što i je), ali u pravilu - jako podložan brake dive-u (što i je). No TPC+ nema efektivno rješenje za bottom out u vidu dampera. Manitou je poznat po onim bumperima, koji se nakon nekog vremena tak skrute da su ko kamen - a to ona nije bottom out kontrola nego zakucavanje vilice u "zid" - oliti udar (isti k kao i bottom out, samo što imaš manje hoda).

Nisam najbolje zaključio što na kraju je problem sa tvojom viljom ? Previše hoda uzima na običnoj vožnji ili premalo ?

Što se kočnica tiče, free stroke je (iako sad tu ima više mogućnosti ovisno o proizvođaču) pomicanje brtve koja zatvara rezervoar bliže rupi na rezervoaru - manji hod ručice potreban da kočnica počne kočiti. Nije to baš zamjena za modulaciju...

@ Max
Što nije lik imao R1 kočnice ? Iako su R1 i RX jednako jake u pravilu, bilo je puno onih sa greškama i curenjem ulja na ručici/rezervoaru. Iako da, SLX je jači od R1/RX kad su u oba slučaja ispravne. Nije puno, ali na većim kilažama može napraviti razliku.
Imao je EvilZlayo problem sa R1 i curenjem ulja.

Jel ti taj Thompson 31.6 ? Meni bi trebala duža sic štanga . Moja je 31-32-33cm i nešto mislim. Ali nije Thompson.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
za prvi put, odlicno uspon odraden cijeli, osim onih par kamenih dijelova di nisam uspio cijeli dio pregaziti nego stao usred kamenja a spust mi se ne svida nimalo, nema nikakvog gustanja, vise mi je to muka nego gust po onim switchbackovima se drzati na kocnicama i balansirati. vjerojatno da ih savladam, promijenio bih misljenje, al vise volim normalne staze nego ove kozje puteljke
sve u svemu rado cu ponoviti uspon jer nije onako tezak kako sam ga zamisljao iz vucinih prica al za dole biram neku drugu stazu
Pa nitko nije rekao da je uspon težak. Ali je tehnički zahtjevan. Svaka staza kad se prohoda pola je lagana :P

A spust će ti postati zabavan kad uhvatiš osjećaj na onim zavojima. Meni je trebalo 2 puta, buraz iz prve, a Srale voli utvrditi gradivo
Staro 06.03.2012., 20:03   #20265
darQ
I'm nightrider
Moj komp

darQ's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Onaj graf što si stavio, zapravo opisuje TPC+ kao super mekan sustav (što i je), ali u pravilu - jako podložan brake dive-u (što i je). No TPC+ nema efektivno rješenje za bottom out u vidu dampera. Manitou je poznat po onim bumperima, koji se nakon nekog vremena tak skrute da su ko kamen - a to ona nije bottom out kontrola nego zakucavanje vilice u "zid" - oliti udar (isti k kao i bottom out, samo što imaš manje hoda).
graf ne pokazuje kolko je mekan neg raspon u kojem se može podešavati progresivnost otpora kod sabijanja vilica
isto tak, ne znam za tpc, al moj sherman za spv-om ima mogućnost podešavanja progresivnosti otpora u drugoj polovici hoda ( odnosno što će se događat kad se vilica približava bottom out-u ) promjenom volumena tlačnog prostora

Lenovo L440

Intel iCore i7 4702MQ
16GB DDR3
Intel HD 4600 GPU
14-inch LED-backlit fHD IPS (1920 x 1080, 300 nit) matte display
Intel Wireless-N 7260, BlueTooth
Samsung 850PRO 1TB
Logitech M705
6cell baterija
Windows 10 Pro 64bit

Pošteni trgovci: 1, 2, 3, 4
darQ je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 20:09   #20266
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Citiraj:
Svaka staza kad se prohoda pola je lagana :P
nisam ja rekao da je lagana, nit to mislim, a nit sam napravio vise od 10 koraka po cijelom usponu

focus je cudoviste uzbrdo, bas mi pase
Staro 06.03.2012., 20:15   #20267
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Citiraj:
Ti si još dobro skužio - preload nije za brake dive, to je glupost. Kompresija je kompresija, lockout je lockout. Dvije različite stvari. Jaka kompresija može na pojedinim vilicama dovesti do lockouta (motion control). Preload nije za ništa drugo nego samo za SAG malo pomoć (i to se najčešće napravi pomoću šarafa tipa na Dart2; napucati preload na vilicu je glupost, jer ako nije damper na nivou, a najčešće nije - napravio i samo veće sranje, a nisi riješio problem), jer je konstanta i dalje ista. Kompresija je za brake dive (ili vilica koja ima anti-dive konstrukciju). Buraz ti je dobro napisao za oprugu. Najčešće će opruga imati puno više hoda nego što je potrebno i to je ok, tako i treba biti. Oprugar će ti izračunati konstantu, a ti samo kažeš duljinu i minimalni hod koji mora imati. Sve ostalo će on srediti, bez da ti imaš ikakve muke.

Nisam najbolje zaključio što na kraju je problem sa tvojom viljom ? Previše hoda uzima na običnoj vožnji ili premalo ?

Što se kočnica tiče, free stroke je (iako sad tu ima više mogućnosti ovisno o proizvođaču) pomicanje brtve koja zatvara rezervoar bliže rupi na rezervoaru - manji hod ručice potreban da kočnica počne kočiti. Nije to baš zamjena za modulaciju...
Prvo o kočnicama Šta to nije BAT na Louisama?

Problem s vilicom je da imam sag 10% u najnapadačkijem položaju s nosom na kotaču To rezultira jako drndavom vožnjom. Za skokove je ok. Nisam osjetio ni čuo bottom out do sad. Opruga je crvena (medium) ali za 170mm model. Ista opruga je Firm za 150mm model. Opruga je baš dosta napeta u vilici, zmija je teško vratio nazad.

Jeli ovaj feder desno taj bumper?
http://fstatic1.mtb-news.de/img/phot...P1010256.JPG?0
Staro 06.03.2012., 20:18   #20268
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

pa to bi trebao biti taj BAT, odnosno isti sistem kao na juicy7, jednaki takav crveni gumbic
Staro 06.03.2012., 20:31   #20269
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
@Vuco
Nemam pojma koje je imao, al brijem da su bile RX, al isto tak muslim da su bile nove
Thomsonka je 30.9 tak da ti ne pase promjer.

@Adaks
Cuks i ja smo uzeli sve isto kod kocnica i rotori su XT rt76 180 i 160 sa pripadajucim adapterima.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 20:45   #20270
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I Destro, kakve su XT kočnice?

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 20:50   #20271
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Nik bas sam mislio napisat da mi sacuvas onaj rotor od 160mm a vidim da si ga prodo....
Kasno palite, i ti i danver (on je htio one od 185mm).
Znas da sam ja dobar trgovac...rasprodao sam apsolutno sve sto sam oglasio he he.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 21:01   #20272
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Citiraj:
Autor Mitsuoka Pregled postova
Hvala na reklami

I samo da ispravim, ovo nije snimao BK Krš, nego BK Timun - točnije ja

Klub je baziran na XC-u, a Krš je ipak DH.
Ipak, tu je bilo i naših kandidata, najbolje mjesto - 3. u muškoj kategoriji i 1. u ženskoj

Ove staze vozimo i mi sa XC bajkovima, za gušt malo i planiramo, kao što je Krš organizirao DH, organizirati neki XC event. Možda Đumbirova, preko Sedla itd itd. vjerojatno do Druge vode ili nešto smislit.

Također, kako se točno zove ona staza, vidim ti je zoveš Strma, mi u Timunu je zovemo Druga, sad ko tu koga

A Greda... stine stine, ovo je ok, pogotovo kad se očisti lipo nakon ovih traktora al je strma za
Onda se ispricavan na pogresci, nisan se moga tocno sitit jel video od Timuna ili Krsa jer san pregledava sve albume u svakom slucaju svaka cast na snimci

Nas troje sta se uglavnom vozimo (citaj dvoje) neznamo imena svih staza pa smo ih po svoju nazvali zato san i Strmu (vasu Drugu) stavija u navodnike. (a i nekako mi je prikladnije ime )
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 21:01   #20273
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor darQ Pregled postova
graf ne pokazuje kolko je mekan neg raspon u kojem se može podešavati progresivnost otpora kod sabijanja vilica
isto tak, ne znam za tpc, al moj sherman za spv-om ima mogućnost podešavanja progresivnosti otpora u drugoj polovici hoda ( odnosno što će se događat kad se vilica približava bottom out-u ) promjenom volumena tlačnog prostora
Graf je drek, ako ćemo već gledati detaljinije. Priča se o compression dampingu, a na apcisi je hod vilice prikazan (a ne npr. brzina vodilice ili protok ulja) ? TPC+ nije position sensitive damping, već speed sensitive. Kao i svaki imalo napredniji damping sustav u vilici. A tek pri kraju ima position sensitive što je zapravo bottom out kontrola. Koja na TPC+ je onak - veli ekipa da iskorištava cijeli hod, ali da na jačim skokovima ne štima.
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
nisam ja rekao da je lagana, nit to mislim, a nit sam napravio vise od 10 koraka po cijelom usponu

focus je cudoviste uzbrdo, bas mi pase
Ma dobro, šalim se malo. Staza nije teška, ali tehnički ima djelova gdje se lakše prošetati nego to proći. Iako, Srale mi se kune da je sve prošao ! A to je onda respekt prema njemu

Ja sam mislio da se Focus loše penje (i općenito loše pedalira), ali tek sam kasnije shvatio da zapravo to radi odlično. Na njemu sam uspio sve iz prve na Strmopeći, osim onog dijela kod drveta.
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Prvo o kočnicama Šta to nije BAT na Louisama?

Problem s vilicom je da imam sag 10% u najnapadačkijem položaju s nosom na kotaču To rezultira jako drndavom vožnjom. Za skokove je ok. Nisam osjetio ni čuo bottom out do sad. Opruga je crvena (medium) ali za 170mm model. Ista opruga je Firm za 150mm model. Opruga je baš dosta napeta u vilici, zmija je teško vratio nazad.

Jeli ovaj feder desno taj bumper?
http://fstatic1.mtb-news.de/img/phot...P1010256.JPG?0
Pa da, ali ne vidim zašto onda to imaš različito na kočnicama ? Kad to nije zamjena za modulaciju, već omogućuje u suradnji sa pomicanjem ručice, da imaš ručicu jako blizu gripu- a da koči čim kreneš stiskati (da u pravilu napravi u 1cm hoda što bi inače u 4cm od kojih je 3cm hod ručice koji ne koči). Da nemaš to, kad pomakneš ručicu blizu gripu samo bi udarila u grip jer ima puno slobodnog hoda.

Ovo desno je dio dampera, taj position sensitive dio koji svoju funkciju i ne obavlja baš najbolje. Ali daleko od toga je TPC+ loš damping, dapače. Ali bottom out i brake dive mu nije najjača strana, ali navikneš se na to i imaš puni hod i mekan ako je sve ostalo u redu.

SAG ti je prevelik, a vjerojatno i pretvrda opruga. Skrati oprugu, skreši konstantu. Svaki pošteni oprugar će ti prije nego napravi novu, izmjeriti konstantu stare, hod i visinu. A novu velim - samo prilagodiš visinom i konstantnom. Staviš 10-20% manju konstantu. Imam ti ja tablice sa konstantama od Foxa i X-fusiona ako želiš. Za različite kilaže.
Staro 06.03.2012., 21:26   #20274
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

You've been trolled!

Prednja koči kak bog zapoveda, al stražnja je masna u tripm. Kočnice sam dobio friško napunjenje uljem, bile su masne i očito da je kapnulo na stražnju čeljust. Aleš je rekao da donesem masne pakne kad ću merver pokupit i da će mi dat druge.

-->
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
I Destro, kakve su XT kočnice?
Sranje... SLX je kilometrima bolji. Idem zamijenit sutra.

You've been trolled!

Prednja koči kak bog zapoveda, al stražnja je masna u tripm. Kočnice sam dobio friško napunjenje uljem, bile su masne i očito da je kapnulo na stražnju čeljust. Aleš je rekao da donesem masne pakne kad ću merver pokupit i da će mi dat druge.

Staro 06.03.2012., 21:38   #20275
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Daj si ju ostavi, imaš bremzu+trubu odjednom.

I evo odma te podsjećam da mi dofuraš zvonce sljedeći put kad se vidimo.
Staro 06.03.2012., 21:42   #20276
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Kasno palite, i ti i danver (on je htio one od 185mm).
Znas da sam ja dobar trgovac...rasprodao sam apsolutno sve sto sam oglasio he he.
ti ćeš onda moje juicy 3 prodavat!
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 21:43   #20277
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Daniel je još bolji, kupuje rotor, nudi 50kn

Playing hardball eh?

Btw Adax pobro mišju gripu, reko sam vam da samo picice to hvata

Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 06.03.2012. u 21:50.
SileTzar je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 21:50   #20278
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
prije par mj sam kupio g2 za 50kn..vise nedam..ak ima netko tu tak nes nek se javi..al mora biti iz Zagreba ili tak neka kombinacija jer mi se neplaca postarina..
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 21:55   #20279
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Daniel je još bolji, kupuje rotor, nudi 50kn

Playing hardball eh?
Nije bedast kad mu novi dođe ~75kn
Staro 06.03.2012., 21:59   #20280
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova

Btw Adax pobro mišju gripu, reko sam vam da samo picice to hvata

Kak je pobro? Kaj sutra ide po drugu turu onda?

Sile, sad za istač, sutra idem gore s njim i ne želim da me dira bubrezima...

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na