|
![]() |
#19651 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
da,fakat.dobra ideja..al svejedno,sjetio sam se da je sutra dobar dan za kosarku pa se premisljam,ili ili..trebam iskoristit svoju visinu za kosarku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19652 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
kaj igras za neku osnovnu skolu? ![]() Ja sredio bajk za blato ![]() Fino sam iskoristio to kaj radim od doma i opro sam cijeli bajk, ocistio lanac, pregledo dal sve sljaka kak treba. Jedino kada sam skidao zatezac lanca i vratio ga nazad mi nekaj ne pase (previse se cuje) pa cu sutra morat ponovo pogledat. Ima nas vise pa cemo biti pametniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19653 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma ne..igram sa vrtnim patuljcima pa im nema tko biti centar.... sreo sam kolegu Nameless2 malo prije dok sam iso u ducan po snjeguljicu..opako izgleda bajk njegov... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 24.02.2012. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19654 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19658 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19659 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19660 |
SCSI Freak, deda :P
|
pa kolko sam ja skuzio osim daniela niko opce nema spd, svi imate flat pedale, moglo se za 350kn kupit cisto solidne nepromocive obuce...
![]() |
#19662 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
I baš zato kaj ionako nećemo jurit do dolje ja namjeravam ić na neku "turističku" stazu, da sam što duže u prirodi. Naravno odmah mi pada na pamet ona tura preko vrha i crvenog spusta (ako nema skijaša još) pa na Hunjku-Danjku-Njivice-20tka-Dotka. Mrak pada u 6, meni se ne žuri, znam da će Max odma skočit kad vidi da idemo na 20tku hihihi. Znam da sigurno ne idem na neko govno tipa 12-ica. To ću ić kad se proljepša, nema mi smisla da se sad s njom mučim. Eventualno bi se na onu 9tku ili koja je bila kad je Bero išo, ta je dost duga i mogla bi bit fora. Uglavnom sutra sam si oslobodio raspored. Idem guštat.
![]() |
#19663 |
Avocado
|
Najvjerojatnije ću ja na devetku. Ovisi o tome koliko se brzo popnemo svi i koliko ćemo sjediti u lugarnici, ali pošto imam deadline, onda ću najvjerojatnije morati tako. Bit će grdog blata na usponu, ovo malo po gradu što smo danas vozili je strašno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19664 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ne znam dal se moze jos ic prek crvenog spusta (neki dan sam cuo da je zatvoren, a dal su ga ponovo otvorili nemam pojma) al mozemo ono otic prek cinovnicke do Hunjke. Nisam dugo vozil 20tku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19666 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Otpadam za Sljeme sutra jbg. Ić ću na Dotku nešto kasnije. Posjetio sam Zmiju večeras, Sherman je pic pic. Zoki 55 je kod Žaca, ata cartridge je presjeban za popravak, tako da mu je budućnost upitna. Šteta |
![]() |
![]() |
![]() |
#19668 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Vrlo vjerojatno držim taj neslavni rekord ![]() Dogovorio sam se u utorak sa ovim mojim haharima da ćemo u subotnu na Dotku. Bili su odustali, pa se sad predomislili. Opet, noć je mlada, možda se zapiju, pa se opet predomisle ![]() E da, ne žele na Sljeme dok god ima snijega jer su mi zadnji put hebali majku |
![]() |
![]() |
![]() |
#19671 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#19674 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19675 |
Avocado
|
Sile, ak neće puhati dovoljne su dvije tanje majice gore. Jučer sam imao samo baselayer + onu jaketu svoju old&bold i skuho sam se ![]() Kak će gore bit ne znam, znam samo da mrzim kad mi se pak smrzne kad se zašpricam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19677 |
SCSI Freak, deda :P
|
onda vam je bitno da ulozite u kvalitetnu obucu i odjecu i tek onda kupovat finese za bajk... ja sam jucer vozio u windtoper tajicama, gore base plus triko kratkih rukava, na spustevima oblacio jaketu... nego deckovi, treba li netko zadnji mjenjac, XT (nije shadow) sa XTR 980 pulleyima (neznam di sam spremio original XT, mozda ih i nadjem, sad su gore kcnc koje skidam), svega par ogrebotina, koristen jednu sezonu i od onda stoji u ormaru, 150kn... macro slike budem imal popodne ili sutra kad odem u garazu poslikat...
![]() |
#19678 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Već na samom izlazu iz tunela smo vidjeli da nebude lako gore ![]() Uspon gore Lojstekom do prvog presjeka ceste nakon Adolfovca, tu je većina odlučila da bi išli dalje cestom jer blata nije nedostajalo ![]() ![]() Većina je odlučila na istok 18-20, dvojca na 9-tku, dvojca po cesti, ja na 57-cu. 57-ca NIJE vozljiva skroz do zadnjeg prijelaza ceste radi nanosa snijega od 30-tak cm. Nakon zadnjeg prijelaza ceste, snijeg više manje nestaje i ostaje samo blato i potoci - milina. Nakon izlaza na makadam, uz stup žičare, odvajanje lijevo do prvog "uspona" prije spuštanja dolje (onaj dio gdje počinju planinarski klinovi) - POTOK, doslovno potok. Sile, ti si nešto spominjao da si htio tražiti potočiće. Trebao si 57-com, taj cijeli dio što sam napisao doslovno teče voda ![]() ![]() Tamo gdje počinju klinovi snijeg nestaje posve i ostaje samo blato skroz do kraja. Popeo se na prvi greben kod klupica i lonjščinom završio. Cut ćemo kak je ostalima bilo. Ovo je konačni rezultat: http://i378.photobucket.com/albums/o...IMAGE00001.jpg http://i378.photobucket.com/albums/o...IMAGE00002.jpg http://i378.photobucket.com/albums/o...IMAGE00004.jpg http://i378.photobucket.com/albums/o...IMAGE00005.jpg
![]() |
#19679 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nije nam falilo ni blata ni potočića, onaj koji je išo prvi je samo otvarao vododerine kroz blato i snijeg. Od Putnijarke do Njivica nevozljivo, odlučili skrenut na Pilanu, big success! Pilana je zakon, Max je popušio "Beru" na jednom zavoju ![]() Kasnije pive kod Dione na suncu, pa prat bajkove na Miramarskoj. Milina, zajebancija na najjače ili kako bi kolega Crocus rekao "pučko veselje" Evo rezultat nakon spusta https://picasaweb.google.com/1128646...94074906805538 Epic Saturday.
![]() |
#19680 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Do Nijivica je nevozljivo. Snijega na nekim mjestima im valjda 30cm. Nakon njivica odlucili skrenut na pilanu, i to je bila odlicna ideja jer do dole je skoro sve bilo suho sam je na nekim mjestima bilo malo snijega. Moram jos napomenut da ne pamtim kada sam se toliko ubio na spustu ![]() A Siletu "Beru" necu nikad oprostit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|