|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
PnP sound chip-driver for XP?
Trebaju mi driveri za PnP sound chip (zvucna kartica),ali za XP. Nigdje na netu ne mogu naci za XP sve je ua 98 icu. Na maticnoj nema ugradena zvucna kartica a tu sam zvucnu dobio sa kompom. Ima li netko mozda nesto doma iod drivera ili mozda neki sajt s kojeg to mogu skinuti?
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako ne znas proizvodjaca nadji na kartici naljepnicu na kojoj pise fcc id odi na: https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/c...ericSearch.cfm tamo u prvo polje ukucaj prve tri znamenke broja a u drugo polje ostatak pretrazivac ce ti izbacit proizvodjaca kartice pa ce ti bit lakse trazit PnP ti je kratica od plug and Play sto ti ukratko olaksava instalaciju novog hardwarea
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
|
Imam problema sa tom zvucnom karticom,nikako da nadjem drivere ispravne za XP. Radi se o matsonic zvucnoj kartici staroj 7-8 god. Pise Asound na njoj i matsonic ,trazi sam ali ne mogu naci ima tko ideju? I kada pokrenem WIN XP cetiri puta mi se javlja found new hardwer....
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
|
jesi li probava s driverima za win 2000?
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma nesto sam instalirao ,ali nisam probao sa driverima za win2000.Ali ja mislim da nisam dobro instalirao zato jer kada odem u control panel-sound and audio device i ukratici VOLUME ne mogu nista podesavati zato mislim da nisam dobro instalirao.Ai radio sam to kasno navecer tako da cu malo baciti jos oko sutra kada mi prode ispit.
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nikao da instaliram drivere za ovo cudo od zvucne kartice. Skinuo sam brdo drivera ali ni jedni ne rade.One koje sam mislio da valjaju jave mi ovaj error.... Kartica je Matsonic AS004 ASOUND 3D-Pnp zar je moguce da nema drivera za XP
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Nekako sam instalirao ali imam novi problem....mislim da nisam bas nasao ispravne drivere.Kada upalim komp prilikom dizanja sustava se pocne cuti zvuk tututu(otprilike ko da netko zvonc zlicicom po staklenoj casi ![]()
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
|
mozda je vrime da se kanis te zvucne kartice koliko si vrimena izgubija na nju moga si zaradit tri nove s kojima ces drivere za win xp dobit na cd-u u paketu
![]() |
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ah.... sada sam se tako izivcirao da sam sve iskopcao iz struje i otisao se hladiti na balkon... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|