|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Malo šale, OC- ISDN-a...
Pozdrav, prvo da napomenem da imam problema sa svojim ISDN modemom (pod problemi na ovom forumu, skuzit cete po imenu i mojem nicku) pa opet apeliram, ako netko zna kako ga rješiti neka mi pomogne! A, sad o ovom threadu, pogledajte moju vezu na net- s... jel dovoljno brzo??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo i slike P.S. sve je to zajeb.... prava brzina je 64 Kbps jer skida 7-8 Kb/s
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 24.02.2006. u 02:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
neda mi se u probleme pa cu predpostavit da te muci to sto se konektira na visim brzinam koje nisu stvarne??? e pa to ti je jednostavno instaliraj drivere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
ma ne momci, krivo ste shvatili, kod mene je problem kaj se nece spojiti prekooba kanala (da skida s 14-15Kb/s)! Ovo je malo zajeb... s jednim kanalom, kod kojeg se mogu "spojiti" kakti i na 10Mbps.... sam nekaj podižem u optionsima, neke kao stare kanale i onda mi pokazuje veću brzinu konekcije, ali download mi je uvijek oko 7-8Kb/s...
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ajoj...pa dečki o čem vi pričate!!! slika govori sve: Zadnje izmijenjeno od: nicko. 02.03.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas