|
![]() |
#19532 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To je bio odmah iduci sajt koji sam isao gledati...jedno 15min se nisam mogao sjetiti imena, ono, na vrh pameti mi je ali nista - bolkada, vec sam lud bio ![]() Tu ima cijelih setova sa ZTR Flow obrucima, i to na popustu, tak da mi je nekakav Superstarov set jedna od opcija. Ako se dobro sjecam Vuco je pricao da su ljudi jako zadovoljni s njihovim nabama i da nema nikakvih problema, a uz to postoje adapteri pa pasu na sve vilje. Posto mi nije sila za kotace, imam vremena do kraja godine premisljavati koji set kotaca kupiti. Gornju cijenovnu granicu sam vec odredio...jos treba nazbljat lovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Fotke na imageDREKU se nevide jer traži da se regaš, ali fora je u tome kaj ne traži svaki put! Reko sam i opet ću ponoviti, maknite se od tog hosting sajta, ima mali milion drugih koji su i bliži (serverom) i bolji (netreba registracija i brže se load-aju fotke i imaju više opcija) @ Sile, može javi mi se ![]()
![]() |
#19534 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#19538 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19539 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Sve ostalo je bilo pozitivno ful. Onaj forum singletrack je UK based i tamo ima puno informacija o njihovim proizvodima. Tamo ima i onaj thread gdje je ekipa stavljala slike puknutih Hope naba (one prve verzije, sad je to ispravljeno) ![]() Ja furam kotače i zadovoljan sam iako su po meni dosta skupi i imaju samo tu prednost svih osovina osim 150x12 (i novi 157x12 standard). Napisao sam prije minuse (mora se širiti obruče za auto ventil i težine su im bez adaptera) Sad po snijegu i po blatu prije jako dobro brtve.
![]() |
![]() |
#19540 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
gdje, kada i kako srediti osovinu za sainta m810... 135*12 treba mi njegova osovina, tako da je mogu srediti i pripasati za prihvat od 10mm na bajku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19541 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19542 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
al kaj ce ti vinjeta za ici kod alesa??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19544 |
|
![]() |
#19546 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#19547 |
Registered User
|
Pa lakše je doć po autocesti kaj ne? Brže je, prošli vikend smo bili kod bratića u Sloveniji i morao je buraz uzet vinjetu koja traje tjedan dana. Ali naravno inače idemo bez plaćanja vinjete, preko male Bregane je brže nego preko Zaprešića, manje je prometa, i ne mora se prolazit kroz Zaprešić što uzme minimum 20 min. Čak se i Viamichelin slaže.
![]() |
#19548 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19549 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Bilo mi je cudno kak kod avidovih ide za svaki saraf po 2 takva washera, a kod shimana samo jedan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19551 |
Registered User
|
Hehe kad idem po kazetu od 60€ ili lanac od 25€ ili gumu od 50€ slabo me briga za benzin ![]() ![]() Deda znamo da ti je drag Zaprešić ali moje osobno iskustvo je da ga se treba izbjegavat u širokom luku ![]()
![]() |
#19552 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ljudi imate bicikle..zasto idete autom gore.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19553 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Da se vrnemo na temu o karbonu ![]() Bas mi je zal gledat kak ekipa razbija santacruzove ![]() Zakljucak je, da imam para poceo bi razmisljat o karboncu ![]() Povlacim ono kaj sam reko o karbonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19555 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Pozdrav, znam da upadam malo ko padobranac, ali trebao bi savjet za kupnju. Razmišljao sam o mtb zato što se mislim voziti i po makadamu i po asfaltu i svukuda. Cijena maksimalna bi bila 2500, ali se ne bi bunio potrošiti manje ![]() Počeo sam malo gledati ponude dućana, ali stvarno ima puno izbora, a kako mi to nisu baš sitni novci ne bi htio fulati. E da, i kupio bi nosač za auto, onaj što se na peta vrata montira, najjeftinije moguće, ako netko ima informaciju gdje bi to mogao pogledati isto bi bilo super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19557 | |
|
konacno glas razuma ![]() destro s kojim to autom ides 120 na 2k rpm i da trosis malo goriva, otpor zraka, la la :P ![]() Citiraj:
al i ja sve vise razmisljam o dizanju kredita kod kamatara i jednom karbonskom zaskaru ![]()
![]() |
![]() |
#19560 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Pozdrav kolege biciklisti, vas kolega zgmmax mi je preprucio ovaj forum jer navodno ovdje ima ljudi koji se bave brdskim biciklizom, ne samo ispred kompa, nego idete toliko daleko da nekada uzmete bicikl i s njime se uputite u pravu pravcatu sumu :-P Posto ja tu i tamo imam slicne porive nadam se da cemo zajedno sudjelovati u takvim aktivnostima :-) Pa eto toliko od mene LP |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|