|
![]() |
#19501 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#19504 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ti ak me uloviš s fleksom ću bajk prerezat pred lugarnicom i stavit video na jubito. ![]() Ja vozim polako zbog društva ![]() Uglavnom da sam znao da mi je tak vilja u kurcu davno bi ošo kod njega. Kako fino radi, nemreš si pomoć nego pumpat. I u-turn opet radi fino, ma čudo jedno, posve sam prekrižio prodaju i traženje nečeg drugog, ova vilica je BOMBA.
![]() |
#19505 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa nisi nam se Sile pohvalio da ti sektor radi kao sjebana tora 302 soloair ![]() Treba si to prije rijesit, tim vise sto te vilje dolaze sa suhim lowersima. Znaci samo ste skinuli/pocistili/podmazali lowerse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19506 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
haha Sile os kupit lyrika za 1kkn? ![]() Aj bas mi je drago kaj cemo se valjdat zajedno u blatu za vikend. jedva cekam EDIT: Zanimljiv singletrack Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 22.02.2012. u 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19507 |
Registered User
|
Je, očistio je sve i podmazao, nije bilo potrebe za drugim intervencijama. One bijele spužvice su postale jedno s dust wiperima, ulje crno ko iz katetera yuga 45. Ali osim toga sve je tip top, nikakvih oštećenja, što je uvijek lijepo za čut.
![]() |
#19509 |
Registered User
|
Ma krivo sam te skužio. Iz lijeve noge je iscurilo nekaj odurno (valjda neka mast s opruge, I dunno), iz desne je icurilo naravno vrlo malo ulja. Izvukao je i oprugu i očistio, izvukao je i damper i očistio, očistio stanchione izvana i iznutra, sve je obilno namazao kojekakvim mastima i putrima i rumom i zašarafio i očistio i obrisao. Ma divotica.
![]() |
#19511 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne vidim zašto ti kemijaš sa podlošcima (ovo što si napisao ništa ne razumijem) kad imaš SLX ?
![]() |
![]() |
#19514 |
Registered User
|
Misliš baš cartridge? Njega nije otvarao tj. rastavljao, samo izvana očistio, izlio je samo svo ulje iz desne noge i nalio unutra prema manualu kolko ide, plus ak se dobro sjećam kad je sve sastavio kroz rebound šaraf je gruno unutro mix ulja i red ruma, pol manje šprice, veli da to dobro dođe za nekaj ![]() Ne znam ti niš specifično reć jer sam ga samo trollao dok je šarafio, od mene niš koristi, to je valjda jasno.
![]() |
#19516 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Bili na grmi danas. Moram se pohvalit da sam si upravo na tepih istočio litru vode iz rame -.- Pasmasters. ![]() Tri kruga napravili, snijeg je i stvarno se ne može fizički ići brzo jer se lako leti po snijegu. Blata ima još najmanje, ali dovoljno da smo se zablatili. Zabavno je ![]() Malo sam studirao onu big mamu skokić, baš je malen i sladak ![]() Evo dvije fotke, još nas je moj prijatelj fotkao, ali nije doma pa mi ne može fotke dati ![]() ![]() I bezobrazni canyon se gura. Smrad. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19518 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() lovro daj si tu prednju kocnicu skrati!! obesil se bus negdi s tim dugim buzirom...
![]() |
![]() |
#19521 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#19522 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo napokon san rijesija biku, servisira san vilu i stavija Enduro prasnike i vila sad radi ko curica i stiga mi pogon tako da je sad sprida 32-22 a nazad 34-11. Ostalo mi je jos samo kotace nabavit. Slike su malo mutne al stacu, slikano je sa mobitelon. http://s17.postimage.org/sj9f3lo5b/IMAG0545.jpg http://s15.postimage.org/eq6np4zmz/IMAG0548.jpg http://s13.postimage.org/zc4q2r8lz/IMAG0549.jpg Jedino mi je osta jedan problem a zove se sic ![]() preuzak mi je i dosta je tvrd (mora san ga uzet naslipo jer nigdi u splitu nema za probat nijedan sic) pa jel znate koje bi bilo dobro rijesenje a da nemoran uzimat novi (ovaj ima CroMo reil tako da bi treba bit dobar) edit: popravljen link za slike Zadnje izmijenjeno od: Smarty. 22.02.2012. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19524 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19525 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Malo me kopkaju nabe , pogotovo straznja za moj bajk (X-12 Syntace standard, 100%, danas sam skidao kotac pa sam sada ziher), i sad gledam kaj ima na bike-components.de, i pazite sad ovo Hope pro 2 je skoro najjeftinije (X9 je najjeftinija, pa Hope), a kosta 169 €, ove ostale su jos 100ak € skuplje...koje cijene, ovaj c´dale ce me na prosjacki stap otjerat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19526 |
Registered User
|
Nabavi si normalan PM-PM adapter, ja imam Xtejke s 180mm naprijed i izgleda ovak http://img405.imageshack.us/img405/2232/ventili.jpg Nema nikakvih šajbica. Bane išo bi ja možda skoro, kad bi ti išao? Nik na Superstaru su njihove nabe 60 funti (142*12 i 150*12).
![]() |
#19527 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Deda, nisam mislio sa bajkom ![]() Treba mi kazeta i lanac jer mi je ovaj puko već dva puta a kazeta je izglodana pa sumnjam da bi izdržalo put do tamo i nazad! Vrlo vjerojatno ni ja to nebi izdržao ![]() Edit: sile, ovaj put meni treba prijevoz, meni je auto izgorio ![]()
![]() |
#19528 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Kak je Sile stavio sliku...
![]() |
![]() |
#19529 |
Registered User
|
Znam da ti je auto izgorio, možda bi ja mogo neš skemijat za petak, burazu čak i vinjeta vrijedi, samo mi Aleš ne odgovara da li ima kaj mi treba. Javim Btw- jel i vas traži registraciju na imageshacku, jel vidite slike?
![]() |
|
|