|
![]() |
#31 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa i bila je jutros , nakon restarta ![]() Sad ovako izgleda nicim izazvano...ja nisam nisht dirao , a vratilo se sve na staro...
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Na stranicama Optime imaš firmware za taj router. Flashaj ga obavezno. To riješava probleme što se router zablokira s vremena na vrijeme pa nemaš neta. Odrekni se 3 pive i kupi pravi switch a ne koristit 2 routera. Koliko god to bilo moguće poštimati, switch je dovoljno "glup" uređaj da posao obavlja više nego kvalitetno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@paint-it-black7 Vidi koji je fw u routeru (Device Info > Software Version). Rekao si da si dobio "novi" šroteks router, privremeno ga upali i spoji sa jednim pc i u njemu vidi, možda je već u njemu noviji fw. Šta kaže kolega, na podršci Optime imaš update: Download Sagem_firmware_1704_v4.121a a upute za "ubacivanje" imaš ovdje: Upute za nadogradnju Sagem firmware-a (.PDF varijanta) Sve ovo zato da upogoniš jedan od ta dva uređaja sa novijim fw kao 1. (glavni) router. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Eo spojio sam ovaj drugi ruter , i na njemu je v4.121a i radi sve , i htpc , i to na automackom TCP/IPv4 postavkama...za nevjerovat ! ![]() Probat cu sad nadogradit onaj stari ruter , mozda i on proradi , ni nemam sta izgubit ! ![]() EDIT: Teskom mukom sam uspio uci u problematicni ruter . Nosio sam ga kod frenda jer na svoja tri kompa nisam mu mogao pristupit , dok sam kod njega pristupio bez beda . Nadogradio software , te ga vratio nazad u upotrebu...i evo ga radi , upaljen je i DHCP server , te je cak i s automackim TCP/IPv4 postavkama... Mislim da je sad stvarno ovaj problem rijesen....hvala svima na pomoci josh jednom ! ![]()
![]() I kako je do neprepoznavanja dovedena........Sustina prevare ! Zadnje izmijenjeno od: paint-it-black7. 22.02.2012. u 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|