|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zalman 7000cu #2
razmisljam o kupnji ovog hladnjaka...i provjerio sam na njihovim stranicama jeli mi ploca kompatibilna....doticna je A7N8X-E Deluxe...na moju radost i sveopce veselje odgovara, ali ako napajanje ne smeta...sad me zanima jel to mjerim od gornjeg ruba socketa...i ako da koliko bi trebalo biti udaljeno napajanje minimum.....hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa napajanje izvadis van i stavis na kuciste ko ja i boli te briga! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
imas cca 5 cm od soketa do napajanja, + provjeri dal ga moraš pilit + barem meni je zalman zaplesao po procu a ja se čudim zašto spiker tuli a temp 85! (za sve kojima se ovo dogadja:stavite komad alu pločice ispod držača)
![]() |
#5 |
Premium
|
da to je bila i moja matematika....promjer mu je 109 mm....dakle za nesmetano ugradivanje bi mu trebalo najmanje 6cm od socketa do napajanja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
moje napajanje je recimo na stolici sa strane dok je kuciste s obje strane otvoreno. ![]() nepodnosim sminku tipa alienware ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
koje veze jel bolje izgleda sa napajanjem unutra nego vani,meni je ipak vaznije da mi se sve hladi lijepo i da ja vidim jel se ventovi okrecu ili ne i kaj se dogada u kucistu,alienware je perverzija,ali i da njega imam sve stranice bi bile skinute...nije komp mene kupio vec ja njega ![]() a jos jedna prednost je taj kaj kad se malo prasine skupi nemoram skidat stranice nego samo puhnem i one sve iza stola pa jednom godisnje to iza stola i usisam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
nazalost ne mogu vaditi napanje...recimo da nosim komp svuda ali i zbog "estetike".... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|