|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ako se ne varam nabavis isti bios chip i upiknes ga na plocu, kad se stvar probudi izvadis chip van dok je komp ukljucen i stavis prazan pa ga flashas...... skakljivo....... mozda netko zna bolje rjesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Prethodno zalijepiš manji elekrolit na njega uz pomoć cijanofiksa. Tako ide lakše van i unutra. Sve su moje ploče tako modificirane. I svi BIOS chipovi.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
evo gospodo, problem riješen... ![]() ![]() naravno, gospodin RAK je sa svojim magičnim rukama sredio ploču za cca 5 minuta i sve radi ko beba...:clap: ![]() sutra se bacam na testiranje, cim ubacim hard pa cemo vidjeti sta moze pila... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Feldwebel
|
U mom nemaru. Malko sam se zanio i srebrnu boju potegao malko previše. To je izazvalo kratki spoj. To sam sada popravio i naravno da radi bez greške. Fora je u tome što sam to radio nakon što je ploča bila sasvim ispravna i ispitana. Rekoh sebi da neće štetiti ali ipak je. Što će reći da je garancija kod mene bolja nego u Vemilu. Barem su uklonjene sve moguće greške pri sklapanju kompa. A i hard disk je sada potpuno ispravan. osim ako se greška ne pojavi na zadnjih 4 Gb. A to čisto sumnjam.
![]() |
#37 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Majstor RAK je popravio i moju 8RDA+. Nisam bio prisutan pri oživljavanju tak da za detalje pitajte RAK-a. RAK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Feldwebel
|
Izvadio BIOS chip. Postavio novi zajedno sa kondenzatorom za bolje filtriranje utjecaja mojih ruku i flashao ga odgovarajućim BIOS-om. Ništa posebno. Ovaj puta sam si prije toga spil 2 gemišta.
![]() |
|
|