|
![]() |
#18481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vidite kako sam ja lijepo odgojen , najsporiji sam i zato se uvijek zadnji vozim , da ne smetam ljudima. I nešto mi ide na živce , a to je Siletova skromnost , frajer sam kenja kak ne zna vozit , a prati ekipu na fulkama bez beda , a od puno njih je i brži. I Sile daj mi odgovori , kak si zadovoljan bio sa RR i SS setupom? Kakav je grip i potrošnja i daj neku usporedbu sa NN. Thanks.
![]() |
#18482 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ta daaaaaaaaa http://youtu.be/aOq-fryEtIU?hd=1 Na 1:40 se moja kobila počela ritat pa me zbacila ![]() Da razjasnim svoj pad, Daniel se vozio ispred mene, onda sam vidio da je pomaknuo na stazi nekaj, više ne znam kaj je, i reko ne idem po njegovoj putanji nego lijevo i - "Error" ![]() Ostale dijelove staze sam ok odvozio I da, znam da je nakon pada kut otišao malo dolje, ali da kažem odmah svima, kod chest mounta kut snimanja nije fiksan nego se mijenja zavisno o vozaču, koji položaj tijela mijenja zavisno o terenu, sad znam za ubuduće kak cam treba biti postavljen da većinu vremena snimi sve pa će ubuduće bit još bolji video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18487 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Probaj korigirat kut kamere tako da ustaneš sa sica ponekad ![]() Al fakat, nema šanse da bi tamo pao da nisi sjedio na bajku ![]() ![]() Šteta što se spojebo kut nakon pada, baš je fina ta 12-ica, malo kvrgava ali to se traži.
![]() |
#18488 |
Premium
|
Sile nisam sjedio, bio sam mrvicu uzdignut, oko 2-3 cm od sica (kad sam vidio da je ispred mene sranje) A ovo korigiranje da ustanem sa sica, mućki provokatoru, kad ustanem sa sica i nagnem se naprijed kut ode u pod |
![]() |
![]() |
![]() |
#18489 |
Registered User
|
Viš da znam di si fail-o. Trebaš bit uspravan, koljena malo savinuta, leđa što paralelnija s podom, laktovi malo povinuti, glava gore i oči prate teren. Bio se previše iza i nisko, ruke su ti se previše ispružile i nisi imao kontrolu nad predjim kotačem i nisi imao dovoljno težine nad njim da ga prikucaš u pod i odrediš putanju. Bajk je vozio tebe kak se veli. A kut narihtaj tako da kad si u napadačkoj poziciji da gleda ravno, jerbo ovak je pol ekrana tvoj top-tube kad sjediš tj. 2-3 cm iznad sica si. Nije da ti solim pamet ne daj bože neg je to nekaj kaj sam primijetio da znaš napravit ponekad. Biće ti lakše, i imat ćeš više kontrole nad bajkom. (ne pametujem neg sam pročito u knjizi i sad je i meni lakše vozit se ako poštujem neka pravila). Di su bloopersi ![]()
![]() |
#18492 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
gle Vuco znam da sam zgodan al nemoras gledat mene kad se vozis iza nego drzat razmak i gledat stazu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18493 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
murina, evo moje psihodelije: Dvanaestica winter edition ...sad ce vam se ciniti kao da gledate drugu stazu ![]() Uglavnom, na hladnoci su malo oslabili vijci koji drze kameru na mountu pa je legla na gumu i kod skokova proizvodila jako cudan zvuk, tako da smo morali stati dobrano zategnuti navoje i nastaviti dalje (vidi se na filmu). Iako je sve bilo prenategnuto uslijed tandrkanja i skakutanja kamera se znala nagnuti prst-dva prema gumi pa se malo vidi guma, malo ne - ovisno dal sam ju vratio nazad ili nisam. Iz ovog kuta se ne skuze skokovi, osim onog kojeg sam usporio, a na njemu sam se dobrano ispalio u zrak...ali iz ovog kuta filmic djeluje puno dinamicnije. p.s. Cuks, ti stvarno volis drvece, na ovoj skracenoj verziji sam jedno 5 puta pomislio - drvo je tvoje ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 29.01.2012. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18494 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18495 |
Registered User
|
KAKO JEBEN KUT! Na mojoj Koni bi to izgledalo ko da baciš kameru u vešmašinu ![]() Cuks se i na 1:30 jedva iščupao iz govana ![]() - aaaaaaaaaajjjjjjjddddddddeeeeeeee SSsssssssssiiiiiiiiillllllllllllleeeeeeeeeee jjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbboooooooooooo tttttttttttteeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() i nakon 10 min se ne mogu prestat kidat od smijeha ahahaha
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 29.01.2012. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18496 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nik, ovo je daleko najbolji kut od svih ![]() kaciga... sterilno i ne kuži se ![]() prsa... puno bolje i efektnije, treba srediti kut do kraja i bit će saaavršeno ! ovo na štangi... jeeebeeeeenooo ! ![]() kotač ti fakat ima osmicu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad me popusti prehlada idem s vama gore ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18500 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Sreca pa nisi dole proletio ![]() Jedino me Daniel pricekao, ovi me ostavise ko zadnjeg pijanca na kvartu ![]() Citiraj:
Jbg, poznati sam ljubitelj prirode ![]() Morao sam provjeriti teoriju o ne drzanju Black Sharka kad se nagnes ![]() Ovo zadnje koje sam "pobrao" (tako izgleda, al nisam) je zbog prebrzog uleta, isto kao sto si i ti uletio. Moram priznat da me malo iznenadilo pa bas i nisam stigao stat. Na kameri izgleda da sam ga pobrao, ali nisam. Prosao sam pokraj njega, ali me onda nekako sugavo zanijelo pa sam pobrao guzicom ono puno manje stablo. Srecom, guzica je amortizirala udarac. Malo boli, ali proci ce ![]() Jbg, tako ti je to kad se vozis na najjace ![]() Eto mu konkurencije ![]() Btw, Marz me svaki put sve vise odusevljava. Stvarno dosta toga oprasta. Prezadovoljan sam sa viljom ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18503 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Nik stvarno mi je odlican kut, samo kaj si prebrz na odredenim djelovima pa snimas pejzaz heheh. Cijela obitelj mi je pogledala siletov pad, nakon kaj su me okrivili da nekakvo klanje gledam, a to je jedijevo usporeno deranje...ugl. Nije im bas jasno kak si to uspio pogodit a ostalih milijun i jedno gorih izbjegao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18504 |
Registered User
|
Skupite za neki krš od kotača do 200kn pa ja ponovim za kameru, nije bed. ![]() Cuks, jako se puno prosipaš za nekog oduševljenog handlingom bajka ![]() Samo na najjače Cuki!! Falio si mi u subotu ![]()
![]() |
#18505 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() EDIT: šteta što se moj ples po ledu nije vidio, taman je kamera skrenula dolje ![]() ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 30.01.2012. u 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18506 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18509 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005