|
![]() |
#18334 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
evo leteci deda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18337 |
|
![]() |
#18338 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Jesam chest mount je kod mene, čini se kao super stvar, gorpo je napunjena već ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18339 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Možda nisi trebo kupovat, mogo je Destroyer sisičicama stisnut kameru i tak do dolje. Manboobs FTW! Al daj stavi neku manju rezoluciju ili neš pa da se ovaj put ne uploada 12 sati. ![]()
![]() |
#18341 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile ja ne mogu vjerovati kakve ti fore imaš , pa koda su spojili Pervana i Knjaza u jednog. Svaka ti čast , ja se na svaki tvoj post strgam. Destro ideš ti sutra onda? U 9:05 kod sata se vidimo ako ideš.
![]() |
#18342 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Nemam pojma.
![]() |
![]() |
#18344 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Glede chest mounta - ne znam, kameru staviti na prsa nikako mi ne odgovara. Cesto kad padnem pustim se u pad i skotrljam kako bi amortizirao udarac - kamera na prsima se tu nikako ne uklapa. Ne bojim se za kameru (koja ce nastradati sigurno), vec za rebra i prsni kos ako se padne preko nje. ...ali kut kamere mi je zanimljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18345 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() 720p i 60fps-a i deri Sad za kaznu ću si dat truda, složit i uploadat tvoj krš u slow-mo :P Nik - o tome sam i ja razmišljao, kaj ak padnem...pa sam na kraju ipak kupio, malo sam se igrao doma u dvorištu i interesantan je kut kamere, definitivno se stvori bolji osjećaj brzine a mislim i terena nego kad je cam na glavi Uglavnom, vidjet ćemo sutra NN Forevaaaaaaaaaa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18347 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Stavi onda i ono s ceste kad si vozio kraj mene da se vidi kako Shakira mrda bokovima ![]() Ali u čemu je problem, u tvojoj brzini uploada ili u ograničenjima jubitoa? Nik, to mora fakat bit čudan i nadasve nezgodan pad da prsa dotaknu pod.
![]() |
#18348 |
Avocado
|
![]() |
#18350 |
Premium
|
Slazem se, al ja sam u 12mj. bas tako zalegao pred sam kraj 20-tke u onom kanalu nkoji je ravan i gdje valjda nitko ziv nije pao osim mene ![]() Krivim manevrom sam popeo bajk na stijenku kanala i bajk je skliznuo bocno pod mene, ja preko i prsima na brijeg, rolanje lijevo u kanal. Sve mekano, kao da sam na madrac pao, elegantan pad, ali je ostala lijeva ruka ispod mene i nagnjecio sam rebra. Rezime: - prvih par dana sam se tesko dizao iz kreveta, boli ko sam vrag, kako god se okrenem i udahnem, sklekovi ni u ludilu -7-10 dana ne boli dok se ne napregnem - nisam 20l karnister s vodom mogao podignuti lijevom rukom i odnijeto 10m u podrum vikse a da ne skviknem. Sklekovi - mogu ali uz trpljenje boli (50 kom. sam napumpao ![]() - 15-20 dana - vise-manje sve mogu, ali lagana bol je prisutna, na dao Bog da ponovno padnem na tu stranu ![]() - 1 mjesec i dalje - tek tada nestaju svi bolovi i tegobe. A bezvezan pad...s sto mislis kako bi se proveo s kamerom na prsima - lom ili napuknuce rebara 70% ziher - voznja po Sljemenu - najvjerojatnije tek na proljece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18351 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18355 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Pogledajte njih kako su se oklopili, a onda za neke od nas kazete da nismo normalni sa zastitnom opremom ![]() Sta bi oni tek obukli na sebe da idu niz brdo sa biciklom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18357 |
Premium
|
Hijao kak volim kad se guma maltene sama od sebe skida i stavlja nazad - ide tak lako s obruca i na obruc da bi se mogla s jednom rukom montirati. ...a kako ne volim kad se ukljuci kompresor kod pumpanja gume u ovako sitne sate i zbudi cjelo susjedstvo ![]() Uglavnom, ja sam za sutra spreman, mužikaše sam si poslusal (satro), Black shark je (napokon) letio s prednje gume a zamijenio ga je Albert...meni taj Black shark nikako nije legao, pri vecim brzinama i nagibima u zavojima jedostavno ne drzi kak spada - stalno sam bio nesiguran s tom gumom. Za iza ce biti dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18358 |
|
![]() |
#18359 | |
Premium
|