|
![]() |
#24571 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24572 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Sve isto ![]()
![]() |
#24575 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Moram se ispričat s klope,rokam u Karlovac na šljaku i nadam se da sam do posljepodne slobodan pa ću navratit na cugalicu nekakvu. Ako je problem za "stolicu" sponzoriram ja čim se vrnem,nadam se da sam do 7 tam,vidimo se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24576 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() danas sam gablala pršut, svježi sir i jednu kiflu a za ručak ćemo valjda na ćevape ili tak nekaj...neda mi se kuhat danas ![]()
![]() |
![]() |
#24577 |
Super Moderators
|
Lude Ždere, bio je je chili tulum a neki su ga dobili i u pivu, colu...Buljo i Amdija su ga i popušili ![]() Panorama je donesel i domaće pivo (fino grije u želucu), chili i suhe paprike za sjeme ![]()
![]() |
#24578 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opake ždere, jedne od boljih ![]() Amdija je prvi popušio chili a nakon njega čmarko, sisa i ja. ![]() Nos mi je odštopan još uvijek. Ali ona faca amdije kad je povukao je epic, i sisino motanje.
![]() |
#24580 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ak ste vi normalni.....hahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24581 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam tko se sjetio ali prank je bio vrhunski! ![]() ![]() ![]() Sve u svemu bilo je dobro! ![]() Panorama fala ti na svemu. Pivica ti je vrhunska. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24583 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Je, moram pohvaliti pivo. Godi, a kasnije i grije. Vidi se da nije produkt masovne proizvodnje. Bilježim se za buduće degustacije ![]() Chili, majke ti ja ne znam šta onda rade ona čuda od 1 000 000 + scoville-a ali ovo je meni za moju formu malo too much. Ništa što se treningom ne bi svelo na prihvatljivu mjeru ali sada, huh... ![]() Još uvijek mi je vrh jezika malo grogi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24586 |
Super Moderators
|
Danas klasika, saft od juneće lopatice, pužići i kristalka ![]()
![]() |
#24587 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24588 |
Guest
|
Postavim video ammdije sutra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24589 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#24590 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Postavim ti minu ispred kuće sutra! ![]() ![]() ![]() Uglavnom on topic. Danas eto jelte sada došao sa svadbe. UNTI! ![]() Govorim za svoj stol: tri pladnja, pršuta, sira, maslina, kulena i nekih kobasa rajngla juhice dve plate kuhane govedine + hren dve plate pečenog krumpača, faširanaca, pohanih purečih rolada punjenih šunkom i sirom, riža i neko povrće janjetina + odojak s ražna (dve plate) torta i za kraj gulaš TAMAN ljut! ![]() O cugi nebum nikaj pisal..ipak je to svadba i sve je jasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24591 |
driver
|
Unatoč što kuham pivo, nisam zanemario ni svoj mali vinograd od 125 trsova Chardonnaya pa tako danas pozivam sve Žderonje da proslave Vincekovo uz primjerenu hranu i čašu-dvije ![]() Na rasporedu : dinstano kiselo zelje sa komadima pečenog piceka i purice, uz dodatak suhog bunceka, pečeni krumpir na masti od gujde i klasična juha od goveđih kostiju. Piće: odlična Frankovka iz Europe ( Slovenija ) , dopremljena jučer sa seoskog turizma : http://www.martinovi.com/?name=default.php gdje smo se jučer propisno obžderali i dovukli doma brdo zaseke ( http://www.kuharica.hr/recepti/jela_...e_slanine.html ) Proporučujem za posjet, nas četvero, obilan ručak, predjelo i makovnjača na kraju, uz litru i pol Frankovke = 60 €.
![]() |
#24592 |
mrzi zimu
|
pečem pile na boci od pive...javim kad bude gotovo kakvo je ![]()
![]() |
#24593 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pile je na boci ili je boca u piletu? ![]() Znam za onu foru sa čašom ali za ovo nisam čul...
![]() |
![]() |
#24594 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#24595 |
driver
|
![]() |
#24596 |
mrzi zimu
|
nene, na punu, naravno...super se speklo ![]() ![]() @jelc - natakneš pile na punu bocu pive i dok se peče piva se lagano izljeva preko pileta i podljeva ga (vrlo malo pive je išlo van no svejedno se speklo odlično ![]() jedina tlaka mi je bila okretanje (oko osi naravno, jer se ona strana koja je okrenuta prema vratima od pećnice ne zažari dovoljno pa ga moraš okrenuti na pola pečenja) jer sam se bojala da mi se ne prekrene...inače ![]() @buljo - tlaka mi je stavljat slike na pce jer se moraju preko nekog "vanjskog" servisa a to mi se neda ![]() ![]() uz pile sam pekla krumpir, mrkvu, prokulicu, luk i peršin...sve u svemu bilo je odlično ![]()
![]() |
#24597 |
Super Moderators
|
Odurno ![]() Pa to je gadnije za gledat nego kad moja žena uvaljuje veliku jabuku ili krumpač peradi u.... Kad si već radila-trebala si ga naopačke nabit, većina maščobe koja bi se cijedila je na trtici ![]() Mi danas krmiće na naglo, pire i kristalku. Desert-pita od jabuka.
![]() |
#24598 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24599 |
mrzi zimu
|
kaj nitko niš ne ždere danas? ![]() ja sam si za gablec pohala kruh ![]() ![]() a imam i kolača od maka ![]() ![]()
![]() |
|
|