|
![]() |
#17972 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
http://imageshack.us/photo/my-images...011c4gold.jpg/ ![]()
![]() |
![]() |
#17975 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Halo veseli dečaci ![]() Ja sam se maaaaalo ponovio i nemam običaj takve stvari dijeliti sa drugima, no, sa ovim sam tolko sretan da to nis istine ![]() Iako sam mislio i ja uzet kyle strait ili kak se već piše, ponuda od klinca na DB bila je više nego primamljiva, pa reku aj da probam, lako dam dalje ak ne valja. Da skratim, radi se o ovom; http://www.sicklines.com/reviews/liz...in-combo-pads/ i nakon što se isti isprobaju, nema smisla žrtvovat cjevanicu radi ergonomije i težine, jer ovi imaju sve! Prelagani su, imaju i (pre)više zaštite, kul fičure tipa 6 traka za pričvršćivanje, EVA foma, ventilaciju i tak to.... I da, jesam reko da sam presretan? P.s. još sam danas i dobio za đabe XT qr u samoboru u nekom bajk shopu... Ma milina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17976 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
aaa, koliko si dao za te shinove ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17977 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Imam iste shinove i super su, ali mi spadaju sa noge, valjda zato jer imam ogromne butove. Ne znam. Ovo sve ostalo stoji, lagani i lijepo pašu. A ventilacije nemaju toliko koliko misliš, skuhaš se u njima po ljeti sigurno ![]()
![]() |
#17978 |
Registered User
|
Željac, 150 čuna, a stvarno su novi, lik je reko da ih je 5x nosio i 3x pao ![]() ![]() ![]() ![]() A Destro, more bit da tebi spadaju, jer ja sam na svim rivjuovima čitao da su tu baš doma tj. da im je to najveća prednost (da ne spadaju) zbog one EVE gore iznad.... Ja kad ih potegnem na svih 6 mjesta, stoje ko da su dio noge, nevjerojatno koji skok s onih glupih 661... A to da bum se skuhal.... Naravno da bum ako stojim ili PRESPORO vozim spust ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17979 |
Avocado
|
Ja sam ih od Željca uzo ![]() Kakav EVE gore iznad? ![]() I kak imaš 6 mjesta ako ima samo četiri čička, dva na listovima, jedan pod koljenom i jedan iznad? Postoje još dva al su ukomponirana sa ovima oko koljena... ![]()
![]() |
#17980 |
Registered User
|
Ja imam te štitnike ali samo shinove, bez ovog za koljena, trebam ih se riješit al mi se ne da pisat oglas. Onyx mi je dao savjet da ne pedaliram sjedećki s spuštenim sicom pa mi neće spadat 661 knee-shin i fakat istina, da jednom od njega bude korist neka.
![]() |
#17981 |
Registered User
|
Pa EVE foam.... Ovo; http://www.sicklines.com/review/ls_k...softcell4s.jpg Znači, to mi se okači na koljeno i kolko god đipam po stanu, ne žele se spustit ![]() Naravno, ovo sve još govori uzbuđenje iz mene, vjerodostojnu riječ ću moć reć tek kad ih provozam par puta i bar jednom padnem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17983 |
Registered User
|
Eh da si se raspitao malo prije kupnje..... Znao bi da su oni unisize, tj nema veličina ![]() Nema šanse da ja kupim nešto prije nego procuclam cijeli internet o navedenom ![]() Ja sam 191, no, mršavac sa nekih 75kg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17984 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
@Sile mislim da stinger nije dizajniran da štiti padanje lanca sa vanjske strane, pa bi bilo bolje da staviš neki bash... npr, onaj kakav sam ja ubo za 25kn na dropu (BBG super light), inače koštaju par dolara sa njihove stranice ( http://www.bbgbashguard.com/ ) nebudeš previše težine nabacio, ali se niti nečeš jebat sa šarafima (koji koštaju isto kao i taj bash) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17985 |
Registered User
|
Imam mjenjač da spriječi padanje, znam da Stinger tu nema utjecaja. Ne brinu mene grami, nego šta mi je to ružno. Za težinu me libo taki. Gledam basheve koji nisu ružni, 250kn, super :/
![]() |
#17986 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17987 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17990 |
Avocado
|
Naravno, slažem se. Inače se ne vozim po kmici, ali znam u ljetnim večerima malo gradom ići i osjeti se kad ništa svjetleće nemam da me ne primjećuju ni pješaci, kamoli motorizirana vozila. Uvijek imam za hlače zataknutu bljeskalicu crvenu, sprijeda nisam ništa vozio, ali ta zadnja lampica i bočni katadiopteri najviše znače.
![]() |
#17991 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Kolko se sjecam, moras imat reflektivene elemente na odjeci, ne pise kolko tak da i najmanja crtica pomaze. I katadioptere (macje oci) naprijed, iza i na pedalama. Ja sam skoro pa legalan, ne znam sam kak da zakeljim katadioptere na pedale al ak ce me zbog tog haltat onda mi je bilo sudjeno. Il kad ti naleti auto iza kioska pa ga poljubis u bok prednjom gumom ![]() Zbilja mislim da je bolje vozit po cesti nego uz ove haustore, sam na nekim otvorenijim cestama treba drzat brzinu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17992 | |
Avocado
|
Citiraj:
Ja se vino đarao, usred bijela dana, naravno, kad odjednom izleti baba iz tog zabranjenog područja i umalo me udarila. Malo sam ja skrenuo, malo je ona prikočila, ali nije joj bilo svejedno, kasnije mi se ispričala. Identična stvar ko ovo iza kioska ili iz veže kad dolazi, ne vidi tebe nit gleda ima li koga, ti se bezbrižno voziš i bum tras... Ah, ako ću realno pogledati, u zadnje vrijeme su vozači postali nekako korektniji prema biciklistima ili sam ja imao sreće pa naletio na dobre vozače, ne znam ![]()
![]() |
![]() |
#17993 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ako koga zanima, prodajem truvativ ruktion pogon 24/36/bash, marz 55 vilicu, 3 lulice - syncros i bontrager 9mm, hussefelt 6mm, volan 640 syncros, zadnji x9 mjenjac, 2 prednja deore mjenjaca, siftere x9 3x9, sve vrlo malo vozeno, kocnice shimano br-m486 s novim paknama - sve skinuto s bicikla koji je stajao godinu dana, a kupljen krajem 2010. imam racun i garanciju, ali sutra lete za porec zajedno s ramom ![]() netko hoce krug po dotki sutra oko 14h? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17994 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U uputama za servis sic stange se spominju 2 masti: - silicone based (za o-ringove) - Slick Honey grease (za lezajeve) Doma imam keramicku mascobu i lezajeve znam da mogu s njome namazati, ali da li smijem i o-rigove ili da skoknem do trgovie po drugu mast? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17995 |
Registered User
|
Imam i ja neku kramu za prodat, ak nekom treba, a znam da ne treba jer ste svi fensi cigani http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66952 Kak je reko lik u nedjelju u Lugarnici "Čiji je ono kramp vani" "Moj."
![]() |
#17996 | |
Moderator
|
Citiraj:
IMHO, Slick Honey svuda osim ako u igri nisu statičke brtve. Ako su neke klizne (ili se nešto kliže po njima) - Slick Honey definitivno. Silikonska mast se jako brzo makne, ali moš probati obje. Ako trebaš, prihajaj.
![]() |
![]() |
#17997 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo da se javim , vilja radi savršeno , stvarno super reagira na neravnine i male i velike , prezadovolja sam. Sutra ispravljam matišu , tak da u subotu idem na Sljeme. Ajmo reč 10 h tunel , subota. I Sid je imao 1420 grama sa adapterom , starnutom i prljavštinom. 21.8 stirer. Za PCE ekipu je 900kn sa adapterom , ispod nejde.
![]() |
#17998 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
a, evo... ja sam prvi koji priznaje da se volim voziti po mraku i da mi je tri puta veći gušt tako se provozati nego preko dana. inače ne nosim nikakve lampe itd. premda ih imam kod kuće ! niti nosim išta reflektirajuće... čak štoviše ![]() ![]() vozim se posvuda, i imam stajalište da ako će te vozač ili bilo tko drugi vidjeti da nema straha (a vidjet će te se u normalnim uvijetima bez obzira gdje i kako, priznajem one okolsnosti gdje ne pomaže ništa). nitko normalan i trijezan te neće ubiti ili ići na tebe, suprotno ne pomaže ništa ! zauzmi položaj, imaj čvrste odluke i straha nema ! ako prelaziš cestu, ideš i ne staješ, ne predomišljaš se ! netko drugi će vidjeti da ti ideš pa će stati i/ili te propustiti. jedino se ne motam po mrtvim kutevima. ako treba, na sredini sam da me svi vide ! pješaci su druga priča... ide na tebe i gleda te u oči i ne kuži te. ali to ne krivim ništa. tu sam zato ja da pazim ! dok sam ja u drugim sredstvima... samo strpljenja, opušteno, polako i sve ok ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17999 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Mislim da necu kupovati silikonsku pa kud pukne. U stangu ide 20ml 30wt ulja, kojeg naravno da nemam...a i ne vidim bas da ga ima za kupiti. Sto mislis kak bi to radilo da ulijem neku drugu gradaciju, neku za vilju ili za auto (10w40)? ...a mozda cu moci vratiti staro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18000 |
Moderator
|
Pazi koje ulje i mast stavljaš u kontakt sa brtvama, samo to. Silikonska mast je skupa kao sam vrag. U štange ide ulje za vilicu, no neko gušće je sigurno bolje nego neko rijetko. Barem će brtve bolje držati ako ništa drugo. Za auto (motorno ulje) baš i nebih - bojim se da će brtve nastradati.
![]() |
|
|