|
|||||||||||
|
|
#2222 |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2233 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#2234 |
|
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Odustajanje objašnjavaju teškom ekonomskom situacijom na europskom tržištu, ništa neobično, međutim "rano" su se sjetili to objaviti ![]() Nažalost, motorsport je za većinu proizvođača PR stunt pa čim nešto zaškripi ili rezultati nisu postigli očekivanja, povlače se...
__________________ |
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Grijanje guzice ima jaci paket opreme. Ja imam u GS ACC a nemam poima dal uopce i imaju Xenone? Nije jos dosao kod nas Sport ali valjda bude uskoro. Probnu voznju siguno nebum propustio. Vjerojatno ce doc i 1.4 VTT benzinac sa 100ks kaj bi bilo idealno za taj autic. Tako nesto u komb sa najjacom opremom ce bit moj izbor na ljeto. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.01.2012. u 18:52. |
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.auto-ahead.com/cars/2012-...fications.html U UK cca14k Citiraj:
|
|
|
|
#2238 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Eto da, bas ce to bit kod nas 14k€... Ne bi se cudio da kod nas bude 20k...
|
|
|
#2239 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma računo sam dolare-euro... svakako će biti bliže 20k€ ![]() pa stari je bio ~125k, ovaj je noviji, veći, jači... hell samo tvornički xenoni su obično ~1k€ nadoplate. ako bude 140-150k neće ga nikakva oprema izvući jerbo je to već domena njemačkih 1.4 kompresor/turba i clia sport... realno po performansama (a obično kupci grackih jurilica gledaju na to) se može mjeriti sa twingom sport plus ~150kg i 50k kn više što mu ne ide na ruku ![]() |
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Istina, bude to malo previse love za autic, konkurencija ima bolje motore, al svidjet ce se nekima vise od njemackih autica.. Ja bi radije tog swifta nego njemce il renola Al ipak, DS3 mi je najbolji od svih tih malih autica...Ali obican model super i predobro opremljen.. Da mi je negdje iskopat 100k kn viska, otisao bi odmah po njega ![]()
|
|
|
#2242 |
|
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam definitivno pukao na citroena ds5, i da sam sad kreditno i u mogucnosti odma bi ga kupio. Prestrasan mi je auto. http://www.ausmotive.com/2011/04/20/...troen-ds5.html |
|
|
|
|
|
#2245 | ||
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ajd molim te nemoj stavljat Swifta u isti rang s tim francuskim poluproizvodom. Moža ćeš ih moć uzeti za iste pare ali ćeš za razliku od KlijaSport Swift ekšli vozit. Mislim i Klijo ćeš vozit ali od servisera do servisera. ![]() Da ne velim kako on s par dodataka košta 180k odnosno 160k na akciji.
|
|
|
|
#2247 |
|
Moderator
|
Gle sad sam ga konfigurirao i kad ubaciš 17'' felge, automatsku klimu, onaj renault bordkomp, CUP šasiju + neku boju izađe te 180k redovno odnosno 160k uz popust. evo opet sam nabacio konfigurator ![]() puno previše za jedan klijo Koje to vozačko iskustvo nudi auto koji visi na servisu? ![]()
|
|
|
#2249 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
skini 5k jer šarena kliješta, spojler i 17" (koje dolaze standard) su apsolutno nepotrebne, a tolko negdje će doći i swift ziher. 133 vs 200hp... oke, eto swift je isplativiji. možeš ti i feleričnog suzukija dobiti, veli kolega kaj im je kompletni vozni park suzuki u firmi da svaki visi po servisu, onaj jimny drek je svaki već po par puta bio i generalno je auto fejl od pouzdanosti. da se razumijemo, sviđa mi se swift, ali će ga preceniti. |
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Tako da tu cijenu moš objesit mačku o rep. Da je clio sport preskup s obzirom na klasu, je; al da je spaceship za swifta u bilo kom pogledu s obzirom na primjenu, je. Ovo o navodnoj nekvaliteti Clia Sport uopće neću komentirati jer je prizemno i glupo i totalno neistinito. Kod Clia 197/200 je jedini pravi problem što ti auti nemaju toliko snage na koliko su deklarirani.
|
|
![]() |
|
|