|
![]() |
#2222 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2233 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2234 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Odustajanje objašnjavaju teškom ekonomskom situacijom na europskom tržištu, ništa neobično, međutim "rano" su se sjetili to objaviti ![]() Nažalost, motorsport je za većinu proizvođača PR stunt pa čim nešto zaškripi ili rezultati nisu postigli očekivanja, povlače se...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Grijanje guzice ima jaci paket opreme. Ja imam u GS ACC a nemam poima dal uopce i imaju Xenone? Nije jos dosao kod nas Sport ali valjda bude uskoro. Probnu voznju siguno nebum propustio. Vjerojatno ce doc i 1.4 VTT benzinac sa 100ks kaj bi bilo idealno za taj autic. Tako nesto u komb sa najjacom opremom ce bit moj izbor na ljeto. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.01.2012. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.auto-ahead.com/cars/2012-...fications.html U UK cca14k Citiraj:
![]() |
![]() |
#2238 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Eto da, bas ce to bit kod nas 14k€... Ne bi se cudio da kod nas bude 20k...
![]() |
#2239 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma računo sam dolare-euro... svakako će biti bliže 20k€ ![]() pa stari je bio ~125k, ovaj je noviji, veći, jači... hell samo tvornički xenoni su obično ~1k€ nadoplate. ako bude 140-150k neće ga nikakva oprema izvući jerbo je to već domena njemačkih 1.4 kompresor/turba i clia sport... realno po performansama (a obično kupci grackih jurilica gledaju na to) se može mjeriti sa twingom sport plus ~150kg i 50k kn više što mu ne ide na ruku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Istina, bude to malo previse love za autic, konkurencija ima bolje motore, al svidjet ce se nekima vise od njemackih autica.. Ja bi radije tog swifta nego njemce il renola ![]() Ali obican model super i predobro opremljen.. Da mi je negdje iskopat 100k kn viska, otisao bi odmah po njega ![]()
![]() |
#2242 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam definitivno pukao na citroena ds5, i da sam sad kreditno i u mogucnosti odma bi ga kupio. Prestrasan mi je auto. http://www.ausmotive.com/2011/04/20/...troen-ds5.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ajd molim te nemoj stavljat Swifta u isti rang s tim francuskim poluproizvodom. Moža ćeš ih moć uzeti za iste pare ali ćeš za razliku od KlijaSport Swift ekšli vozit. Mislim i Klijo ćeš vozit ali od servisera do servisera. ![]() Da ne velim kako on s par dodataka košta 180k odnosno 160k na akciji.
![]() |
![]() |
#2247 |
Moderator
|
Gle sad sam ga konfigurirao i kad ubaciš 17'' felge, automatsku klimu, onaj renault bordkomp, CUP šasiju + neku boju izađe te 180k redovno odnosno 160k uz popust. evo opet sam nabacio konfigurator ![]() puno previše za jedan klijo Koje to vozačko iskustvo nudi auto koji visi na servisu? ![]()
![]() |
#2249 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
skini 5k jer šarena kliješta, spojler i 17" (koje dolaze standard) su apsolutno nepotrebne, a tolko negdje će doći i swift ziher. 133 vs 200hp... oke, eto swift je isplativiji. možeš ti i feleričnog suzukija dobiti, veli kolega kaj im je kompletni vozni park suzuki u firmi da svaki visi po servisu, onaj jimny drek je svaki već po par puta bio i generalno je auto fejl od pouzdanosti. da se razumijemo, sviđa mi se swift, ali će ga preceniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Tako da tu cijenu moš objesit mačku o rep. Da je clio sport preskup s obzirom na klasu, je; al da je spaceship za swifta u bilo kom pogledu s obzirom na primjenu, je. Ovo o navodnoj nekvaliteti Clia Sport uopće neću komentirati jer je prizemno i glupo i totalno neistinito. Kod Clia 197/200 je jedini pravi problem što ti auti nemaju toliko snage na koliko su deklarirani.
![]() |
![]() |
|
|