|
![]() |
#17911 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Da, pumpanje nema smisla, ali jebiga, ja sam si to vaše pumpanje drugačije dočarao: ak je deset puta morao stisnut ručicu, svakako nešto nije bilo u redu. Jed2i, nisam te baš tako niti skužio, moj bed, ja mislio stisneš jednom-dvaput laganini i onda je ok. Uglavnom, nisam namjeravao prodati "neispravne" kočnice, kažem ti, imam račun od Bizmarka i slobodno ti ga dam, iako si reko da ga mogu bacit ![]() . Vuco, ja tvojim stopama, samo sam naletio na opružnog: Fox 36 Van R 160mm. Stanje: dvije praske ( ![]() Mane: floating rotor struže u donji dio PM prihvata za disk, no to sam uspio grunf metodom sfiksati sad sa spajalicom za papir ![]() Fali mi 3mm stirera da mogu zategnuti gornji šaraf na luli kako treba ![]() ![]() ![]() Dakle, treba mi neka preporuka što mogu napraviti sve, sutra idem tražiti headset sa nižim stackom, imam izgleda onaj najobičniji headset tako da zerostack mislim da ne može ići nutra, ispravite me ako griješim, evo fotki: ![]() ![]()
![]() |
#17912 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma, tih 3mm dok ne otkriješ kako srediti, moš slobodno voziti se i ovako. Stegni dovoljno lulicu i držat će. Ja sam tako vozio kod buraza sad na bajku. Falilo mi je čak i više nego tebi. Dobar je Van R. Kompresija ionako ne radi niš (osim na 2011 i 2012 iako i tamo ima svega). Vanilla je ziher osjetljivija od zraka, a minimalno teža. Još ako je Open Bath u desnoj nozi, nitko sretniji od tebe. Malo redovitije čišćenje i malo više ulja za damper, ali to su najbolji Foxevi ikada napravljeni. Pitch ima ako se ne varam 34mm promjer headtube-a i tu ti samo idu takvi headsetovi sa vanjskim čašicama. U pravilu traži EC34/28.6 / EC34/30 headset (po SHIS novom standardu za obilježavanje headseta). Alternative nema. Zero stack ne može na tako uzak headtube, ne bi ostalo mjesta za stirer. Nekako sumnjam da ćeš naći niži headset od ovoga što ga sad imaš. Koliko vidim i taj je poprilično nizak...
![]() |
#17914 |
Avocado
|
Sad ćeš svima davat ![]() Vuco, gornji šaraf ne mogu zategnut tako da primi cijev kako treba. Donji bez problema. Kako je lula otvorena (rupa straga) onda mi je to nekako čudno rješenje. Mislim da je open bath nisam siguran. Uglavnom, "small bump compliance" je neopisiv ![]() Najradije bih dao uprešati novi stirer, zna netko gdje bi se to moglo napraviti? EDIT: prema fox stranicama ima zatvoren damper. Dok ne otvorim neću znat.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 19.01.2012. u 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17917 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, dečko koji mi je prodao je skroz korektan, rekao je da ćemo nešto dogovoriti i da mu u grazu mogu novi stirer uprešati za 150kn cca. Danas ću probati sa dDariem vidjeti za niži stack headseta. Nakon što sam vidio na dDariovom pikeu kako je taj stirer produživan, mislim da ću dariaV zaobići u širokom luku. Zmiju, e vidiš, budem mu bacio poruku na dropu ![]()
![]() |
![]() |
#17919 |
Avocado
|
Dečko je mjerio dok je vilja bila montirana na bajku i omašio 1cm. Kažem, skroz je korektan, dao mi je vilju da probam (dofuro bajk cijeli), ja reko može, a metar nisam imao kod sebe. Budem to sredio, nije to neka greda sad ![]() Hvala, ak će trebat sjetit ću te se ![]()
![]() |
#17921 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bas sada gledo koliko bi me dosli novi buziri za kocnice, posto mi je zadnja prekratka i ak bi uzimo neki drugi buzir (Jagwire HyFlow) onda bi uzo i za prednju ![]() KOmplet buzira od 3m + one olive i ostale stvarcice dodje oko 60$ prek ebaya ![]() Mislim da ce ipak biti original Shimano buzir sa ebaya za nekih 30$ sa dostavom. al onda jedino trebam pronac ko mi to moze namontirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17922 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa onda rađe odi do Bizmarka i nek ti ugradi Hope-ove braded bužire! Mislim da je 1m 60kn, jedino si trebaš uzeti u obzir puškice ili kak se to već zove, jer na hope bužire pašu samo hope nastavci, a oni su malo skuplji ![]()
![]() |
#17925 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Decki može jedno pitanje u vezi bužira. Imam Shimano SLX M665 kočnice i bužir zadnje kočnice mi je malo prekratak pa ću to mjenjat. Zanima me da li za one male cijevcice koje idu na krajeve bužira treba alat da se to ugura u bužir ili se može i bez alata to riješiti? Mislio sam si sam to napraviti ako taj dio ide bez alata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17926 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sudeci po ovom videu ne mozes bez alata jer ti spoj nece biti dobar pa bimoglo ulje iscuriti van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17928 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pa bas zbog tog videa sam i pitao. Znaci nebi se to moglo nikak bez alata nagurat unutra da spoj bude dobar? Jel bi to mogli u Protei napraviti? Oni su mi najblize. Vidim da imaju i Jagwire buzir u prodaji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17929 |
|
Nazovi ih pa pitaj. Sumnjam da bi se to moglo bez potrebnog alata sloziti jer kad pogledas one metalne "vrhove/kapice" onda ti je jasno da ih ne mozes nikako rukom nabit da sjednu kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17931 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17932 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Stigle su gume u Bizmark - tko voli nek izvoli Citiraj:
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 19.01.2012. u 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17937 |
|
Momci, za gume vam se jos javim. Nego, dobio sam ponudu goggli sa zutim lecama, nove, antifog, za 150 kn. Sad se samo razmisljam dal da uzmem te sa zutima ili da trazim neke sa bijelim/normalnim lecama? Ne znam koliki bi mi bio problem u ovim zutima vozit preko ljeta kad sunca ima i previse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17938 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Max kak ti je lego enduro?jesi uspjevas iskoristit 160 hoda?e da,kak stojite sa kondom,jeste bili na puno voznja u zadnje vrijeme?posto se necu vozit sve ukupno 1 mj nadam se da cete vi mene cekat u lugarnici.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17939 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Zimsko radno vrijeme, od 14h tek. Citiraj:
Preporučam ti prozirna stakla jer ionako na FF-u imaš "šilt" pa si ga samo podesi ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 19.01.2012. u 14:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17940 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
enduro mi je lego ko budali samar ![]() pa naprijed mi ostane jedno 5-6mm, dok iza ostane jedno 12-13mm al jos treba proc par voznji pa da vidim dal cu kaj namjestat iza il ne, jer ak mi negdje dodje neki skok di se odlucim skocit da ne bottomiram shoc pa je zato to jos tak. Za vikend sam isao na dotku i onu uzbrdicu sam ispedalirao do zadnjih 15m, mozda da nisam bio u prvoj brzini bi ispedalirao do kraja, a ovak me je pocelo bacat iza i prednji kotac se je poceo dizati pa sam odustao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|