|
![]() |
#17551 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Super filmic Schwarz-Trail-Fahnder from infinite trails on Vimeo. Sta ne zivim u Svajcarskoj il barem da imam neku rodbinu tam pa da odem ![]() @2:02 pogledajte kak se switchbackovi prolaze ![]() EDIT: frajer ima skillz DEJA-VU / A GARDA TRAIL REVIVAL from infinite trails on Vimeo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17554 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
haha, više ne stavljam te fensi, titanske na bicikl. Evo mali tutorial kak se treba podmazivat lanc: http://vimeo.com/33946564 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17555 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vratih se sa Strmopeci. Odlican dan i vrijeme za voznju. Rekao bi cak previse toplo. Apsolvirao sam (napokon) po prvi puta sve detalje na Bikci - a to mi je bio danasnji cilj (pogotovo onaj dio s polozenim kosim kamenjem). Super sam zadovoljan je svaki puta sve bolje i bolje picim po tom terenu - i gor i dol. @zgmmax Odlicni filmici, takav front pivot mi je u planu uvjezbati ove godine. Bez postene kontrole bajka nema se sto traziti u alpama. Inace takvih terena imas koliko hoces po Sloveniji, a bome i nesto po Velebitu. Samo treba imat skilla - ovak na filmu kad netko drugi vozi to izgleda lagano i tecno ![]() Ako se skupi ekipa odfuram vas ja na Kuzeljsku stenu - nema ceg nema, od nosenja bajka pa na dalje...nema switchbackova ![]() ...ak se ne skupi, odfurat cu sam sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17556 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bome se cure kuze u podmazivanje ![]() Pogledajte sve filmice od ovoga lika http://vimeo.com/22167666 fakat je8eno, sada bi najradje dao otkaz i otiso negdje se vozit ![]() EDIT: @Nik Nije greda da se dogovorimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17559 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Sljeme danas prejebeno. Blata nema, snijega nema, leda ima minimalno, cijeli uspon bez problema se odvozi, na spustu jedino puno lišća ali to daje adrenalin. Da barem ostane točno ovako do kraja vikenda. Nota bene, ako pijete voćni čaj u Lugarnici i teta vam ponudi okus San zimske noći vi njoj recite da ako želite pit užeglu pišalinu od gubavaca naglasili bi pri naružbi.
![]() |
#17561 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 12.01.2012. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17562 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Sve Canyon-i aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, predivno!
![]() |
![]() |
#17563 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ljudi visok sam 185cm,jel 18" inca premalo za mene ili ce bit ok,vozio bih vecinom gore malo na sljeme i spustao se.Inace nasao sam ovaj bajk,mijenjao bih za iphone pa me zanima da li je to u redu?
![]() |
#17565 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/k...-oglas-4271351 I da,valja li uopce sto taj bajk ili da trazim dalje
![]() |
#17566 |
Registered User
|
Veličinom bi ti bio ok. Ako ti je u igri zato što je zamjena za iPhone onda ga uzmi. Traži račun i garanciju. Dao ti je krivu sliku, riječ je o ovom bajku http://2011.konaworld.com/bike.cfm?c...=fire_mountain To i je rang bicikala za 2000kn, nešto radikalno bolje nećeš nać, barem ne 6 mjeseci staro i da se ljudi oće mijenjat.
![]() |
#17568 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Složio sam si prijelazni bajk, tako da se za vikend ide na Sljeme. Čak se možda sutra zaletim malo na Strmopeć oko 2-3 popodne... Dobro da buraz nije prodao okvir, sad bi se drek vozio, a vrijeme vani je vrhunsko.
![]() |
#17571 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Adaksinjo će morati samo lulicu promjeniti. 90mm baca naprijed, 75mm je neutralna, a 60mm je DH edišn. I nek si razmisli o 110-150mm Sektoru sa 20mm osovinom ![]()
![]() |
![]() |
#17572 |
Registered User
|
Koji skill? ![]() Ajd da baš ne trollam samo. Sumnjam da će vilicu mjenjat, opet ić u investicije, a i nek vidi da li mu treba manja lula. Po meni isto da, tj. ja bi isto za sebe kraću lulu, nikako da se dogovorim s Destrom za tryout 7cm lule i šireg volana. A kaj ti pikiraš, imaš kaj na radaru ili ćeš nas iznenadit?
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 13.01.2012. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17573 |
Moderator
|
Skill za kukanje kakav neki imaju ![]() Nego, treba li netko nešto iz Maratona/Brežica ? Idem poslovno tamo u subotu ujutro, oko 9 krećem iz ZG-a, pa ono. BTW, Saša mi se ništa ne javlja za povrat, a pitao sam ga već par puta. Imam valjda 100$ povrata, za tu lovu do Ljubljane idem.
![]() |
#17574 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sutra idemo Sile i ja u Brezice po dijelove...dolaze nove M666 i SMRT rotori. U 10h idzemo, pa sam se mozda malo kasno i javio. Cuks, posto nema stamparskih gresaka i nesuvislih recenica drzim da nisi pod gasom - ali di si ti vidio da se spominje Velebit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17575 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e, vama nije jasno da je saša najveći drkadžija na svijetu??? ne poslujte sa bajkmanijom! ako vam treba nekaj od njih odite do mi-sporta i recite tamo frajeru što da vam nabavi od saše - biti će jednako brzo, samo nećete ići sami u sloveniju i nećete dobit njihov porez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17576 |
Moderator
|
Nije problem Saša, nego rekao bih Matej. Uostalom, zakaj da idem do Mi-sporta kad sam to i ovako sam napravio. A povrat ću/ćemo dobiti kako god okreneš ![]()
![]() |
#17577 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ajd da bacim i ovdje. ![]() btw da li je netko voljan kupit M666 i SMRT i proslijediti po nabavnoj cijeni (tj. da zadrzi DDV kao proviziju)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17578 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kočnice 400-500kn, ovisno o stanju. Ako su friško odzračene i rotori u ok stanju onda 500 možeš tražiti, iako se po meni te kočnice ne isplate kupiti. ![]() Kotači oba 300-400kn, ne možeš više dobiti.
![]() |
#17579 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() No nebitno. Isao bih s vama i tamo, samo se trebamo dogovorit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|