|
![]() |
#2461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
kako mozes pit lowenbrau? to nije pivo... -->
![]() hmda... Sad ce jos malo i janjetina ispod peke... s mladi krumpir i tako to... standardno rotkve i mladi luk i francuska uz sunkicu i punjena jaja... sve zaliveno chardonnayem daruvarskim (podrum Lotada...) moje preporuke...
@Kuky ---> kako mozes pit lowenbrau? to nije pivo... ![]() hmda... Sad ce jos malo i janjetina ispod peke... s mladi krumpir i tako to...
![]() |
#2462 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ma nemoj govoriš kao da lowenbrau ne zaslužuje naziv pivo !! ( meni su sve pive super ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
imho, lowenbrau je jedno od najlosijih piva na trzistu... imas negdje postove o pivu tu u svastari... pogledaj malo... od svijetlih piva ono sto valja kod nas je: 1. Pan... totalno lagano - savrseno gasi zedj, cijenom prihvatljivo. 2. Beck's... nesto skuplje ali jos uvijek izvrstan omjer cijena /kvaliteta 3. Velebitsko svijetlo - od velebitske vode s Pazarista... 90% kvalitete piva cini dobra voda 4. Budweiser Cezch - Ceske Budejovice... tradicija garantira i kvalitetu 5. Ozujaner (karlovacko, ko sta voli... meni osobno ne pase) - masovno rasireno a ok pivo. Tamna piva: samo 3: 1. Velebitsko tamno... - prema istrazivanjima medju prva 3 u europi 2. Murphy's Irish Stout 3. Leffe / Erdinger / Guinness Specijalna piva: 1. La trappe - nizozemsko slatko pivo punog okusa, savrsena kombinacija uz sireve 2. Bellevue Kriek - vocno pivo s okusom tresnje 3. Biker beer - domaci proizvod, kombinacija piva i limunade... za moj ukus malo preslatko... 4. Bulldog strong ale / Newcastle ale - ovo me naprosto odusevilo jer sam inace fan otockih alkoholnih pica.... ![]()
![]() |
#2465 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
da mi stoji cjeli dan ![]() mah ... frutek rulzzzzzzzzz
![]() |
![]() |
#2466 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
jučer uz tekmu radi nedostupnosti otvorenih dućana 3x šu-pak od 1.5L i samo toči u krigle... mislim da je više ishlapila dok je u boci bila ![]() crno sam probao leffe i oke mi je, guiness kako god okrenem mi ne sjeda... ja sam ipak tomislav-generacija ![]() nakon tomice ni milicija te nemre ufatit. special sam probao ono sa tekilom inside... piece of crap totalni. rađe usred žuje prerežem sa pravom tekilom i pokažem birtiji ko je car. e da... lowenbrau sam mazao male limenke... nije ostalo u posebnom sjećanju, štoviše mislim da sam prvo dobro udario s gemištima, pa onda udario limenim orkestrom, ali radi nedostatka izbora - popilo se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
mrzi zimu
|
...ujutro sam jela neko bio pecivo namazano sa sirom i zimsku salamicu...i nescafe s mlijekom... ![]() ujutro nije bilo mlijeka ali sam se ja ustala ranije i otisla u ducan...mislim, to je mogao napraviti i netko tko se ustao prije mene ![]() ...a sad sam si narucila pizzu... ![]() malo sam previse jela preko ovih blagdana...uf...nije to dobro...kad previse jedem onda se osjecam nekako...tromo...i nije mi bas najbolje... ![]() mozda ipak ja nisam za zderonje...ha? ![]()
![]() |
#2469 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo ti Ban sa Žderonja!!! kak te ni sram prigovarati da ti je morti ipak previše?? Pravom Žderi il bar Simpatizeru ne priliči takva izjava!!! a i ono sa Nescafe s mlijekom:confused: :confused: to mi je neko kuhaall:mad: :mad: dakle -DOSTA je baljezganja po Žderonjama, i da, ZNAM da nisi Ženskinja, ma šta god trvdio(la)...... al to je već druga priča..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2471 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
da i reci Gnomu da se Sam poBANani.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Feldwebel
|
Ili će mu doći visoka delegacija Žderonja: Mitzek - drži Jelc - čita statut AMD - prikazuje performanse vaspitne palice RAK - čuva stražu
![]() |
#2473 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
decki zabrijali ste gadno...flare jest zemsko, provjereno. ![]()
![]() |
![]() |
#2474 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je uskrs svaki dan
Danas jedem "ostanjke" ujutro sam pojel tri (zidarske) šnite šunke zapečene u kruhu, jedno 20 tankih vulgaris šunke, zdjelu (povečeg obujma) francuske, mladog luka komada 5 i puuuunoooo hrena. Onda sam išo u grad to pokurit i sad sam opet gladan. Danas mislim da bu stara radila repu (5 tanjura ziher). Vezano uz flare. Ha gle. Ja sam ti reko da se slikaš i da pritom je iza tebe PCeX na monitoru i jedna ruka nek ti je na desnoj nozi il neki položaj koj prethodno dogovorimo da znamo da nije falsifikat. I da moraš doč na sljedeči miting pa makar otkaz dala, a ne se izvlačit ko prošli put imala sam trening. Ja sam imo školu pa kaj. 3 neopravdana, opomena razrednika i bok, al sam bio na žderonjama i nije mi žal. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
osjećam moralnu obvezu prigovoriti: 1) mitzek - kaj ti imaš protiv gnomova? ja sam mislil da me tak zoveš od milja, a sad vidim da nekim ljudima taj nadimak pridjevaš u lošem kontekstu... btw. došlo je novega pa dojdi do mene jer sam danas dal otkaz... nosi dok ima !!! 2) flare - kak to da utorkom ne šljakaš? ko ne radi - ide u duć. to je općeprihvaćeno pravilo... nešto slično spavanju po noći 3) gospodine RAK (šeks) - kao okrivljenik u ovom slučaju ulažem žalbu na temelju: 3/a) netočno utvrđenog činjeničnog stanja 3/b) na osnovu prethodno uloženog žalbenog pitanja kojim je utvrđeno netočno činjenično stanje, ulažem žalbu na nepravilnu primjenu Statuta Žderonja. 3/c) predlažem da se provede standardni postupak kojim bi se utvrdilo činjenično stanje i na temelju toga donijela pravomoćna odluka, te da se prethodno donesena odluka obustavi dok se ne ispita priroda činjeničnog stanja inače, upravo se ubijam u mon cheri-u. fakat mi je trebo šećer da mi podigne dan i nekaj da izdržim do klope. upravo pečem neki pileći šnicl (znam da nema tice do prasice), bum još nakuhal tjestenine i ubil se u tome.... zaaaaaaaakoooon.
![]() |
#2476 |
JDM
|
Hojza d' gnom ![]() Dobil sam šnicel (komada 3) umjesto repe. Sad pijem tursku kavu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
"Krao ili držao ljestve, krivnja je jednaka." Srami se. Od drugih bi mogao očekivati ovakva potkapanja, ali od tebe ipak ne.
![]() |
@Kuky ---> kako mozes pit lowenbrau? to nije pivo... |
![]() |
#2479 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
PC Ekspert šerif
|
Hmmm...mislim da ne znam za vrijeme dana kad meni kava ne paše. Volim popit tursku, ali u zadnje vrijeme evilish hobit i ja pijemo prilično puno nescafea - čisto zato kaj je ukusniji nekak. Ali vidiš...morat ćemo ponovo provjerit koliko dobro radimo tursku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
bez obzira na drvlje i kamenje sasuto po tebi? mislim da to ima veze sa vodonošenjem... ti si samo nosil , nisi pil.. al btw, nema veze.. vidimo se u četvrtak ujutro, pa objašnjavaj uz sendviče i cool Žuju(kad delam, hebiga!!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bez kenjanja i prepoucavanja po Žderonjama. Žderonje su INSTITUCIJA ![]() I shodno tome-samo papica i cuga dolaze u obzir za raspravu. Odite se prepirat u birtiju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
mitzek - uvijek jelc - postupit ćemo po naredbi
![]() |
![]() |
#2486 |
mrzi zimu
|
...joooooj...znala sam da cu se uvaliti u nevolje s onim postom.... ![]() ...i opet ista prica...blah... @ mitzek - sto ono tebi pise u titlu? da si na dijeti??? ![]() ![]() @ fleks - ja ne mogu samo tako otici s posla...i onda nisam dosla jer sam radila do 7...s treninga bi otisla...drugi puta organizirajte miting u subotu npr...sigurno dolazim ![]() @ syss - ujutro ne pijem pivu...ali inace sam beer girl: cheers2 ...najbolja piva...tamna velebitska ![]() @ horza - mon cheri kazes...ha ![]() ![]() i oke...tko ne sljaka ide u ducan... ![]()
![]() |
#2487 |
Moderator
|
ja živim zdravo... nikad ne pijem kavu i pušim dugački mc. pa di još da kavu pijem, djubre debelo lijeno - vaga mi 88 broji, teretana me ne poznaje, a up-time lapa raste sa temperaturom. flex... massive respect za earl gray s mlijekom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() /defenitivno idući meet mora biti u subotu...previše ljudi radi/školuje se/ljenčari preko tjedna...uvijek neko ima neke izgovore a i nije čovjeku do neke veće fešte ak zna da ga u 6:30h očekuju "predivni" visoko frekventni zvukovi budilice ![]() a i red je da se veliki šef pojavi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja kao čovjek od zakona tvrdim da onaj koji drži ljestve priprema sa predumišljajem nedjelo jer je ljestve donio od doma ili sa nekog mjesta, dok onaj koji krade samo je iskoristio priliku postavljenih ljestvi ili ti po domači:"Prilika čini lopova". Tak da je više kriv onaj koji drži ljestve. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|