|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
gameport zajebava
naime kako znate , ove novije ploče nemaju odmah na sebi konektor za gameport nego one pinove na ploči. I sad ja spojim kablo od gameporta na ploču. Spojim joystick na izlaz. I naravno neradi. Windowsi kažu da nemogu namjestit settingse za taj gameport te da pogledam manual. Šta me zajebava:confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ajde pa nije valjda da niko nezna( ne budite lijeni) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
U biosu mora biti za uključiti GamePort Mislim da se u novijim pločama emulira preko COM porta kao i Irda i opcija ti se mora nalaziti u biosu tamo di namještavaš postavke LPT i COM portova I da ti taj Game Port radi, mislim da moraš koristiti onBoard zvučnu, ali nisam siguran jer su prije sve zvučne dolazile sa Game/MIDI portom). Mislim da dolaze i dalje
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Eto vidiš ![]() Drugi put kad riješiš problem postaj, pa da ostali znaju da se ne muče kad im treba ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |