|
![]() |
#24332 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#24334 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Šteta što Cajkaspreader na prvoj fotki zaklanja cjenik tak' da ne vidim cijene, no pitam se tko si naruči skušu ili girice ? ![]()
![]() |
#24335 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
stranci van bivše juge ![]() ![]() ko na moru... dođem sa ženom u restoran na doručak 5m od ribarnice, 10m od obale i naravno tuna ovakva/onakva, girice, pomfri bla... pokraj nas švabo zeme 2 hamburgera i pizzu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24337 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas opet kineska klopica za večeru ![]() Kupili smo kikiriki mariniran u umaku teriyaki, odličan je. Edit: hrenovke u tijestu Malo sam si pretanko razvaljala tijesto, a nije se naraslo jer je tijesto bez kvasca, ali nema veze, jednako je fino ![]()
Ako pčela ima pruge na leđima, to još uvijek ne znači da je tigar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 03.01.2012. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24339 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#24340 | |
Guest
|
Citiraj:
Bogme! Iz ovog kuta sam još nekak uspio uloviti barem da se neš vidi! A cajke rokaju. Ali moram priznati da je pozitivno jer obično mi se metabolizam užasno uspori na putovanjima, ali valjda kombinacija dobre pleskavice skupa sa cajkama koje deru dok jedeš unutra potakne probavu i digne metabolizam u warp pogon ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24341 |
Registered User
|
![]() |
#24343 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pocnu u ponedjeljak u 8:00 i zavrse u 11:00 jer je tad vrijeme gableca jel ![]()
![]() |
#24344 |
Registered User
|
Završava oko 12,30...tad je vrijeme gableca ![]() Svi počinju u ponedjeljak, eto ja ću počet u srijedu ![]()
![]() |
#24345 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nakon preŽderavanja sa sarmom, francuskom i odojkom-zaželio sam se nečeg normalnijeg ![]() 6 srednjih krumpača oguliti i staviti u hladnu vodu, kad zakipi kuhati 15 minuta. Ja sam u vodu stavio i malo suhe mrkve, peršina i celera. Ostaviti da se ocjedi i ohladi. Uvaljati ih u smjesu od dvije žlice ulja (maslinovo ili obično), malo crvene paprike, papra i soli. U orginalu ide i 40g parmezana, žlica naribane limunove korice i češnjak. Smjesom premazati krumpače, malo ih stisnuti dlanom da "popucaju" i peći 25 minuta na 220c. Budući da sam zaboravio kupit parmezan to sam izostavio ali budem stavio na svaki krumpač po komad masnog od domaće šunke...čisto da zamiriše malo ![]()
![]() |
#24346 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Upravo sam zmiksao posljednjih petnaestak ubranih Scotch Bonnet ljutih paprika, zajedno s nešto ketchupa i spremam se za večeru blagovati sir i vrhnje s dodatkom istog. Nek' peče! ![]()
![]() |
#24347 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
AliKebaba mi je tu iza ugla, vec mi je zlo od kebaba. :P Bio mi je bolji kebab prije pol godine, onda su zamijenili meso, al jos je ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24348 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#24349 |
Registered User
|
![]() |
#24350 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Bumo neko novogodisnje okupljanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24351 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mi smo si gruntali nekaj da bi mogli 20-og ![]()
![]() |
#24354 |
Guest
|
Meni njihove "kante" nisu bile nekaj, ali burgeri su mi bili odlični! Doduše nisam kod nas još probao! |
![]() |
![]() |
#24356 |
Guest
|
Pa probao sam u Madridu, ne u NS-u! ![]() |
![]() |
![]() |
#24358 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zasad samo u Areni, planiraju otvorit kolko, 20 restorana kroz godinu? Jeo sam u Pragu, u Engleskoj i kod nas je ista klopa. Možda je malo preskupo doduše. Pommes je premali, a bio je i Pepsi, al sva sreća da su to promijenili i sad je kod nas ko u cijelom svijetu. Sa stripesima ne možeš pogriješiti, hot wings također. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|