|
![]() |
#871 |
Guest
|
Nisam znao. Dodjem na topic pogledati slike da vidim ak ima kaj interesantno. Ali osobno sam odavno odustao i od big i od full towera jer ih nikad ne napunim. Da i hoću sa diskovima, opet ću za dvije godine rađe prodati diskove i kupiti većeg kapaciteta, ali manji broj. Tak da bi mi kod nečeg ovakvog bukvalno 4/5 kućišta bilo prazno. U svom http://www.pohrani.com/f/10/X5/1majwAGp/kuciste.jpg nemam ni optiku ![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Što nije to iznutra (prvi dojam) kao RV02-E ![]() Izvana svaka čast za dizajn
![]() |
![]() |
#873 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Cijena u hrvata za rv je 1329 kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
meni se fućka, ![]() ![]() je ovaj je. http://www.nabava.net/trazilica.php?...lverstone+rv02 1250 kn plaćam 3 ventilatora na dnu. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 23.12.2011. u 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Fortress je, kao i Temjin te Raven e E izvedbi, vjerojatno najbolje zračno hlađeno kućište. I IMO dizajnom ispred svih Corsair, Antec, CM i Lian Li modela. Btw, teško se Fortress može smatrati full tower kućištem. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 23.12.2011. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Šteta je šta nema modela s vratima prednjim, kao šta rade custom modele za Maingear: http://www.maingear.com/custom/deskt...hift/index.php S obzirom kako napajanje stoji tu se očito radi o starijem RV1.
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Po svim testivima je tako a ta full tower sam rekao tako posto tako piše u specifikacijama proizvođača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
CyberpowerPC Announces Third Generation 'Fang III' Desktop PC Series
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/157570/Cy...PC-Series.html
![]() |
![]() |
#880 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Katastrofa. Cijene su ludilo od povoljnosti i definitivno best buy. A ovo čudo od kućišta svijetli k'o Božićno drvce u Betlehemu, ružno je za pop**dit (opet neki Optimus Prime mutant), a sa svojih x ventilatora (vidim ih 9, a moguće da ima još koji) mora biti tiho k'o mlaznjak kad rula po pisti.
![]() |
#881 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Megatron, odzvonilo ti je ![]() Katastrofa, osjeti se da je tržište okrenuto dječacima koji čupaju novce starcima za ove nakarade...
![]() |
#882 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
ja izbrojio 11... XD 3 na gornjioj stranici, 3 između donjeg i gornjeg dijela kućišta, 2 naprijed, 1 otraga, 2 na bočnoj stranici. 3+3+2+1+2=11 Ja to ne bi držao u istoj zgradi u kojoj se nalazi itko živ... ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš pravo, ima ih 11. Promakla su mi 2 na bočnoj stranici. I onda stave vodeno hlađenje radi tišine. Koji će mu qrac tiho vodeno hlađenje kad ventovi za radijator buče? Epic fail.
![]() |
#886 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#887 |
Premium
|
Odabire high/end kucista
U pravu ste donekle, neki ne bi odabrali ovakvo kuciste, ali slazemo se da je ovo cijela konfiguracija a kuciste bi valda bilo high/end No, iz osobnog iskustva mogu tvrditi da se moze postici tihi rad jer ventilatore mozes slobodno pritegnuti da se vrte oko 1000 okretaja a ne na maks.... ja pretpostavljam da je sve puno radijatora / otud toliko ventilatora / jedna trostruki naprijed i gore, ostalo ne znam.... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: mhadina. 29.12.2011. u 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo Coolermaster Cosmos II ako niste ulovili prvi review. Kuciste je stvarno Epic... Vratasca na prednjoj strani su mi "vrh"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Kako ga želim imati u kolekciji! Čekam cijenu kod nas, možda nas iznenade prihvatljivom cifrom ![]()
![]() |
![]() |
#890 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Odlično kućiste, a review je jos bolji. Iako je kućiste preglasno za moj ukus. Citiraj:
Hahahahaha, mislim da ipak ne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Kad pokrenem neku igru onda uključujem još jedan vent dok je 3. skoro pa i nepotreban. Nekad se dogodi da zaboravim uključit ventove i krenem igrat i tek onda skužim koliko zapravo GTX 470 generira topline-možeš ruku grijat na gornjoj strani kućišta, al uključivanjem srednjeg venta na kućištu, GTX-ica brzo spušta temperaturu i samo hladan zrak ide iz kućišta. Grafa inače radi na nekih 52°cu loadu, dok bez uključenog ventilatora ide i iznad 60°c-baš probam danas da vidim točno. Već me nekoliko članova pitalo za nekakvu sporedbu, al nisam imao neka bolja kućišta da mogu povuć paralelu, osim CM690 u kojem je bila sasvim druga konfa pa to opet nije baš neka poveznica. ![]() Dakle, preporučam svakom, bilo RV02E ili Fortress..tiho i učinkovito. Obavezno potencimetar za ventove, spustit ih na minimum i zaboravit. Dok ne igram, sve pogasim, samo 14cm noctua vrti na CPU cooleru i to je to. I nema povratka na standardni dizajn, iza ovoga može ići samo neki alu Fortress i sl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Guest
|
super izgleda ! čak me podsjeća na Thermaltake Xasier III |
![]() |
![]() |
#895 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Pretjerano, i cijena i veličina i dr. Ne bih dao više od 1000-1200kn za to kućište.
![]() |
![]() |
#896 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Magneti drže vratašca u gornjem položaju, a o trajnosti mehanizma je sada preuranjeno govoriti. Ako je kvalitetno izveden, trajat će, ako nije, neće. Onima koji su testirali kućište mehanizam se čini solidan. Što se tiče cijene, ovo je kućište za ljude kojima nije problem kupiti s2011/CFX-SLI/RAID konfu te ju hladiti vodom. A takvi za cijenu ne pitaju, traži se najbolje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nije mi se dizajnom ni prvi sviđao, tako da me ovaj ostavlja poprilično flat + onaj bočni sistem otvaranja stranice je epic st00pid. šta moraš imat lijevo od kejsa još 10m slobodnog prostora da otvoriš stranicu i da staneš pored kompa. klizna vratašca su zabavna. jednom. ![]() za 350 funti uzmem jopet svoj kejs i ostane za droge i kurve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad si mislim - a što sa hlađenjem gornjih 5 diskova, mislim - prije ću gore stavit diskove ako dole ide vodena pumpa i sl. Jel ima vent - nisam još vidio da li se skida prednja stranica i što se skrivatamo?
![]() |
![]() |
#899 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam ostao nekak hladan na taj novi Cosmos, neznam. Jedino super su mi ova vratašca naprijed i gore ovi prekidači mi dobro izgledaju. Ostalo neznam, bočni paneli od 2 kile plastike, toolless za diskove koji je debilan, mogli su i front panel stavit pod vratašca, još plastike i još nekih stvari al mi se neda sad pisat toliko ![]() Meni je osobno ljepši 10 puta Shakin Cosmos S nego ovaj. EDIT: 13 mjesta za diskove, lik je spomenuo na početku al je kasnije valjda zaboravio pribrojat. 11 unutar kućišta i 2 hot swap.
![]() |
#900 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Meni takodjer nije nikakav hype oko ovog kucista.. Nema tu sumnje da je kvalitetno, da je nabacano hrpu mogucnosti te da podrzava sve zivo i nezivo, no nemam onaj feeling kao npr. kad je 600T izasa.. Da ne pricam o astronomskoj cijeni, koja je naravno odabrana za odredjenu klijentelu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|