|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Razlika 550s i 753s?
Dobio sam na poklon monitor Samsung 753s,a prije sam imao 550s. I sada mi se cini kao da mi je na ovom monitoru slika malo losija.Nekako su mi slova kao da su boldana,deblja i samim time mi je slika malo ruznija.Cini mi se kao da je prije slika bila ostrija i da su slova bila nekako cutljivija.Mozda mi se cini ali me zanima Vase misljenje? Evo dvije slike, ako ce to sta pomoci. I jos jedan stvar.Kada recimo imam neki program(notepad) otvoren i nije preko cijelog ekrana,i kada stisnem minimize cini mi se kao da se slika mrvicu rasiri po svim rubovima i kada ga opet podignem kao da se opet mrvicu suzi...
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
|
I jos jedna....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
USPOREDBA: 753s: 17" (16" Viewable) FST – Flat Square Tube 0.23mm (H) Dot Pitch 15 pin D-Sub Analog Connection TUV GS, MPR II, TCO 99 Certification 1280 x 1024 @ 65Hz resolution (Max.) 30 – 70 kHz (Hor. Frequency) 50 – 160 Hz (Vert. Frequency) Available in ivory or black 550s: The Syncmaster 550s is the perfect monitor for offices and a clean work environment. The flicker-free display delivers clarity and sharp images without eye strain. Its horizontal frequency of 30-61KHz, and 1024 x 768 resolution allows you to work comfortably. The Syncmaster 550s supports DDC and new USB(optional) with its Plug & Play capability. Since the 550s meets the MPR-II, TCO ´95(optional), emission standards, the user can work safety by avoiding harmful rays. The Syncmaster 550s compact design allows you the freedom to fully utilize their space without compromising clarity, safety or performance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma ne nije losija obje su sa syncmaster 753s. Mislio sam mozda da ce netko ovako na oko uociti nesto lose u slici.Ma ne znam niti ja sto sam mislio ![]()
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
A kao sta sam napisao ne znam niti sam sta sam mislio i di mi je bila pamet. U biti sam znao da se nista ovako ne moze ali sam se nadao...A valjda cu se naviknuti pa ce mi biti normalno,meni jos uvijek slika izgleda losije nego na 550s,ali dobro....hvala! E da i nisam se salio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|