|
|||||||||||
|
|
#1411 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jesu oni normalni? OMG! Napokon igra koju imam, ali nebi Isus preša ovo... ![]() |
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja bih išao na GTA ![]() Hvala bogu, danas sam potrošio zadnju lipu sa kartice tako da nema više kupovanja u ovom turnusu. Sprašio sam jedno 3put više od planiranog tako da nema kupovine do nagodinu. Danas očekivao neki free quest, al nula bodova Kad već pišem, da pitam. Jel treba ovaj ugalj koji nismo iskorisitili za craftanje nekako preusmjerit u nagradnu igru il to automatski ide?
|
|
|
#1413 |
|
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma daj, ovo nije za normalne ljude već za 한국어/조선말 ![]() Sve što ti ostane ti automatski upada u izvlačenje. Kako bi bio u izvlačenju moraš imati BAREM jedan ugljen (svaki komad ti predstavlja jednu šansu za dobitak) te minimalno 10 igra na wishlisti. |
|
|
|
|
|
#1414 |
|
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovo je prestrašno (a posebno ovaj zadnji The Kid level unazad).Slično je bilo i prošli put kad je SMB imao achievment - Hell u nekom rekordnom roku, čini mi se. Očigledno ima ljudi koji mogu, ali .. ni ja nisam od njih.
|
|
|
#1415 |
|
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Activison 25% (MW3 included - nije bio na popustu) pa ako neko želi dajem skupa sa Orange Box-om i ostalim popustima i igrama za neku normalniju igru... ![]() steamID: Formaldehyde_HR
|
|
|
#1417 |
|
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Savjet: Ako ste si dobri sa nekim preko velike bare, oni su i više nego volji kupiti vam neku igru u zamjenu za coal i kupone (TF2 metal/itemi još znaju zapečatiti deal često). Ja sam tako jučer ugrabio Terrariu ![]() Požurite se, poslije nove godine će coal postati bezvrijedan... |
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Imam 2 Holiday Coal i Valve -25%. Ako kome treba. |
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Iskreno malo sam razocaran, samo sam dobival kupone i coal-e, a niti jednu igricu. Dok su drugi dobivali svega. Nadam se da bu malo srece u izvlačenju Poslje napisem koje kupone imam pa ako neko treba nesto do toga nek se samo javi posaljem mu. |
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako ima tko kupon za World of Goo nek se javi na PM. |
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Premium
|
Evo: -25% Codemasters -33% Valve x2 -50% Valve, Strategy First,Rock of Ages,LEGO Batman,SEGA Classics Collection,Eufloria -66% Singularity -75% Torchlight i neka igrica The Tiny Bang Story Ak kome treba samo nek veli Samo da obavjestim one kaj planiraju craftati 7 coala u gift nemojte, ja sam ih zamjenil 21 i dobil 3x -50%Valve neznam ko je tu normalan. Ali u svakom sluacaju nije fer. Sad se nadam da ostalih 6 bude doneslo kakvu nagradu Zadnje izmijenjeno od: Elder. 01.01.2012. u 02:07. |
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imam jednu novogodišnju želju. da mi netko uzme danas cs 1.6 i pošalje kao gift, novce naravno vratim na račun. može na pm. |
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
sve u svemu |
|
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
|
|
|
|
#1433 | |
|
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Sad vise nemam nijednog coala da udem u finalnu nagradnu igru... |
|
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Premium
|
Mnogi su se tak zaribali, al mi nije jasna logika steam-a, da skupis 7 coal-a treba ti puno i trebas dosta toga kupiti. A oni onda daju mogu pa reci bezvredne kupone. Al i sam nacin dojdeljivanja nije posten, neko dobi kupon, neko coal, a neko igricu. Recimo jedan moj frend je dobil odmah stalker, pa za tim l4d2 itd. Dok mi ostali smo dobivali recimo tako gluposti. |
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
|
Dajte ljudi nemojte pretjerivat. Oni daju, oni određivaju pravila, oni određuju način na koji se dijele igre. Pa nećemo biti bezobrazni. Većina nas je makar nešto dobila i trebamo bit sretni Nisu morali nikome ništa dati. Ovako daju, a bože moj, netko je imao više sreće, netko manje.Što se tiče ugljena i craftanja, nemojte sad insinuirat neke stvari kad sve lijepo piše u pravilima odpočetka.
|
|
|
#1439 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Novi popusti: 25% na MW3 - 44,99 € 33% na Skyrim - 33,49 € 50% na Serious Sam 3 - 13,99 € 50% na Dead Island - 24,99 € 75% na L.A. Noire - 12,49 €
|
![]() |
|
|