|
![]() |
#17071 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#17073 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
hero2 bolji čip, podrška za razne korisne điđe, tipa wireless bolja slika u lošijim svjetlosnim uvjetima, kvalitetnija leća (nema flare-a, leća je od stakla a običan hero hd ima od plastike), jednostavniji meni, kad snima vidljivo je sa svake strane (ledice su oko kamere) kupit u extreme shopu u zagrebu, popust za keš je 10%, ispadne te 2340kn any questions? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17074 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17075 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma znam Destro da sam počeo malo previše kenjat po kilaži , al to mi je fora. Sve složio samo moram čeljusti centrirat , izvagao bajk , ima točno 11.00kg. 10 grama do cilja , upucat ću se ![]() Oče još netko ić sutra osim ludogsile i Destra? Ja bi u 10 , da prije doma dođem. Destro mogli bi mi na povratku doma na grmu skočit.
![]() |
#17077 |
Premium
|
Niš , hoču da je ispod 11 kg i onda stajem sa upgradeima vazanim za težinu. Nego sad sam isprobao zračnice , poslije kotača najbolji upgrade , na 2 bara ih furam , kao da se po oblacima vozim , al je dosta teže pedalat po cesti nego na običnim zračnicama , ne znam zašto. I da , grip je osjetno bolji.
![]() |
#17078 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Kakve ti to zračnice imaš? ![]() U 10 tunel sutra, Sile i ja bili na kafi pa se dogovorili. Nik, najvjerojatnije budemo s tobom, ali to ćemo još sutra vidjeti. Ko što kaže Renesis, budi muško, DIE HARD ![]() Lovro, 9:05 kod sata, sile, konjska muda 9:35. CYA puse i tako to. ![]() EDIT: zašto jebena murija ne kažnjava ove drkadžije s džukelama koje vozaju okolo i seru posred asfalta i u parkovima di se djeca igraju? Ugrabio sam govno deseti put u 12. mjesecu. A 10 metara dalje je posebno ograđena livada za džukele i tamo nikog nema. -.-
![]() |
#17079 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Elixiri su popravljeni i smontirani na bajk...moram priznati da ovi u Keindlu dosta brzo i uspjesno rjesavaju probleme. Preko sat vremena sam se gnjavio s montiranjem novih pakni, mislim da sam 4x odpustao sarafic za ulje i smanjivao kolicinu - doslovce kap po kap jer nemam bleed kit a u servis mi se ne ide. Sad imam supertvrdu rucicu, hvata odmah, ne treba ju ni stisnuti, dovoljno ju je pogledati i ona koci - ko stvoreno sutra za Strmopec ![]() @De5tr0 Preporucam svima da idu na Strmopec jer je ruta odlicna, super izgleda - lijep greben, sve se da voziti problem je samo tih 5-6 serpentina, a od njih je jedna zajebana, ove ostale ak se ne uspije proci stanes i sidjes s bajka, one se ionako polako prolaze jedini problem je sto treba znati smotati volani i/ili napraviti front pivot i pri tome prebaciti teziste - samo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.12.2011. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17082 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ne kontam, Nik veli tunel 11h, ti i Sile velite 10h + veliš da idete najvjerojatnije s Nikom. Kaj sad? Jel 10 ili 11h?
![]() |
![]() |
#17083 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nik je reko da bi on u 11, nije reko da ide fiksno ![]() ![]() Ima se posla još poslije pa bolje ne zakasnit.
![]() |
#17084 |
Premium
|
Destro : To su Latex zračnice , od DariaV sam ih uzeo , evo baš ove : http://www.bike-components.de/produc...mp-Latex-.html Valjda ću moć odvozit tu strmopeč s obzirom da nemam baš konde i skilla , ja bi radije ovo kaj Destro predlaže , to mi se čini lagano turistički. A i znam kad Nik veli da je lagana staza , to je rekao i za 39-ku pa sam poginuo zamalo par puta ![]()
![]() |
#17085 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ma nije strmopec tak strasna..bezveze se prepadate..fora je gore..ko da si negdje drugdje a ne na sljemenu....najkriticniji zavoji se mogu prec i gurajuci,ima malo kamenja i to je to..uglavnom zanimljivije od dotke i maximira..malo promjene neskodi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17087 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U 10h sam i ja na tunelu...meni ce prije odgovarati ranije nego kasnije ![]() Nisam ni pitao kaj su mijenjali na kocnicama, glavno da radi. A bila je i guzva i jos sam zurio s curom u kino. Tak da sam provjerio dal su klipovi vani i da li se pomicu - jesu, rade - dovidjenja, pravac kino. Ovo je lakse od 39-ke. Tu su detalji na usponu i spustu skroz drukciji od onih koje obicno vozimo - zato i ponavljam stalno da trebate probati Strmopec. Svi ti detalji mogu se pregurati a da se ne gura vise od 50m sveukupno, ali cilj je da se ne gura nista, nego da se ispedalira. [edit] Eto, uprovo to sto je daniel iznad napisao pokusavam cijelo vrijeme reci. Osim toga na usponu se srusilo drvo prek staze, trebam 2-3 jaca da ga zakrenemo u stranu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.12.2011. u 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17088 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jebote, što se svi isprepadali Strmopeći, kao da je ostalo na Sljemenu ravnica ![]() Nije Vas strah juriti 50kmh po 57ici, ali 2-3 zavoja pri 10kmh i za 180° i odma panika ![]() Sad ste me zajebali, ništa od bjuti sleepa sutra, moram ranije onda krenuti...
![]() |
#17089 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Te latex zračnice se kao teže buše? Sjećam se da mi je pričao o njima, da ih je potrebno češće nadopumpavat jer su porozne. Nik je vagnuo Konana, pokazala je vaga 12.3kg. To je po meni sasvim pristojno, eventualni pomak vidim u vilici (2100) koju ako bi zamijenio recimo nekim Foxom F120 RLC palo bi za pol kile skoro, i recimo Magure MT8 da skrešem na kočnicama, i Hope ProII na Crest obručima da kotače olakšam ![]() Ili ne diram ništa i opet dobro hihihihi
![]() |
#17090 |
Premium
|
Da , teže se buše , tj. nigdje na netu nisam našao da ih je netko probušio , osim preko nekog ogromnog stakla. I imaju 130 grama komad , a obične imaju 200. Jedina mana je pumpanje svakih 5 dana , al meni ne smeta jer sam i stare stalno provjeravao.
![]() |
#17093 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam trebo bit slobodan ovaj tjedan i nakraju imam jos vise posla nego inace. U petak sam na svadbi, a subota je nova tak da od mene nikaj do drugog vikenda, a mozda i dalje jer planiram ic u Sarajevo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17094 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam za neku jutarnju voznju j subotu. @sile - kaj se zamaras sa kilama. Pa bajk ti je ko perce lagan. Kaj bi ja trebo rec? Uopce se ne zamaram, bitno je vozit se sto cesce. Yebo bajk od 5 kila ak cu se vozit svakih pol godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17095 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ako se bojiš hrđe ili slično dok si u Sarajevu ja se eto nesebično nudim da provezem Endura po Dotki. Obzirom da si ok lik i frend onda ti neću ni naplatit. Cuks, ko se zamara, to samo cimam Lovru. Mene zapravo pale ovi malo teži bajkovi, mijenjam svoj od 12 za Maxov od 15 ![]() I namjeravam se vozit što češće, inače ne bi sutra išo tandrčit po Strmopeći pa na Dotku pa doma se prat pa na posao.
![]() |
#17099 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam Strmopeć shvatio ozbiljno, nadrukao danas shock i vilicu, išao malo vježbati na školsko i tak to, rezultat: https://picasaweb.google.com/Vucomai...40311553162482 Shock je bio blizu bottom outa, ali svejedno je sic popustio ![]() ![]()
![]() |
#17100 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
kenda nevegal koju sam do sad imo dosta proklizava a naso sam neku staru doma pa me zanima dali se to isplati stavit,velicina je 1.95..? http://img638.imageshack.us/img638/581/gumaaaaa.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|