|
![]() |
#16801 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Procito taj tekst detaljno al ne znam kako mi je video promakao. no i bez toga mi je jasno bilo iz procitanog. Sad sam bar siguran da sam shvatio, hvala puno ![]() Edit: moje xt 775 kocnice ce najvjerojatnije u prodaju jer sam danas pribavio nesto za probu. Tko je zainteresiran nek mi pm ostavi.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 22.12.2011. u 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16803 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
deda sutra dela do 12!!!!!! u 12 krece bus iz samobora, u 12.30 krece vlak iz podsuseda, sto znaci da realno mogu u 13.15 biti na bajku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16806 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
i bas za subotu kisu najavljuju..uzas..ovo blato me ubija vec..valjda najgore vrijeme za voznju.bilo bi bolje da je preko dana -3 a ne 3 stupnjeva.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16807 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sviđa mi se ono što je ekipa spominjala za badnjak ![]() ![]() ima tko bajk za rentat da se pridružim ?! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16808 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#16810 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kakav adapter ti treba? Nisi valjda nabavio veci rotor? Ja sam mislio da odemo na Dotku oko 11h jer jutros sam se jedva ustao, radim cijeli dan, pa se necu bas stic naspavat. A i trebao bi jos danas, mada ne znam na koju foru, otic do nekog ducana da mi nadrukaju shock i vilju. Da mozda kojim slucajem nisi nabavio pumpu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16811 |
Avocado
|
Čuks, vrabac mi je šapnuo da danas za Žićbo dobivam pumpu za shock ![]() Al ne posuđujem ju neg bi se morali nać da ti napumpam, a ionako ne znam koliko vremena imam. Jučer je bio rođendan pivnice Medvedgrad u Adžijinoj, a tamburaši su rasturili svirkom, a piva je bila 8kn za pol litre i to mi je bio valjda najbolji izlazak u životu. Što je najbolje totalno smo random naletjeli ![]()
![]() |
#16812 |
Registered User
|
sutra ujutro kad cemo ici na dotku donjest cu pumpu pa pumpajte do imendana ako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16814 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16816 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni je i prednja celjust zavrsila na servisu ![]() Dijelovi za popravak su naruceni a ja fino razmisljam o novim kocnicama vec sada, iako sam planirao kupovinu u proljece. Nda...vise me nitko ziv nece uvjeriti kako Avid radi dobre kocnice i kako njemu eto godinama rade bez problema (Marko & co iz Protee), jer kad sve zbrojim u ravno 12 mjeseci koristenja elixira (5ica -10mj. i 3ica -2 mj.) imao sam ukupno 6 kvarova. Sad imam kolektivni GO a nemam kocnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16820 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16821 |
Avocado
|
Hmmm, dečki, otkrio sam greškicu na mojim XTjkama, imaju na jednom dijelu precvikan bužir. Za sve zainteresirane, prednja + zadnja, pakne za još ohohoo 700kn. Bužir bi trebao nekih 100injak kn doć ako se ne varam... EDIT: znam i kad sam pobrao taj šus, kad sam kod bizmarka čekao da otvori ima jedan dropić kraj ulaza bez stepenica i malo sam se preračuno i sišo s njega dolje, pogrebo bash a očito i precviko bužir ![]() I budem najvjerojatnije do bizmarka ošo to sfiksirat pa da u prodaju stavim potpuno ispravne kočnice, strpite se ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 23.12.2011. u 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16827 |
SCSI Freak, deda :P
|
fino destro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16828 |
Registered User
|
kakvo je to doba doslo da vise ni shimano xt nisu dobre kocnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16829 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zato ja cak razmisljam ne produzivat crijeva od zadnje kocnice. Sad mi ide uz bb al s gornje strane. Ak tak zaronim ko ti onda mi moze otic sajla od zadnjeg mjenjaca, al nadam se da necu doc u tu situaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16830 | ||
Avocado
|
Ko ja ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Bužir je druga priča. Ak paziš di se voziš, a ne ko ja debilček, onda nikad nećeš problema imat. Reko sam ja siletu, ja tebe vidim na FR fulki sa 180 hoda otraga sljedeću sezonu, doing flips'n'shit. ![]()
![]() |
![]() |
|
|