|
![]() |
#24181 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#24182 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#24183 |
Super Moderators
|
![]() |
#24184 |
Premium
|
http://basburek.com/?p=303 Upravo sam tamo pojeo najbolji burek s mesom dosad. Fino, friško, toplo i taman masno kak treba ![]() Ne znam jel netko probao, ali svakako preporučam ![]()
![]() |
#24185 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Help ekipa. Gdje u Bihać na ćevape? Ili neki drugi grad na sat i pol do dva vožnje od Zagreba? Planiram dragu posjesti u auto i da se malo provozamo, čisto fore radi... a na kraju brate i najedemo.
![]() |
#24187 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Kolegica je diplomirala pa časti. A s obzirom da nam izbor u Kustošiji i nije neki, one plate s narescima nisu dolazile u obzir, odluka je pala na čevape. Fini su, lagano ljutkasti. Ubih se. Još kasnije slijede keksi, bambus.... ![]()
![]() |
#24188 |
Super Moderators
|
Danas suha klasika-tri jaja na oko+dvije pečene kranjske, paprika filana zeljem i raženi ![]()
![]() |
#24189 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer sam bila s firmom na božićnom ručku u Vuglec Bregu. Svaka preporuka! ![]() Sve je odlično, od ambijenta i prirode do hrane i vina. I sad mi cure sline kad se sjetim jučerašnje klope ![]() Domaći sir i vrhnje, kobasice i špek (sve domaće), prefina juha od povrća, purica s mlincima (meso je bilo tako mekano da se moglo vilicom rezat), pečeni odojak, dinstano kiselo zelje i heljdina kaša ![]() Sve prefino. ![]()
![]() |
#24190 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() BTW,danas hamburgerčina domaća ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24191 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jučer ujutro kebab kod Alija u ŠcP-u, kasnije grah doma, i odmah nakon toga ćevapi u Grill-u Bundek, pa kad se malo sleglo to predvečer onda žitarice u mljeku + med... Napunio sam se pošteno, pa sam danas odlučio da cu usporiti, i za gablu "ubio" sarmu i to ono, 3 komada sa restanim, neznam gdje mi je još i kruh stao... tam na Božidara Adžije uz AlfaRomeo servis/trgovinu/štagod. Mogu reć, ako je hića, da se tam pošteno zdrobit ![]()
![]() |
#24193 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Veliki čevapi 22 kn, mali 13. Super porcija od 10 velikih čevapa, saftni, mekani, lepinja ni premasna niti prepečena. Lokacija kiosk "5+" ili "+5" na tržnici Kustošija. Druga tri kioska su skuplja. Ako je netko u prilici neka provjeri u "Robni terminali", Jankomir 25. Od glavnog ulaza lijevo navodno u zgradi ima neki restač ili fast food. Hot dog u cijelom talijanu sa dvije hrenovke i senfom za 15 kn.
![]() |
![]() |
#24194 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
60+ pečenki na 45.400375N, 17.503707E. Mogo bi se demolition squad zaletit prema Požegi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24195 |
Premium
|
![]() |
#24196 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Visinske pripreme gotove, jos malo, palim Skoddilac i picim za Koprivnicu. 4 dana na domacoj hrani, neznam kako cu prezivit. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24198 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24201 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Slastice su mmmmmm. Torta u presjeku izgleda božanstveno. Okus? Danas nemam za gablec ništa. Prošišala pekaru, a valjda sam se potajno nadala da ćem nam skratit radni dan danas, ali ništa. Pojela sam neke keksiće, još imam naranđu i voćni jogurt ![]()
![]() |
#24203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo jedna blagdanska za sve istinske žderonje! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us EDIT: Upload-ano sa mob-om, a iz meni nepoznatog razloga pecenica se izokrenula eheh
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 23.12.2011. u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24206 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24208 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Nije mi se dalo tranširat pa prijeđoh na stvar. ![]() Desni je dio u zanosu degradiran. http://img600.imageshack.us/img600/9836/slika0064u.jpg Uz to kiseli krastavci/paprika. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|