|
![]() |
#24151 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas budu friška jetrica malog pu-ajceka na naglo, domaći pomfač i kristalka ![]()
![]() |
#24153 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#24154 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
jooj tijesto i gorgonzola.....mljac.....a jesi probao njoke uz to,meni puno bolja kombinacija ![]() Mi danas imamo modificiran Syssin grah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24156 |
Registered User
|
Sutra ćemo kinesko. Kupili smo danas alge, tijesto za rolice, rižine špagete/rezance, shitaku gljive, kikiriki, kinesko mix povrće od leda i neki mix za crispy piletinu. Pripremi smo sve sad samo odlučit kaj radit ![]() I tapioku ![]() Ovaj grah je ljut, malo se dragi zaigrao...opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24157 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
A gle, meni su taman. Nisu preljute i fino pašu uz sir. Najviše ih volim trpati u sirne namaze i paštete. Ako te zanimaju sjemenke javi se. Recenzija uvijek, može i od poslastice za novu, jalapeno pita. Jesam, ali ovako mi lakše, tjesto samo sipam iz vrečice. Nemam vremena za omjesiti njoke ( šiškrle po domaći ).
![]() |
#24158 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ja radim taj umak tak da otopim tu gorgonzolu, malo vrhnja za kuhanje i začini, kaj fali....a tvoj recept? zanimaju me novotarije ![]() Šampinjoni ![]() A ovako se rade, stvarno su kolači ![]() 1 2 3
Ako pčela ima pruge na leđima, to još uvijek ne znači da je tigar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 20.12.2011. u 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24159 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Za gorgonzolu otopim maslac u tavi, dodam oko 1 dcl mlijeka i gorgonzolu ( obično ona 2 vindijina trokuta ) i kad se gorgonzola rastopi dodam domaće vrhnje. Kasnije uz miješanje pobacam razne začine ovisno o raspoloženju a bosiljak je vrlo čest.
![]() |
#24162 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 21.12.2011. u 10:30. |
![]() |
![]() |
#24163 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kolko sam videl na prethodnim stranicama, imaš i ti otrova u arsenalu ![]() Ja sam sve domaće ljuto kaj sam imao samljeo, dio je nedavno otišao u kulen, a ostalo sam već prije potrošio za začinjavanje jela, od juha pa do deserata ![]() neki dan mi je stiglo još nešto sjemenja, a gratis sam dobio sušeni čokoladni habanero i bhut jolokiu. Habanero sam već satrao, nije bio preljut, a finog je okusa ![]() Jučer sam si napravio hot dogove s pečenicama iz lidla, kao prilozi senf, majoneza, ketchup, luk i paradajz, i sve to u kukuruzni francuz. Tak mi je bilo dobro da danas ponavljam ![]() I da, naravno, zaljutio sam ovim: http://www.hotsauceworld.com/enrushotsauc.html ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 21.12.2011. u 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24164 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
buncek ![]()
![]() |
#24166 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kakve sad vražje pečenice iz Lidla, ja vidio samo nekakve skroz bijele a tak su debele da ih nemreš nagurat u taj jadni francuz taman da sve izvadiš iz njega??? ![]()
![]() |
![]() |
#24169 | |
driver
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24170 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Na pivskim feštama i slično...daju se nać i u nekim kantonima švice...skoro me žena poslala u krasni da kaj je j***m i da valjda zna kak pečenice izgledaju...
![]() |
![]() |
#24171 |
Registered User
|
Lazanje ![]()
![]() |
#24172 | |
driver
|
Citiraj:
Za večeru bi mogel sira i vrhnja sa dodatkom žličice gore navedenoga... ![]()
![]() |
![]() |
#24173 |
Registered User
|
![]() |
#24174 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#24176 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Užas, jedva čekam petak da više dođem kući na domaću spizu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24178 |
Premium
|
@Jelc, nisu to klasične pečenice, već nekaj poput roštiljki, debljina hrenovki. Uzeo sam hot verziju, jako fino za hot dog i stane u francuz ![]() Panoramix, Buljo, Duke, dat ću vam ja sjemenja kojeg imam, dolje navedenog imam oko 40 sjemenki svake vrste pa vam mogu dati, a možda bi se našla i pokoja bhut jolokia chocolate ![]() Imam ponešto i slatkih sorti - kalifornijsko čudo, orange sun bell, chocolate beauty f1... Mogu vam dati sjemenje, ili flance kad izrastu, a ako ćete vi kupovat nekaj drugo, preporučam se ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.12.2011. u 23:10. Razlog: Layout cijele stranice otišel u krasni...sredi to :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24179 |
Super Moderators
|
![]() |
#24180 | |
Premium
|
Citiraj:
I obicne su fine ![]() Peko sam ih negdje 8 do 10 min na laganoj vatri, uz stalno rolanje po tavi.
![]() |
![]() |
|
|