|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Problem nakon zamjene grafičke
Ugradio sam novu Ati HD 5450(512MB GDDR3 650MHz i 400MHz) u računalo i pojavio mi se novi okvir prilikom podizanja windowsa 7. Ovako nešto piše: Gigabyte tech. Corp.,PCI Expres to SATAII HOST Controler ROM v1.07... Detecting drivers:done,no driver found Pretpostavljam da je povezano sa matičnom Gigabyte. DeviceManager ne prijavljuje problem a instalirani su najnoviji 11.12 driveri za hd5XXX seriju. Glavni problem je da mi video u 1080p rezoluciji jako zastajkuje i pojavljuju se artefakti. Također je usporeno i surfanje. Video manje razolucije ide solidno. Da li je jednostavno grafička preslaba ili postoji problem? Možda da procesor preuzme izvođenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Koji je ostatak konfiguracije? Popuni "Moj komp" opciju. Najnoviji driveri nisu uvijek i najbolji, probaj neke druge,naprimjer 11.10 Preview 3 su dosta dobri. Artefakti se nebi smjeli pojavit pri reproduciranju videa u fullHD, nisam imao tu grafu pa nemogu tocno rec al mislim da bi ona trebala vrtit fullHD bez problema,al opet - artefakti upucuju na neispravnu grafu ili mozebitno pregrijavanje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
Ja neznam da li su to pravi artefakti,to je više ono da nestane dio slike videa(dok se opet ne spoji u gotovo sliku) i užasno zastajkivanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Dali si prije imao nvidiu u racunalu? Meni se maknuo taj " dodatni" prozor nakon sto sam stavio nvidiu poslje atice u racunalo. Sto se tice artefakata, pocisti drivere s driver sweeperom, pregledaj karticu, ispusi je, promjeni i pastu ako treba i stavi friske drivere.Zadnja solucija je da stavis nove winse a poslje tog nosis grafu kod nekog drugog i probas.
![]() |
#6 | ||
Banned
|
Citiraj:
Temperature su dobre,35 sam najviše vidio,to je grafička sa pasivnim hladnjakom Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Pokrenuo sam 3D mark 11 i dobio sam 246 bodova šta je premalo za tu grafičku,moj score je premalen za tu grafičku u usporedbi sa drugima,trebao bih dobit oko 400(FPS je uvijek bio oko 1 ili manji) U AMD Overdrive Test Custom Clocs prolazi. Pobrisao sam neke programe koje smatram da bi smetali(intel rapid storage,gigabyte usb tv kartica...) ali opet ništa. Onaj okvir u Biosu također stalno postoji,procesor mi je na 3.5GHz Video od 720p pokrene ali kad pokrenem 1080p odmah zastajkivanje i artefakti a često sada i potpuno blokiranje ekrana,smrzavanje i odlazak monitora u sleep Spojeno je preko DVI kabela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|