|
|||||||||||
|
|
#2431 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što se tiče jela upravo sam pojeo 4 sarme, nakon toga mi je došao rođak sa prasetom sa ražnja i tako da sam sad sit za sljedeća 48 sata !!!!! |
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam sad vecero u medvedgradu, 2 l rezane pive i juha od gljiva plus čevaši i police krupira bilo je super dok mi se u tramvaju nije pripisalo neznam kak sam doso doma do wca al znam da sam bio tamo jedno 2-3 minute ![]()
|
|
|
#2433 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#2434 |
|
mrzi zimu
|
...ja upravo tamanim domacica kekse i mlijeko... ...danas sam jela pastrve, kuhani krumpir i zelenu salatu... i na pastrve ide onaj umak od bijelog luka, persinovog lista, maslinovog ulja i limuna... ..finooooo... ![]()
|
|
|
#2435 |
|
sto da napisem ?!
|
Evo ja za doručak ostatke praseta i još jedno dvije sarme !! mljac, nema ništa bolje od sarmi !! SARMA rules !!!! |
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Špek fileki!!! Prošli tjedan je moja bolja polovica smućkala iste, ubil sam se od fileka prestrašno!!!
|
|
|
|
#2437 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eh, ja sam fileke guštao prošli tjedan, prek vikenda sam bio kod najdraže punice i ubijali smo kilu guščijih jetrica Prvi dan zdravo seljački na luku i sa jajima, drugi dan juhica (goveđa sa žličnjacima) pohana jetrica, pire-krumpir sa domaćim vrhnjem i zelena šalata sa češnjakom, treći dan govedina, krumpač, paradajz-sos... Rok... Mljac-išel sam do Lozara u nedjelju u dućan, htio sam te zvat na biru kod židova, ali te ziher ne bi žena pustila ![]() |
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja s enakrkao domačim njokima u umaku od slatkog vrhnja s svinjskim filetima u istom umaku...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Gle, osobno sam bil u Lozaru u Nedjelju negdje oko 10, bil sam dobar i otišel sam po kruh i mljeko. Da si nazval mogel sam ženu zmuljat da mi je nekaj na autu riknulo. Znaš, ja tih 75 metara koje imam do Lozara prevaljujem autom. Kad bu druga prilika nazovi, sad je na mene red platit!
|
|
|
#2440 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2441 |
|
mrzi zimu
|
..sad idem kuhati tijesto sa sunkom i sampinjonima... hoce netko doc na rucak? ![]()
|
|
|
#2443 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
WTF .... ke sad ovo IMAO ... a ja mislil da si ti ženska :confused: ![]()
|
|
|
|
#2444 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
ili sam ja sljep ili neko nekaj tu muti na forumu i pretvara se da je ženskog roda ![]()
|
|
|
|
#2446 | |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2447 |
|
mrzi zimu
|
neeee opet!!!! pa do kad ce te spike da ja nisam cura?:confused: mislim da je krajnje vrijeme da organizirate neku forumijadu pa da se uvjerite na svoje oci da sam zensko ![]() neki me tu znaju...npr horza me pozna...a beren me pozna jos bolje ![]() ontopic: mislim da danas ipak necu nista kuhati jer sam se iz kreveta ustala pred pola sata ..a u 5 idem kod bake u pozegu preko uskrsa......klopala sam mavrovicev kruh s majonezom, beckom i sirom...i uz to sam popila veliku salicu (pola litre) nescafea s mlijekom.... ![]()
|
|
|
#2448 | |
|
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
sad sam se sjetil da sam možda ostal bez kruha... super btw, još uvijek sam na poslu... primjetite da je 16:11
|
|
|
|
#2449 |
|
ono ispred konpjuktora
|
ljudi moji kak sam se ja fino najel... jedna super cura je skuhala fenomenalan umak od mljevenog mesa, maslinki, vina i svega i svačega drugog.... predobar je umak !!! to fino s tjesteninom... totalno sam se zdrobil... HVALA
|
|
|
#2450 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jesi i curu "zdrobio"? ![]()
|
|
|
#2451 | |
|
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
/najveća manga sheme/
|
|
|
|
#2452 |
|
sto da napisem ?!
|
Joj, još malo i uskrs. jedva čekam onaj Uskršnji doručak, fini mladi luk, domaća šunka, fini kruh, mljac !!!! |
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Super Moderators
|
Ja sam se danas vratio doma i dovukao šunkicu (skuhali smo je kod punice), mladi luk, mladi češnjak, rotkvice, svježi domaći sir i vrhnje I hren tak jasno. U pripremi je i juhica za "dan poslije" Dragi moji Žderonje-Sretan vam Uskrs, fino se odmorite i dobro napapajte ![]() |
|
|
|
|
|
#2455 |
|
mrzi zimu
|
@ horza...you are welcome ![]() ...ja sam se bas sad naklopala sunke i jaja i svjezeg domaceg sira ...i domaceg kruha...i kolaca.... ![]() ...i sad sam si morala otkpcat traperice jer mer malo stezu..huh... ![]()
|
|
|
#2456 | |
|
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
inače, danas mi je seka došla i to znači da do ponedjeljka fino papam.... baš me zanima s čim će me iznenadit...njami
|
|
|
|
#2457 |
|
sto da napisem ?!
|
Ja zato žderem cijeli dan !! I svima sve najbolje od mene !!!!!!!!!! Samo se dobro najedite !! |
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Premium
|
ufffff, pun stomak sunke,kulena.sira,domaceg kruha.maldog luka i hrena...nemogu disat, nemogu .... Ujutro posljije dorucka mislim da cu se jedva dogegat do crkve ![]() btw cestitke svima ![]()
|
|
|
#2459 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Uffff. Nebu dobro... Uffff. Šunkica u kruhu, obična šunkica, francuska, rotkvice, mladi luk, ufff, domači kruh. Uništil sam se. A još me kolači čekaju. Ufff. |
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Premium
|
Citiraj:
da, a mene su docekale 2 velike torte i sladoled u frizideru...ma ne moram ni pricat kolko sam se najeo..hehe... trenutno pijem lovenbrau i chillam ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
|