|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
problem s flashom grafe
U pokušaju da vidim dal će mi garfa bar nekak delat sam ju išo flashat s SE biosom, našao sam bios s odgovrajućom memom i čipom no pri procesu flashanja mi javi slijedeće : ERROR :0 FL01 press '1' to continue. Sad sam gledao u Ati toolu i veli mi da imam uključen temporal AA na svom sistemu, di da to isključim?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
jeli li stavio : flashrom -p -sst 0 -f bios.bin? Probaj to.Ali...... Nece ti pomoci samo SE bios koliko ja znam.Trebas napraviti hardmod da bi zakljucao 4 pajpa ito MOZDA uspijes. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
Hm jesi ziher?Pa kaj nije da su kod SE u biosu zaključane 4 pajpe ( kaj i omega otključa) Nego još jedno pitanjce kojim editorom mogu u biosu koji sma skinuo promijeniti Device ID? I još jendo na smaoj garfi sma našo ko neka dva mala prekidačića odmah jedan do drugog čemu to služi? A treba pošaljem sliku.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
A sto se tice editora,to uspjesno radi RABIT 1.7. Oni prekidaci su na moj grafi sluzili za NTSC-PAL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
nisam uspio flešat, javi mi error: data not erased. WTF????
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
kaj se može fleshat bios grafe??? nisam to znao! aj nek mi neko kaze jel ja trabunjam il se stvarno može? di da nađem bios za grafu u sigu???? može link?
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
http://www.techpowerup.com/bios/ i skini si flashrom trebaš znat proizvođača i brzinu memorije i njezinog proizvođača. A u kaj bi flešo? U čistu 9200? Mali update: nema koristi od se biosa sa samsung 2,8 memom i dalje mi ju windowsi čitaju ko pro s 8 pajpi. Samsung 3,3 dela fino u 2D nema točkica ALI u windowsima slika zgleda ovak: ![]() ![]() sad idem prbat s Hynix 2.8 možda upali Update br dva. Nema pomoći ni s Powercolor se za Hynix 2.8 niti s Club 3D 2.8 uvijek mi je prepozna ko pro. Nema ni onog kaj sam u DOSu dobio s 3,3 biosom. Očito se ili nedaju pajpe zaključat ili se mora tome pribječi na rabijatan način lotanjem. Idje upustva nteko? Lorde Lemilico ti imaš iskustva s otključavanjem uz upotrebu lemilice kaj ne?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 22.03.2005. u 03:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ak ništ drugo bar si se naučio flashat ![]() ![]() ![]() I to je nešto. Probaj puknut neki BIOS od 9500 NP 128MB, ništ te ne košta probati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
@jelc baš ak niš drugo. još ću isflešat sve moguće biose kaj postoje. Dođe mi razrezat jezgru i zakrpat pajpu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo ovdje Ti je guide za hard mod po kojem sam ja bio radio moju staru.Tebi naravno treba kontra ,ali bože sve znaš.Samo uzmi dobro povečalo,stavi to na neku veću bijelu podlogu(ako Ti malo frkne ustranu da možeš naći) i mazni nešto ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.thegoom.com/artikel/artikel.pl?artikel=117
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|