|
![]() |
#4831 |
Guest
|
Joj, pa nemoj me klati ![]() http://xbmc.org/download/ klikni na Live, skini ISO i zaprži ![]() http://unetbootin.sourceforge.net/ i stavi ISO na stick (formatiraj stick u fat32! |
![]() |
![]() |
#4833 |
Guest
|
Live verzija je linux verzija (pokrene linux distru i samo uđe u XBMC). Tako da eliminiraš u jednom potezu specifične windows drivere, program, OS i ostale kerefeke jer ako ti neće delati ni iz linuxa šanse su da je nekaj u dreku sa specifičnom kombinacijom hardwarea! |
![]() |
![]() |
#4834 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Na kraju sam ipak uzeo Panasonic TX-L37U3E. Ne znam, razlika u cijeni je 300kn, a ipak sam misljenja da panasonic radi mozda i najbolje lcd-e danas i daju garanciju 5 godina na full hd modele, tako da je odluka pala na njega. Rezervirao sam ga, sutra idem po njega, pa cemo vidjeti. Nema USB, nego čitač sd kartica, ali meni ni ne treba usb, jer ce ionako biti spojen na laptop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, kakva su iskustva sa žnj klasom plazmi, najviše me zanima nedostatak AR filtera-nisam baš lud za tim da telku gledam u mrakači ![]() I koja je kvragu razlika između TX-P42C3E i TX-P42CX3E modela? ![]()
![]() |
#4836 |
Guest
|
AR filter nije toliko potreban za po kući osim ako ćeš imati razgrnute karniše preko cijele strane dnevnog boravka da sunce tuče unutra. Moja 3 godine stara plazmica ga nema i nikad mi nije palo na pamet da sjednem i prokomentiram (Joj, šteta kaj nemam...). C3E i CX3E je možda neš do dizajna. Nisam siguran. Ili do tog kaj jedna ima virtualni surround. Tak nevažno! Za 3 kile kuna, dobiti metare dobr hd ready slike je super! |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Super Moderators
|
Pa, telka mi stoji drito nasuprot prozora...i na CRT telki se vide refleksije pa brijem da bi ovo bilo još gore ![]() Opet, sa druge strane za te pare ni nemam nekog drugog izbora ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4839 |
Guest
|
Bolje ti je nego na CRT-u, na ovoj poziciiji sam ja imao puno više refleksija na CRTu naspram plazme. |
![]() |
![]() |
#4840 |
Super Moderators
|
![]() |
#4841 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
@Mad_Duke stavio sam xbmc live na usb i boota ga, al nakon upisa usernamea i passworda ekran svakih par sekundi blinkne i samo stoji na zadnjoj poruci "xbmc@xbmclive:~$". kao nemože ući u gui. čak odabrao install ali tu me traži CD... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4842 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zna li tko ista o ovome Panasonicovom modelu , TX-P42UX30E http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...c-tx-p42ux30e/ Zbilja sam trazio ali gotovo nikakvih podataka/recenzija nisam pronasao. Ak nevalja moze kakav best buy , nevezano plazma ili lcd , od 94+ cm , do 4000kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pozdrav.. U nabavci sam nove telke..gledala bi se sa nekih 3 - 3,5m..najvise tekme, bluray filmovi, ps3, a vrlo brzo dolazi neki hd sat receiver pa bi većina toga i bila hd programi.. Skoro pa se odlučio za plazmu Panasonic TX-P42S30 cca 4000kn, ali nekak nemam mira pa bi možda dodao još 1000kn pa uzeo neku 50" plazmu, npr. Panasonic TX-P50C3, TX-P50X20..ili možda Samsung PS-51D450. Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jeote. 14.12.2011. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
[QUOTE=Jelc;2048307I koja je kvragu razlika između TX-P42C3E i TX-P42CX3E modela? ![]() Razlika ti je samo u onim prednjim "Panasonic" slovima. C3E ima plava, a CX3E zlatna ![]() Inače nedostatak AR filtera nije tolko izražen osim ak ne blješti sunce direkt u njega. edit; pet piva sinoć čini svoje ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: blackened. 15.12.2011. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4845 | |
...estranged....
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Ako moze malo strucnog misljenja , jer na netu stvarno nema gotovo nishta...To je ovaj model : http://www.panasonic.se/html/sv_SE/P...?view=&angle=3
![]() |
![]() |
#4847 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4849 | |
...estranged....
|
Citiraj:
![]() Sad ako nevalja , jao jao.... ![]()
![]() |
![]() |
#4851 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
uzmem doma plazmu 42s30 i doma se žale da je prevelika i ebiga sutra je nosim vratit pa cu zamjenjit za neki 32" lcd/led do 5000kn.valjda nece biti problema da se zamjeni?kupio sam u technomarketu.... dajte mi preporucite nesto do 5000kn,primarno max tv. hitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4854 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ma ljudi moji da je to do mene bila bila i 50" ![]() nista pricekat cu onda par dana mozda se naviknu..ubija me nova tehnologija i stara garda koja je odrasla na crt-u od 30cm.to svemu nađe zamjerku.zasto 300 sati,zasto je boja ovakva zasto nije kao na starom,zasto je slika tako tamna(true cinema) zasto ovo zasto ono,ubiju me ebote |
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4858 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Bome sam i ja morao malo rastavljat regal da stavim S30 u nj, gledam ga sa cca 3m kad sam u boravku, a sa 6m kad sam za kompjuterom, milina! Za sve gledanje bliže od 3m nije baš ''dobro'' pogotovo za SD signale (naša draga nekvalitetna HRT televizija i drugo). -iznenadilo me 720p, predobra slika!!! -baš sam TERRA NOVU gledao u 720p i slika je perfektna, a da ne govorim 1080p, naskidao sam za pola mjeseca 200GB 1080p filmova ![]() -prekjučer ga spojio na net, updateao se, malo pročačkao one video servise... ništ' posebno, uglavnom zakon TV, još uvijek je best buy!
![]() |
#4859 |
...estranged....
|
Eo neocekivano mi je s30 stigao danas....a trebao je u ponedjeljak , utorak ! Namontirao sam ju i otpoceo proces kalibracije ! No imam pitanje , vezano za wifi , koliko sam skonto trebao bi mi panasonicov wifi adapter da bi to radilo , posto sam probao s d-link stickom i nece... Moje pitanje je , koji je to adapter , i di bi ga bilo za kupit ?!
![]() |
#4860 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
WIFI PANASONIC DY-WL10E-K i imaš ga u Ronisu oko 700kn, no pogledaj malo, mislim da sam vidio na hdtelevizija forumu , postoji neki zamjenski koji super radi i upola je jeftiniji. Ja sam mislio kupiti ali koji će mi klinac kad sam tv spojio na router kabelom i onda je tv u mreži i vidi sve što je na mreži (npr. moj laptop kojim sam zakačen wifi-jem). Inače imam g30. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|