|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) Eksterni HDD na jednom PC-u radi, na drugom ne
Ovako.. Imam cudan problem.. Radi se o vanjskom HDD-u, na jednom kompu radi, na drugom ne.. A na tom na kojem ne radi je do jucer radio.. Inace OS je win 7 pro 64bit, komp mi skuzi da je nesto ustekano, vidljivo je u start traci da postoji uređaj koji se moze safly removat, al u my computeru nema nikakvih dodatnih uređaja.. Instalirao sam i program XFast USB koji je dosao s maticnom i on vidi da se radi o samsung hdd-u, itd.. Al jednostavno ga nemam u my computeru.. Ponavljam, sve je bilo normalno do jucer, a na drugom kompu i dalje radi.. Jel ima netko ideju što se događa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Na laptopu sam napravio i ono scan and fix, sto je windows preporucio, al na ovom drugom kompu i dalje nista.. Velim, ustekam ga, hdd se upali (upali se vent), komp ga skuzi kao nesto ustekano u usb, ali nemam nikakvog pristupa disku.. (USB utori na kompu rade.. ![]() Nisam na tako nesto nikad naletio, pa stvarno ne znam sta da radim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo, pokrenuo sam disk managment, sad bar znam o cemu se radi.. Kaze da je disk offline uz slijedecu poruku: "The disk is offline bacause it has a signature collision with another disk that is online." Naime, imam identican takav disk ugrađen.. Bas takav isti jedan sam izvadio iz njegovog kucista i ugradio ga u kućište kompa.. Sad me jos samo zanima sto je tocno taj "signature" i kako to rijesiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|