|
![]() |
#24001 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Danas : napacani sv. but kuhan u kiselom zelju i restani krumpač na luku. Daruvarsko crveno, se razme...
![]() |
#24002 |
Guest
|
Danas dvije tunjevine. Strpao češnak pa tunjevinu. Začinio, dodao ono malo vrhnje za kuhanje sa parmezanom, ubacio vode, dodao malu fini mini od gljiva juhu unutra i na kraju ubacio one premium njoke ili kaj već. Ufff, ubijačina. Nije mi se dalo ništa "konkretno" jer je ovo bilo gotovo za 20 minuta! |
![]() |
![]() |
#24003 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas bude filana paprika-i to dugačke zelene "rog"+pire krumpač ![]()
![]() |
#24005 |
Guest
|
Već sam prije jeo! Puno bolje od "običnih". Baš se osjeti da je krumpač unutra, a ne poliplastikusfantastikus e666 |
![]() |
![]() |
#24007 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Knedle sa šljivama, sa prezlima i punoooo vrhnja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24008 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to smo već bili apsolvirali da tko ne jede knedle + šećer + vrhnje + prezle ne zna šta propušta. malo voća iz knedli, prezle, šećer i vrnje mix kad ostanu na kraju tanjura... neću spominjati sex, ali bih i mogao! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24011 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Kupila sam neki čaj, medena zima od franka, fino miriši, odoh sad guštat u okusu ![]() Danas smo opustošili kaufland ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 08.12.2011. u 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24012 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Bas sam se jucer utovio u tome....predobro ![]() Nego ocemo jos jednom prije nove god. neke ždere?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24015 |
Super Moderators
|
![]() |
#24016 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Usput, najbolji prirodni lijek za gastritis pa čak i za čir na želucu je sok od svježeg zelja ( treba imati sokovnik ), 1 dl natašte popiti svaki dan, dva tjedna. Prolazi sigurno i ne vraća se tako skoro, bar godinu dana. Ja sam već četvero ljudi nagovorio na to i svi su sada ok, a piju kavu i jedu po starim navikama.
![]() |
![]() |
#24017 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24020 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Umoran od klasično kuhane i pečene hrane, potprašio cipele do šume i malo prezalogajio (skontam da sam konjina obrisao fotke, pa nabacujem stariju) ![]() Usput nabrao panjevčice pa si kontam za sutra neku piletinu, palaćinke, vrhnje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24021 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
http://www.pohrani.com/f/3V/F9/4bAsEFY3/riba-1.jpg Veceras ulovljen sutra ide u pecnicu...cca 4,50 kg zive vage |
![]() |
![]() |
![]() |
#24022 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja i stara se sjetili napraviti pizze. ![]() Prva: http://www.pohrani.com/f/2g/Fr/4QhQD...1210131244.jpg paradajz, mortadela, šunka za pizzu, vratina, sir, ljuti fefaći, slatki fefaći i origano. ![]() Druga: http://www.pohrani.com/f/2T/135/2X5a...1210131936.jpg sve isto samo nema mortadele. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24023 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja i feferone pojedem, a ti? ![]() EDIT1 Mislil sam na ljute, naravno ![]() EDIT2 Chilliman Legenda Stanko NovaTv InMagazin http://www.youtube.com/watch?v=LHQXX..._YuYDTidEDujqD Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 19.12.2011. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24024 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Kupio jednom zbog totalne stiske sa vremenom bila je tak dobra da je pas s nje skinio one komade "salame" i ostalo ostavio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24025 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Ovo na žaru je odlično ![]() Neznam zašto, ali jede mi se pizza sad...i mislim da idem sa riječi na djela ![]()
![]() |
![]() |
#24028 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
mortadela na pizzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24029 |
Moderator