|
![]() |
#16052 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam prije 3 dana uzeo na besplatan shiping tubeless tekučinu, i još uvijek nije ni poslana, tako da ni "mi koji smo dobro prošli" nismo baš tako dobro prošli... Nebum složio tjubles još barem 2 tjedna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16053 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
moj royal mail je stigel... a DHL je jucer u 21,40 krenuo iz belfasta prema ljubljani... znaci danas ljubljana i sutra navcer mozda odem po njega ![]()
![]() |
#16054 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo jedne divne voznje. Deda, kaj ako salju u SLO ne placas ova sranja kaj mi tu u HR moramo platit (carinske usluge)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16055 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
oni su u eu a na robu unutar eu nema carine preko pošte možeš prenijeti paket u vrijednosti do 160kn (u vrijednost se uključuje i poštarina) a preko grane u osobnom autu do 1000kn dakle "deda" će otić o svom trošku u slo po to i nikom niš, izlet će ga izać manje od 160kn kolko bi dao dhl-u za njihovu uslugu ničega |
![]() |
![]() |
![]() |
#16056 | ||
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() da vidis kako lepo dopelaju servere, i tako osjetljivu robu ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16057 |
|
U pm. Da sam znao da ce me tako izribat mogao sam narucit u slo sa jos nekim i to onda zajedno pokupit. Mucka djubrad. EDIT: Dosla "ponuda". Samo 208 kuna im moram platiti, od toga je 160 njihova "usluga" nabijem ih. To cu platiti i posteno izvrijedat upravu i sve u chainreaction-u putem maila. GAmad. Ispalo me yebenih 25 kuna jeftinije nego da sam otisao u ducan i kupio. Sad sam se zajebo i nikad vise. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 01.12.2011. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16058 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Zašto preko maila, bolje na nekom forumu ako postoji ![]() Da upitam odmah, da li onda uvijek šalju DHLom il je to samo bila akcija sada kad je bilo freeshipping? Naime, prije sam imao u planu odande naručivat neke gluposti, no ak to ide uvijek DHLom, onda oni otpadaju. tnx
![]() |
![]() |
#16068 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda subota 9h tunel, pa ćemo lagano do Bidrovca i gore. Ako ćemo ići samo nas 3, onda ćemo bit za manje od 3h gore i to je onak - dosta laganom vožnjom. Jedino ako nas baš ne uhvati mega-uber-veliko blato prema Hunjki. Malo sam se ponovio, išao danas sa čaletom u SLO po dar za ročkas pa sam si i ja još neš natamburao u košaricu ![]() Još ovaj vikend vozim na starome, a onda ću sljedeći to instalirati - novi pogon M590 (Deore), lanac Deore i Kazeta Deore 11-34T. Platio manje nego što bi kod nas samo pogon došao. Još i povrat poreza dobijem na paypal. Ma milinović. A i stalak nije loš. Za 370kn bit će do jaja ![]()
![]() |
#16070 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mislim da ću ja po Lojsteku tak oko 10 pa se taman nađemo gore. Lijen sam za do Bidrovca, a i usporavao bi vas. Kona još nije složena, Zlata živi dalje. Edit: joooj zašto sam siromašan http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=40779 Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 01.12.2011. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16071 |
Moderator
|
Kaj je najgore, znaš di se najviše vremena izgubi ? Kad se uzme pauza. Zadnji put sam išao do vrha najsporije ikada (i to radi lanca koji mi je dva tjedna pucao stalno). Do Mihaljevca mi je trebalo 50min, a do vrha još sat i 10. Na Lojsteku nisam nigdje stao, osim na Adolfovcu da popijem gutljaj vode. Ostalo niš. Gore lagano u prvoj, tempo koji je inače sporiji kad idemo svi sporo. Do vrha bio za 2h od doma, spustio se odmah dolje da nisam nit majicu trebao mijenjati. Za 3h doma-vrh-doma. Mislim, nisam Danijel ![]() ![]() EDIT: Sile, ne budi papak. Pa ja prvi neću gore juriti. Realno ima 3x više za proć, ali je lakše i brže se ide. Odmor na Gorščici da se neš pojede i popije i onda do Hunjke laganica. Od Hunjke prema vrhu još veća laganica. Zapravo, možda se i vidimo na vrhu/lugarnici. Al ne budi papak i odi s nama.
![]() |
#16072 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja (se opet ponavljam) budem u 10h na tunelu, pa tko došao - dobrodošao ![]() standardno lojstekom... za sada idemo frende (sa DB) i ja, a možda i pajdaša svog nagovorim... Sile, znači i ti dođeš? ![]() valjda nas bude neki broj |
![]() |
![]() |
![]() |
#16076 |
Moderator
|
![]() |
#16079 | |
|
Citiraj:
A kod nas za rabljene traze 300 kn, bez lezaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16080 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=31059 Deore 12-36 9spd cassette. Ma zaebavam samo, ali ideja je prelazak na 2x9. Koji je najveći dozvoljen skok naprijed, 22-36 jel tak? I 24-38? - Kad će netko naručivat ponovo s bajkmanije nek mi se javi, da se skupimo za 100€ da ne plaćamo dostavu. Odemo u Brežice i gg. Moje je 30-45€, ovisi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|