|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
![]() Iman 2 harda u kompu, privremeno jedan od 80GB i drugi od 1TB.. Problem je u ovome od 1TB (WD caviar green), do nedavno je radia hard disk normalno da bi u zadnje vrime se znalo dogodit da bude write error i slicno i podaci bi mi se gubili, pa san ga privremeno disablea (nisan bia doma, pa da nebi jos sta gore bilo) i danas se vratin doma, iden ga vratit nazad da vidin u cemu je problem i nakon nekog vrimena mi ga ne uspije vratit nego mi dode onaj sugavi plavi ekran i restarta kompjuter.. I sad svaki put kad upalin kompjuter nikako mi ne pripoznaje disk i cuje se neki cudan zvuk unutra.. Ideje, prijedlozi, pomoc? ![]() Nedavno mi je krepa jedan hard i sve san spusia, pa nebi tia uc u seriju da i sa ovoga spusin sve stvari.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Izgleda da je i ovaj krepao. Probati ga spojiti na drugi komp, probati zamijeniti kabel...al ako sad svaki put dok se komp upali, disk ispušta čudne zvukove, ko što si rekao, izgleda da nema pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Ima li jos ko neku ideju? Jel bi mozda moga bit problem u firmewireu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ak disk lupa tj. ispušta čudne zvukove, problem nije firmware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 29.11.2011. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti si sigurno mazohista. 'Em pišeš gluposti 'em odgovaraš na post star više od mjesec dana. Dobra početak na ovom forumu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|