|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Razlika između dvije graf. kartice
![]() Lijeva je ati radeon x1600 pc-e Desna - Asus AMD Radeon HD 6570 Samo da znam koje je veličine razlika između ove dvije kartice. Prema slici koju sam priložio hd 6570 ima podršku za hd i duplo je jača. U svakom slučaju vrijedit će za tv, i biti duplo jača za igrice od x1600. Jesam li u pravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Za koji komp treba grafička? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nemozes usporedjivati 6 god. staru grafu i danasnju. razlika je i vise nego trodupla.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Te se grafe ne mogu uspoređivati. Govorimo o 5 generacija između njih! Šta bi tek bilo da si uzeo 68xx seriju.. jer 6570 je ipak low end grafa.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma to slažem novi komp za što manje novca Kupio bih najeftiniju matičnu ploču ASUS P8H61-M, procesor Intel Core i3 2100, socket 1155, 8 gb memorije (ukupno cca, 1800 kn). Hard disk, napajanje (400 w) i kučište imam . I sada razmišljam da bih uštedio sa grafičkom karticom, odnosno da koristim onu koju imam, x1600. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta ce ti grafa kad je ona na mb jaca od te stare. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() ![]() ![]() ![]() Javi se u podforum konfiguracije, odaberi novčanu kategoriju, napiši što imaš, što bi radio s kompom, i bude sastavljeno najbolje što se može za te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
nema potrebe da bacas novce na 8gb memorije.. i za igrice ne mozes stedjeti na grafickoj kartici (osim ako neces igrati igrice izdane prije 2007.g) ati x1600 je sad vec 6g staro smece koja kad je i izasla nije bila dobra. ako toliko vec nemas para bolje onda pretrazi njuskalo i kupi neku polovnu konfu znaju se naci doista dobre konfiguracije (jake i sa novim komponentama) za relativno male novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Što se tiće memorija, upravo su one razlog zbog čega idem na novi komp, toliko su mi mrske da neću na njima škrtariti. Matična ploča omogućuje max 2gb memorije, a ja imam 1 gb. Ne isplati mi se nadograđivati, a imam poteškoće sa programima koje trebaju više memorije, stoga baš hoću 8 gb (400 kn nije puno). nino kaže: "Sta ce ti grafa kad je ona na mb jaca od te stare. ![]() E ovo mi je korisna i vrijedna informacija (-700 kn) ![]() Hvala na odgovorima, barem ste me uputili u pravom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
2. 8gb memorije ce ti rijetko koji program danas iskoristiti, tj isplati se kupovati jedino u high-end konfiguracijama 400kn ti nije puno dati za memoriju ali je beskorisno bolje kupiti 4gb memorije i razliku u parama uloziti u jacu graficku (igre ti nece ici brze sa vise memorije i sa slabijom grafickom, nego obratno) Citiraj:
no ako te ati x1600 uspijeva "apsolutno" zadovoljiti onda valjda nema ni potrebe da ulazes u 8gb memorije i i3 procesor.. vec ti je receno da odes u podforum konfiguracije gdje ces dobiti bolje savjete sto kupiti btw nadam se da si troll. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|