|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ovo baš dobro izgleda
osim farbe ![]() Prvo vodeno koje mi se sviđa. Samo kaj će najvjerovatnije u Rvata koštati "malo" više... http://www.legitreviews.com/article.php?aid=168 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() ma jok dobro je bas me podsjeca na partynaere(mene) ![]() jos da je sam dostupno u Hrvata...heh bas me zanima cijena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Pre malen radijator, za moj ukus ![]()
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
KAKO DOBRO IZGLEDA!!!!!! A grafičku ćeš uštekati u analni otvor. Što se ljudima može prodati, samo da blešći.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
niceeeeee:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Btw, Goran kak radi ona grafa koju si od frenda kupio (9600xt)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Moja ploča ima dva utora za grafe, pa mogu birati kamo ću je staviti. Ono kaj je meni bitno kod hlađenja je efikasnost vodenog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm ako nešto izgleda predobro da bi bilo istinito - vjerovatno nije istinito! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() Sve u svemu prilično sam skeptičan ... ![]()
"Old programers never die. They GOSUB and never RETURN." Zadnje izmijenjeno od: .: Tyrael :.. 18.03.2005. u 12:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Valjda bu došlo i do Linksa pa će biti kakav test na PCE. Ako ništa drugo-barem su testirali sa AMD-om, nema mi boljeg kad tražim test nekog venta i vidim da su testirali Celera na stock frekvi ![]() Ili 64-vorku na 2200 MHz-a, kog to kvragu zanima, za te frekve i voltaže je dosta i onaj cooler koji dobiješ sa procem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
I meni je bitno da je efikasno vodeno hlađenje. Zato ga i imam. I svakako radi bolje od ovog. Zbog same konstrukcije. Imam, nazovimo ga tako, overclockanog mystyja. Lagano prerađeno da bi bilo efikasnije. A na ljeto ide još par modova. I, gle čuda! Uspjevam spojiti monitor da mi ne smetaju cijevi. I ništa ne svijetli.
![]() |
![]() |
#14 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
Feldwebel
|
Proširene rupe na uvodnicama. Nije puno ali veseli. Znaš kako su uske? Strašno. Nova pumpa, drugačija crijeva i sl. I sve to hladi P4 bez njegove kopče. Probao sam nekoliko rješenja i sadašnje radi just fine. Up time 5 i pol dana (nije puno), grid i temperatura je 45 na P4 1.8@2.9 (krava ne ide brže).
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.pcekspert.com/jpg/article...4SLID-main.jpg Druga je stvar kaj sam ja veliki zagovornik zračnog hlađenja, ovo je prvo vodeno koje mi je zapelo za oko. Ali ako su rezultati takvi kako je napisano-onda je dobro hlađenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Svako je vodeno efikasno ali za to ne treba prodati bubreg.
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.bit-tech.net/review/391/ Ma kakav crni bubreg, baš sam si jučer ubo Glacialtech 7200 za 50 krznatih, namontiraću gore 120cm Enera i da vidiš kak će to hladiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Feldwebel
|
Nakon 20 minuta "testiranja" mogu napraviti da mi temperatura bude 20 stupnjeva. 20 minuta nije dovoljno za testiranje. Tek nakon nekoliko dana im vjerujem. A vidi kako se moj "grije".
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
A ništ, idemo malo tlačit Ozrena nek se ogrebe za dotično hlađenje i napravi test. Makar-ako je vani 160-200$, bojim se i pomisliti koliko će doći u Rvata... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() Ja mogu ponosno reći da moja kopča čini čuda :=) blok je toliko stisnut da me strah da mi proc ne izleti na stražnju stranu ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Feldwebel
|
Imam 3 pumpe. Naravno, samo jedna je spojena. Ona 400L koju samo dobio uz vodeno. Mislim da je to ono što je Mysty nekada isporučivao uz komplete. Kupio sam EDEN 1150l i ta je bučnija od ThermalTakea pa je izbačena. Kupio ovu Hydor iz Linksa i ta je OK. Sasvim pristojno radi i ne čuje se. Mjerio sam odokativnom metodom i najviše me koči GPU blok. Nemam pojma zašto. Bojim se prikopčati i NB blok a trebao bi mi. Ne da mi se sada više petljati po tome. Složio sam drugu konfu za prčkanje a ova je ZATVORENA. Nisam je otvarao, ima par dana. Možda ću danas da malo popravim vrata. I to je to.
![]() |
#23 |
Archangel Of Light
|
Ja također planiram staviti NB blok, ali sam mislio za njega staviti odvojenu pumpu i ne spojiti ga na radiajtor... Morati cu istestirati koliko bi mi to diglo temp. vode i kako bi to onda utjecalo na grijanje proca... Ali mislim da nece imate neki veliki utjecaj...
![]() |
#24 |
Feldwebel
|
Probao sam staviti 9000pro i NB na drugu pumpu i bez radijatora. Prek noći je temperatura odletila u nebesa. Intel 875 se stvarno jako grije. Grafička je na dizelu i ona nije problem. Trebalo bi staviti dvije pumpe, jedan radijator pa bi možda nekako pomoglo. Radijator sa dobrim ventom stvarno radi posao. Sada mi je temp 45, nakon nekoliko dana, a samo da isključim vent digne mi se na 55 i više za nekoliko sati. Gdje su stari dobri celeroni koji su radili i na pasivcu?
![]() |
#25 | |||
Archangel Of Light
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Meni je trenutno temp. NBa u idelu.. 38 a u Loadu dodje do 45, što je toplije nego procesor u Full loadu... Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Inace vodeno izgleda solidno samo je lose rijeseno montiranje radijatora. |
|
![]() |
![]() |
|