|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Problem oko Sharing-a
Pozdrav novi sam ovdje i imam problem u firmi imam 4 racunara koji su umrezeni standardnim kablom svicherom/ruterom i sve radi super medjutim ovaj racunar na kojem mi je printer jednostavno se sam izgubi sa mreze i sharinga i onda ovi ostali racunari posto je sa tog racunara sharovan printer ne mogu printati i tako uvijek moram ponovo sharovat na tu mrezu i printer i onda naci na ostalim racunarima taj sharovani priner da ga koriste i .. opet isto opet se izgubi taj racunar s mreze i samim tim i printer kada god da psotavim radi neko vrijeme i jednostavno samo i bez ikakvog razloga nestane sa mreze a .. idalje ima internet konekciju bez problema jednostavno samo nestane sa shera i sa mreze ne vide ga ostali racunari odnostno ta preostala 3.. unaprijed hvala potreban mi je odgovor sto hitnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
definiraj izgubi, da li ga možeš pingati, neki drugi share radi, da li uopče ima share onda na njemu, koji je OS na njemu, xp, vista, 7... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pa jedonostavno nestane nema ga na mrezi nije serovan ne vide ga ostali compi .. sp2 je na njemu ova ostala 3 se vide medjusobno u toj grupi .. ali on ne i kad ga ponovno podesim svi se vide i sve super radi ali jednostavno vremenom ne znam ni ja kako ni sto se izgubi nestane nema ga vise u toj grupi samim tim i printer jer je na njemu i sa njega printaju i ostala 3 compa.. pingati .. kako ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
pa radi neko izvjesno vrijeme .. 3-4-5 dana i jednostavno bukvalno receno nestane .. izgubi se i kad ponovo podesis sherujes ga radi sve super i opet u po frke neko od ova preostala 3 compa podje da printa i ne ide i tad shvatimo da se opet izgubio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|