|
![]() |
#23671 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Ipak sarma i pire....mmmmmm finooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#23672 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Prekipilo mi iza teretane.....posjet Zelenjaku ja krvavice,frend(inace profesionalni fudbaler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23673 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lagana večera-sir, vrhnje, raženi i onaj ostatak čvaraka, nema smisla da se presuše u frižideru ![]()
![]() |
#23674 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23675 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#23676 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#23677 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pozicija?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23678 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23680 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23681 |
Super Moderators
|
Nisi mu to valjda dala za večeru? ![]()
![]() |
#23682 |
Registered User
|
Nisam, to sam samo radila za probu, za sebe :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23683 |
Super Moderators
|
Razbolel bi se jadan od ananasa ![]()
![]() |
#23684 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23685 |
Super Moderators
|
![]() |
#23686 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23687 |
Super Moderators
|
![]() |
#23688 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
večeras spektakl koji možete vrlo jednostavno pripraviti i u svome domu! ![]() sisati teriyaki čikn!!! potrebno za dvije osobe koje vole žderat mnogo: - pol kile belog mesa - teriyaki umak gotov (40-50kn 250ml) ili ga radite, ali good luck sa cijenom/nalaskom sojinog sosa, mirina i sake-a - 1 luk - 1 poriluk - 1 žuta/crvena mesnata paprika - 2 mrkve - svježi đumbir - riža ![]() - namirnice na broju, čikenšit je narezan na trakice i ostavljen jedno sat vremena u ~150ml teriyaki sosa + žlica-dvije šećera, nemojte žaliti nasuti jer će poslije dobrano trebati, a na dasčici su razni dijelovi poriluka za baciti na ulje da paprika ne bude sama ![]() ![]() - na dobro zagrijanu tavu sa malo ulja sam hvataljkom za tijesto vadio čiken iz marinade i nisam ga ništa cijedio jer mora doći dosta umaka nutra, a fino se vidi kako se glazira... naravno još kap-dva teriyaki umaka neće škoditi dok se prži meso ![]() - čiken nakon kratkog i naglog prženja van u zdjelu, a dijelovi poriluka nutra i onda redom... ![]() - paprika ![]() - poriluk ![]() - ljubičasti luk ![]() - za kraj tanko ribana mrkva i đumbir ![]() - vratiti mesinu nutra i par minuta sve skupa prokrčkati ![]() - maknuti sve iz tave u posudu, a esenciju života koja je ostala u tavi nakon mesa i povrća deglazirati sa još teriyaki umaka i pojačati sa sojinim sosom jer će to biti extra strong slani muški umak za rižu ![]() - žena u supermen-engage pozi za žderanje, na sredini neka juha iz vrećice tek toliko da možemo reć kako smo posrkali juhu, dolje ujko bens iz vrečice koji je stvarno savršen za ove kineske mixeve ![]() - gotovo jelo, ovaj umak je toliko jako slan da je dosta ova mala trakica istog da cijeli ovaj bunt riže bude neprimjereno slan ![]() jednom tko proba - zahaklan je garantirano, a po ovom strip-receptu čak i majstor od kotlovine buljo može složiti impresivno jelo ![]() dobar tek ili kako bi kinezi sa laništa rekli - dobar tek ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 19.11.2011. u 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23689 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
@ Syss : Svaka cast na opisu i pripremi a dobro zgleda na fotkama. Zakaj ste sa Donatom ![]()
![]() |
#23692 |
Super Moderators
|
![]() |
#23693 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
a i zena bi mogla s vremena na vreme pokefat macora na slapama ![]() back on topic: za rucak juha od norih gljiv, domace cesnjovke (znam da nije jos bil dan republike, malo uranili) s pire krumpacem i jos ako nadem u nekom ducanu endiviju, bit ce s cesnjakom i domacim vinskim octom...
![]() |
#23694 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
LOL ![]() @panorama... donat bolja polovica dere, ja sam kutjevačku graševinu i propisnu mineralnu ![]() @matori... čekam tebe da dođeš na slušaonu pa da čekići napokon budu iskorišteni za globalno dobro ![]() ![]() @rice... peso voli tak hrkat sa nogom dolje, a mačori su nedavno dobili pranje tako da su up n' runnin' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23695 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Danas juneći saft, pužići i kolač od jabuka, rogača i čokolade ![]()
![]() |
![]() |
#23696 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas najbolja klopa iza sarme: 3pice ![]() Edit: upravo pečem kestene. Mljac! Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 19.11.2011. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23697 |
driver
|
Za veceru : homemade Istarske kobasice i dvije Scotch Bonnet, sjeckane u ajvaru. Ubili se drugarica i ja pa nam sad malo suze oci..
![]() |
#23698 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To te ja pitam, jesu bile dobre salsicce? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23699 |
driver
|
Radio sam ih po receptu sa nekog bloga, pisanog po "domacu Istrijansku" i ispale su odlicno. Ostatak sam objesio da se suse ( prvi puta radim kobasice bez dima ) i nadam se da ce kroz neko vrijeme dobiti onu bijelu plemenitu plijesan na povrsini. ![]() evo link : http://kobasice.blog.hr/
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 19.11.2011. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23700 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dolazi sezona sušenja mesa i špeka pa sam i ja danas u pac stavio 20 kg špeka. Recept za pac nije tajna i koristim ga godinama. Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|