|
![]() |
#1 |
Guest
|
ATI radeon 9600 probljem
Evo, frend ima doticnu grafulju i pocela mu se blesirat. Prema onom kaj mi je opisao da mu se pojavljuju tu i tamo artefakti, strukture lome etc. meni se cini da je hladjenje problem posto nije clockana, a promijenio je 3 drivera. Sad, ja mu rekoh da pogleda temperaturu pa da mi javi, a on si skinuo onaj ati tool il kaj vec kaj netko tu postao i ne zeli mu prikazat. Dali netko zna neki program posto ja nikad nisam imao ATI di ce mu sigurno pokazat temperaturu GPUa?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
nemoze jer ta kartica nema temp senzor...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa ako ne prikazuje onda nema nikakvu sondu za mjerenje temperature i nemoze ju nikako ocitat, najbolje da ju sam pipne prstom i vidi kolko je "toplo", a za svaki slucaj nek skine cooler i provjeri pastu i dal to dobro lezi na jezgri. A ako nije do hladjenja onda je nabacila riku grafa.
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Thnx, prosljedit cu mu, :lol: |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ak je kartica sapphire-ova memorija je dobila po nosu, ja sam imao takvu i jos dva frenda i na sve tri kartice je bila samsungova mema.... a jedan drugi frend ima isto tavu samo sa hynix-ovom memom i njegova dan danas radi na visokim frekvama ![]() hladjenje nije krivo, pogotovo ak nije nista clocko.... probaj sa drugim driverima il u drugom kompu pa javi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|