|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
(riješeno) nema wlan adapera u device manageru, hp6735s
evo susjed mi donio laptop da mu ne radi wlan. pogledam i nema ga na popisu u device manageru.niti kad se uključeshow hidden devices. lan radi normalno. kako imam isti laptop, prvo zamjenim wlan karticu iz mog laptopa, stavim u njegov i obrnuto. kod mene njegov radi ( upali se plavo svjetlo ) moj kod njega, 0 bodova. opet samo narančasto svjetlo i nema ga u device manageru. napravim update biosa, zadnje drivere, ali uzalud je to ako ga računalo uopće ne vidi. na hp-ovim stranicama sam vidio da jako puno ljudi ima ovaj problem, ali nitko nema rješenje. metoda isključi iz struje i izvadi bateriju, drži tipku za paljenje 30s ne pomaže. u biosu je wlan uključen, nekoliko puta sam pokušao izvaditi i vratriti karticu, kao možda je loš kontakt, nije pomoglo. pokušao sam sa win7 ultimate 64 i 32 bit. Zadnje izmijenjeno od: gladijator. 16.11.2011. u 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
To je čest problem i na drugim modelima i brandovima. Stvar je lošeg kontakta negdje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da, čak mi je padalo napamet da ga rastavim i prelemim kontakte konektora u koji je uključena sama kartica. iako sve izgleda ok, možda je kakav hladan lem u pitanju. Problem je samo što to mogu samo tu napraviti, dalje je nemoguće pratiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo, prelemio kontakte konektora, sve tranzistore koji su spojeni na konektor i evo ga radi! prvo sam izmjerio napone i ustanovio da na pinu 6 i 7 nema 3.3V koliko ima na mom laptopu gdje sve radi. ovo otvaranje je dobro došlo da se očisti hladnjak u koji puše ventilator. naravno, potpuno je bio začepljen od prašine. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|