Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.11.2011., 19:45   #1
gladijator
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
(riješeno) nema wlan adapera u device manageru, hp6735s

evo susjed mi donio laptop da mu ne radi wlan. pogledam i nema ga na popisu u device manageru.niti kad se uključeshow hidden devices. lan radi normalno. kako imam isti laptop, prvo zamjenim wlan karticu iz mog laptopa, stavim u njegov i obrnuto. kod mene njegov radi ( upali se plavo svjetlo ) moj kod njega, 0 bodova. opet samo narančasto svjetlo i nema ga u device manageru. napravim update biosa, zadnje drivere, ali uzalud je to ako ga računalo uopće ne vidi. na hp-ovim stranicama sam vidio da jako puno ljudi ima ovaj problem, ali nitko nema rješenje. metoda isključi iz struje i izvadi bateriju, drži tipku za paljenje 30s ne pomaže. u biosu je wlan uključen, nekoliko puta sam pokušao izvaditi i vratriti karticu, kao možda je loš kontakt, nije pomoglo. pokušao sam sa win7 ultimate 64 i 32 bit.

Zadnje izmijenjeno od: gladijator. 16.11.2011. u 11:00.
gladijator je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2011., 19:51   #2
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
To je čest problem i na drugim modelima i brandovima.
Stvar je lošeg kontakta negdje...
tomov je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.11.2011., 20:52   #3
gladijator
Premium
Moj komp

da, čak mi je padalo napamet da ga rastavim i prelemim kontakte konektora u koji je uključena sama kartica. iako sve izgleda ok, možda je kakav hladan lem u pitanju. Problem je samo što to mogu samo tu napraviti, dalje je nemoguće pratiti.
Staro 16.11.2011., 11:03   #4
gladijator
Premium
Moj komp

evo, prelemio kontakte konektora, sve tranzistore koji su spojeni na konektor i evo ga radi! prvo sam izmjerio napone i ustanovio da na pinu 6 i 7 nema 3.3V koliko ima na mom laptopu gdje sve radi. ovo otvaranje je dobro došlo da se očisti hladnjak u koji puše ventilator. naravno, potpuno je bio začepljen od prašine.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno