|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Logo iz POST-a smrznut, ništa ne reagira
evo problema: napravil sam CCMOS na kompu i sad kad ga upalim, trebam složiti boot postavke, ući u biose i sl, a ne mogu, tj. ništ ne reagira opće. evo ss: ![]() koju god tipku stisnem, ništ ne reagira i ta slika se ne miče. U tipkovnici nije problem, isprobano je s 3 tipkovnice (usb i ps/2 - nije problem ni u portovima). Kaj da radim? Zadnje izmijenjeno od: crijevo. 23.10.2011. u 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izvadi usb stik ili disk iz pc-a pa probaj restart.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
u slucaju da nisi rjesio do sad, a vjerojatno jesi... meni se nesto slicno dogodilo kad sam cistio komp, rastavio sam ga i kad sam sve vratio, nije iso dalje od te slike, problem je bio u tome da rami nisu dobro sjeli a imam 4 plocice, pa sam ih premjesto, drmo, stavljo jednog po jednog dok nakon sat vremena opet nije sve radilo ![]() mozda i ne pomogne ali ne kosta te provat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo, nisam imal pristup ovom kompu do sad pa se nisam do sad javljal. Uglavnom, komp radi ALI kad je jedan disk iskopčan. znači, unutra imam 160gb disk na kojem su programi i windowsi + 500gb disk na kojem su mi svi podaci (muzika, slike, ....) koje skupljam 10ak godina... dok je uključen disk od 500gb, javlja se gore navedeni problem, a dok nije uključen, komp normalno radi.. Znači to da mi je disk otišel u k... ? :O Je moguće to kak provjeriti, budući da mi se komp opće ne pali dok je on uključen? Trenutno nemam mogućnosti da ga isprobam u drugom kompu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Seagate 500gb, si stavljo novi firmware na njega Koji je trenutni firmware(ako nisi mijenjao piše ti na disku) Neznam jesi li upućen ali ti diskovi, bar većina njih su imali grešku na firmware-u zbog kojeg je disk odnosno glava ostajala blokirana a samim time disk nečitljiv biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Koji je to točno Seagate-ov 500GB-tni disk (model, serija, fw)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
seagate barracuda 7200.11 st3500320as, firmware: sd15 nikakav update firmwarea nisam radil, ništ nisam opće diral, sve je radilo najnormalnije i samo odjedanput se javil gore navedeni problem koje je riješenje tog problema? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
|