|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
problem sa internet explorerom
Reinstalirao sam pc sa winxp pro i sp2 , stavio norton2005 pro, externi modem 56K. I sad imam nekoliko problema kod interneta. Spajanje prolazi bez problema , ali kada se pokušam logirati na svoju račun u banci onda mi ne dozvoljava.Spajanje na stranice banke prolazi bez problema. Na drugim računalima to radi. I sad sam primjetio još jedan problem. Otvorim jedan forum , odem na jedan podnaslov , otvorim jednu temu i daljnje otvaranje opet šteka. Probao sam ugasiti norton , ugasiti firewall, maximalno ugasiti security options u internet exploreru , ali ne pomaže. UZ to svaki put kada restartam računalo , ako modem nije upaljen moram ići u phone and modems da mi windowsi detektiraju modem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
moj komp se blesirao sa SP2, dok sa SP1a i apdejtima radi savršeno. tako da probaj prvo deinstalirati SP2. nakon toga možeš probati reinstalirati IE, ali lakše (i bolje) ti je skinuti firefoxa koji ima manje od 5 mb, a kvalitetniji je. ovakvo ponašanje svrstavam u "stvari koje IE zabrije, a meni se ne daju trpit" i zato surfam s firefoxom. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imas li instaliran java runtime enviroment
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
provjeri sada koju verziju jre-a zahtjeva tvoja banka i podudara li se to s vec instaliranom verzijom
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo jučer je proradilo. Stavio sam umjesto externog modema obični PCI modem i normalno se spajao na banku , pa sam nakon toga opet vratio externi te se sa njim počeo normalno spajati. Sad ću vidjeti kako će se dalje ponašati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|