|
![]() |
#1231 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#1232 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Dizajn mu uopće nije dosadan, dinamičan je, elegantan, zanimljiv... blah, blah ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Moderator
|
![]() |
#1235 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Napokon su se maknuli od onih svjetla kao kod muhe, kod 207 je preko više od pola prednjeg djela to svijetlo, muha jebena ![]() I tako se ja divim francuzima kako im je napokon došlo do glave i onda vidim zadnji kraj i double facepalm ![]() I da siso u živo je još gori nego na slikama. Još jednom da ponovim o zadnjem djelu 508 pričam.
![]() |
![]() |
#1237 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni isto 508 gadan ![]() Karavani su pusiona, uzmes t4 turbodizlo, imas i kola i apartman na moru u jednom ![]()
![]() |
#1239 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Al je zato starudija od Mercedesa - lijepa? ![]() ![]() 508 je meni debelo najljepši auto u klasi. A i šire Prvi puta kad sam vidio sliku ja sam bubnuo Masserati ![]() Onda sam vidio lava ![]() Još nisam odlučio dali uzimam 508 ili neku drugu limuzinu no opako naginjem Francuzu. To je narod, naprave jedan auto koji se meni sviđa i sad ga ja gledam kupit ![]() A da mi je reko netko prije 3 godine da ću u odabiru uopće imati Francuza lijepo bi se nasmijao.
![]() |
![]() |
#1240 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#1241 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#1243 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
No da je nesto novo i nije, frendova Marea stara ~14 god ![]() 406-ica mi je i dan-danas jedan od lipsih pezloa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sreo 508 vise puta na cesti i jeftiniji modeli na 17ticama izgledaju ko razvuceni kompakti sa guzicom. Ne svidaju mi se dosta veliki prevjesi i ruzan straznji kraj koji djeluje kao da je sklepan na brzinu. Njuska mu izgleda dobro. Bio bi mi puno zgodniji da je za broj manji sa istim osovinskim razmakom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Moderator
|
Vjerujem da misliš na MSW. Da, istina je da nije baš nešto u 14'' ali vjeruj mi da su u titanium boji bile bi još smješnije ![]() Namjerno sam išao na te crne jer prividno izgledaju veće i malo manje smiješno izgledaju u verziji tako malog promjera. I danas mi malo fale one Cronice ![]() http://www.pohrani.com/f/3y/Ya/4zdiW9OL/dsc00980.jpg http://www.pohrani.com/f/1l/h2/3AQwfT7c/img0239.jpg http://www.pohrani.com/f/3Z/nx/1jGqleFE/img0241.jpg http://www.pohrani.com/f/34/10v/DTVRApo/img0462.jpg http://www.pohrani.com/f/1N/GV/3OIgc1im/img0511.jpg Evo i jedne fora slike ![]() http://www.pohrani.com/f/3X/RA/23UkR4rk/1.jpg
![]() |
#1247 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pozdrav, evo trebam zimske 175/70 R13, sava S3, svi hvale,reko super, al znatiželja radi, i naletim na ADAC-ov test http://www2.autoportal.hr/2009092967...nu-id-103.html gdje su dobile "ne preporučuje se" i tko je sad tu u pravu, druga opcija mi je Fulda montero 3,koja je na istom testu super prošla. pa vas pitam što napravit,jer ima tu puno ljudi koji su ih vozili pa me zanimaju mišljenja. i da li se za navedene gume isplati potegnut za slo,jer nisu neke extra skupe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Moderator
|
Stare S3 su bile dobre, nove imaju drugačiju smjesu i nisu baš nešto bajne na kiši dok su u dubokom snijegu još uvijek OK. No ionako se češće voziš po kiši/bljuzgi nego ugaženom snijegu. Pogledaj si još Barum Polaris3. Osobno imam Polaris2 i jako sam zadovoljan. A za cifre u slo, baci oko na Furlan i Lašić pa si baci računicu na papir bi li ti se isplatilo.
![]() |
#1254 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ovo boldano, kod mene ne vrijedi, jer imam do kuce cca 500m brijega na kojem je ugažen snijeg jako često,pa mi bitno da se guma tu pokaže dobra. ova 2 otpadaju jer mi je bliža ova druga strana, Ormož i sl. tamo sam pitao i gume su po 50eura cca. mislim da cu na kraju Fuldu uzet,dobra je,a na snijegu rastura. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Rezultati svake godine ovise ako se mijenja smjesa od koje se radi guma. Isto tak, ako je guma u jednoj dimenziji određenih performansa ne znači da će isto biti i u nekoj drugoj. Isto tako vrijedi i za vozila dosta različitih masa.
![]() |
#1256 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#1257 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#1260 |
Premium
|
al svi oni imaju nekog poznatog "gumara" sa jakim imenom iznad sebe,a i više nema jeftinih guma,a ni loših,osim baš onih no name kineza od kojih treba bježat. nedavno sam pročital da je Fulda njemački proizvodjac star 100g,to ipak znaci nešto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|