|
![]() |
#23462 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Ova ljuta od jučer je desna (kanadska), a lijeva je manje ljuta, ali mesnatija (mađarica). Još se nisu dovoljno posušile da ih ručno smeljem u mlincu za kavu. Sjeme od Buth Jolokia Naga Morich je stiglo pa budemo vidli kak će to rasti kod nas. Isto sam nabavio sjeme CAYENNE LONG SLIM, feferoni, crveni, srednje ljuti.
![]() |
![]() |
#23463 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#23465 |
driver
|
Sad ti je malo rano za saditi. Sije se početkom ožujka u manju teglu pa onda flance presadiš u vrt početkom svibnja ili u veliku teglu pa krajem travnja na balkon. Od dvije,tri biljke dobiš tak' puno da nemreš pojest. Kad ti pripremim mljevene dat ću ti odmah i sjemenke. Na fotki je moja kućna ljubimica Scotch Bonnet, 350.000 Scoville units http://www.pohrani.com/t/3j/gq/2Z4zjSXY/pa170602.jpg ps. nikad neću naučit ispravno postati fotke na ovaj Forum ![]()
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.11.2011. u 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23466 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ako hoćeš thumbnailove u ovom podforumu (Svaštara), kopiraš onaj HTML kod (zadnji na pohrani.)
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.11.2011. u 11:02. Razlog: Bilo već :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23467 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Upravo kuham laganini juhicu od pačjeg i čiknšit sitniša+hrpa grincajga, jedna mala paprika i paradajz-taman bu fino legla ![]() Za ručak budu marinirana čiknšit krilca na naglo (sad mi je žal kaj nisam maznul Panorami malo onog chilija), domaći pomfač i kristalka.
![]() |
#23469 | |
driver
|
Citiraj:
Nije trava, al' je ljuta prava ![]()
![]() |
![]() |
#23470 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ko kaže da nismo taknuli, to kaj si ti morao ić srat da bi mogao jest lignje to je tvoj problem ![]() EDIT: Panorama, slobodno ti to doneseš i sljedeći put, odlično ljuto. ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 05.11.2011. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23471 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#23472 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Kak neće,svi naručuju po pivu a majstoru stiže litra i voda,ja reko,ko je u kombinaciji još? Domis? Veli majstor ne,to je moja cuga danas ![]() Heb ga ja sam navratio na kratko jer sam pošto poto morao tablice zamjenit u Hajnclovoj i tam sam bauljao do 8 naveče skoro... Danas za čakru: cheese od Đanija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23473 |
Super Moderators
|
![]() |
#23474 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23475 | |
muimerP
|
Citiraj:
A ove dolje, su u biti divlji šampinjoni, samo što su se uspijeli raširiti već, u biti su najbolji kad su kao oni kupovni/uzgajani. Takvih je nabrano tenutno samo par komada.
![]() |
![]() |
#23476 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#23477 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23478 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Šteta kaj to više ne postoji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23479 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Istina, u zadnje vrijeme nemrem strpat količinu kao prije, ne znam zašto. ![]() Makar s obzirom na svoju kilažu i masu, 2 tanjura gulaša, komad pohanca + krumpir i kasnije malo lignji nije uopće malo, naprotiv ![]()
![]() |
![]() |
#23480 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23481 | |
muimerP
|
Citiraj:
Evo maloprije sam napravio ubijačinu, jedno 6 osoba nije disati moglo, i stvarno se moglo mirisati zadovoljstvo u zraku ![]() ![]() ![]() Šteta za loš mobitel i kameru, jer izgleda u živo preprefino. Da se okus i miris mogu snimiti, snimio bih ![]()
![]() |
![]() |
#23484 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23485 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23486 |
Super Moderators
|
Uf, nisam ih 100 godina jel...
![]() |
#23488 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ode Bhut jolokia (ghost chili) sa svojih 1,067,286 jedinica na Scoville ljestvici u povijest. Novi prvak: Trinidad Scorpion "Butch T" - 1,463,700 Scoville Units A sad, da vidimo što ebay kaže po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23489 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() haos uglavnom ![]() danas lagano... ![]() - 944g ![]() ![]() - nije da sam neki mesar i poznavatelj rezanja, ali sam ponosan na svoja djela... ulje, papar, poslije balsamico i neka biska ![]() - ramstek (napokon sam savladao kako ga dobro ispeći), ledo premium njoki, holy vrhnje + šampinjoni umak i peršin, cekinovi medaljoni, juha od špinata i naravno ladni gem ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 06.11.2011. u 02:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23490 |
driver
|
Ako me oci ne varaju, na posljednjoj fotki vidim zenski batak i dio psece sape. Ili sam vec dovoljno star pa mi se prividja... ![]()
![]() |
|
|