Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.10.2011., 21:02   #23401
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Imal sam i ja sa tvojim mužem neki dan raspravu oko friškog zelja ali nemreš ti starom biku neke stvari objasnit
Da da imali ste raspravu onaj dan kad je meni bilo loše . A ovo nije do njega. Inače volim zelje, mislim krpice sa zeljem su mi jedno od omiljenih jela, ali je moj želudac taj koji se premišlja, danas ovo volim a sutra više ne
Ammy je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2011., 21:06   #23402
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Ammy Pregled postova
Da da imali ste raspravu onaj dan kad je meni bilo loše . A ovo nije do njega. Inače volim zelje, mislim krpice sa zeljem su mi jedno od omiljenih jela, ali je moj želudac taj koji se premišlja, danas ovo volim a sutra više ne

Ja friško zelje samo na šalatu i nikak više
Za sve ostalo kiselo...

Kad punica na bregu ide delat tam nekakvo zelje sa paradajzom ja samo spakiram torbu i fiju kući svojoj

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2011., 21:08   #23403
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
neznam dal sam vec prije napisal, al cevapi iz kremenko grill-a su za svaku pohvalu
jedni od boljih koje sam jel u zg, a i taman su jedni veliki za dvije osobe prije pijanke
domis je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2011., 15:01   #23404
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Musaka i kristalka.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2011., 18:03   #23405
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
dakle ovaj vikend je bio žderački san i java i san i pakao i opet java

bolja polovica i ja smo bili u prilici da odemo za vikend na seosko imanje kezele koji osim po svojim daleko poznatim vinima, nude smještaj i hranu od koje ne samo da zazubice rastu, nego sam veliku većinu jeo najbolje u životu upravo ovih dana kod njih... vjerni pratitelji threada znaju da volim dobar tanjur i skuhat i degustirati

predivni vlasnici imanja koji su ugostili nebrojene poznate goste (stvarno je ovo premalen prostor za nabrajanje), pa između ostaloga i kućnog prijatelja veljka barbieria su upravo ovaj petak proslavili 10 godina vrlo uspješnog vođenja posla što im sigurno nije teško prošlo za rukom uzevši u obzir da im se prosječna nedjelja (jučer) sastojala od jedno 20ak tajnih agenata koji su čuvali par članova izraelske ambasada na ručku tako da smo imali policijske 5ice, ml-ove, delegacijske limuzine sa zastavicama i brdo mrkih izraelskih pogleda uz laganu rakijicu prije ručka.

nakon snimanja situacije svi agenti skupa (naši i izraelci) su se igrali tamo sa mačkama i psima po dvorištu... toliko o atmosferi

sorry svima na reklami, ali meni nikada nije teško lijepu riječ napisati za korektnu uslugu, tako ni sada.

no zašto smo tu... moslavački stol.

to bi bio šveCki stol sa jednim od najboljih delicija koje valjda čovjek može spremiti, a radi se o slijedu sezonske juhe koje smo mi za dvoje dobili za dobrih ~6 tanjura, all-you-can-eat priloga, glavnih jela i salata i na kraju sezonski kolač sa prilično velikim komadom po glavi. naravno od 13h od kada kreće to se sve skupa nadopunjava sa hranom minimalno do 15h, ukoliko je veselih gostiju dosta, onda i duže.

ta raskoš, uz rezervaciju, će vas olakšati za 100kn/glava i smatram da je to još uvijek xxxkn premalo jer toliko delicija na jednom tanjuru ćete rijetko kada doživjeti.

pa krenimo:

Pohrani.com
- doručak od domaće kobase (odlične!!!), tankooo rezanog špeka, nekada ima i sušene šunke koja parira ponajboljim pršutima, 2 vrste sira, preogromna kajgana punjena špekom, paradajz i 2 kolača od buče

Pohrani.com
- juha od buče poslužena sa kockicama prepečenog kruha, prepečenim sjemenkama i posipana bučinim uljem... ovo je navlakuša jer je toliko fino da moraš sam sa sobom se dogovoriti da je dobro prestati zbog sljedećeg

Pohrani.com
- kotlovine barem 2m promjera, jedna u sredini ima teletinu ispod peke, druga češnjovke, krvavice, buncek, dinstano zelje i žgance, obje leže u vodi i griju se cijelo vrijeme, a dalje imamo vepra, odojka, racu, jagnjetinu, teletinu, knedle od kruha, zapečeni grah, seljački ćevap u vrhnju, lešada povrća, krumpir salatu, pekarski krumpir, mahune varivo, neke šufnudlice u vrhnju, pohanog piceka/racu, rizibizi, pire, pire od buče, krokete, dinstane gljive i ne znam šta sve više ne

Pohrani.com
- ne moram napominjat domaće: zelje, zelena, cikla, pečene paprike sa ćešnjakom i začinima, grah i kiselo zelje u fantastičnom bučinom ulju, nevjerovatan mladi luk i poriluk u nekakvom vrhnje umaku, kuruza sa mladim lukom, paradajz/paprika/luk, mrkvica, senf, hren

sorry, dalje mobom.

Pohrani.com
- dinstano zelje ono BLAH, buncek TIMATER, češnjovka nikad bolju nisam jeo i krvavica sa možda malooo previše klinčića za moj ukus, ali je ko putar, zapečeni grah sa još uvijek premalo špeka (e474), pečena paprika, grah salata, luk u vrhnju

Pohrani.com
- gazdin odrezak (puretina punjena špekom, šampinjonima i sirom) u umaku od šampinjona i kroketa, pekarski krumpir, seljački ćevap u vrhnju, ajvar, kuruza, zelje

Pohrani.com
- češnjovka, šufnudlice u vrhnju, kroketi, dinstano zelje... ovo je bolja polovica uzela za drugi slijed nakon što je od mene probala sastojke

Pohrani.com
- jagnje, raca i jedni od najboljih mlinaca što sam u životu jeo (a nije da mi mater i baka slavonke ne znaju to spremiti)

Pohrani.com
- vepar u lovačkom umaku, mlinci, knedle od kruha, umak od kopra, cikla, kuruza, zelje

Pohrani.com
- raca batak i krilce, odojak, komad vepra, jagnje, tele ispod peke, pekarski krumpir, mlinci, grah i kiselo zelje sa bučinim

daklem ono što smo si bolja polovica i ja učinili ovaj vikend je rijetko viđeno ubojstvo hranom, ali ne samo kvantitetom, nego i debeeelom kvalitetom.

samo za ručak nećete potrošiti puno, tamo ste za pol sata iz zg i svakako preporučamo svima da bar jednom iskuse ovakvu hegemoniju okusa

dobar vam (prosječni) tek ako sad papate pred monitorom

e da... vina neću ni spominjati jer im je ove godine prilično slatko ispalo, pa sam čak i ja ljubitelj chardonnaya poželio da je stolno (!!!) malo trpkije... da li moram spominjati žuti muškat iz podruma koji još nije buteljiran? med, šećer i anđeoska prašina u jednom

crna isto tako fina slatkasta, a cabernet sauvignon uz slatkoću ima onu svoju tanin-notu... ma mrak jednostavno.

edit: a tek rakijeeeee... probali smo: jagodu, klek, drenak (ovo je nehumano fino), travaricu, šljivu, jabuku, breskvu, marelicu, grožđe, višnju, tropical, krušku (the best ikada), orah i ne znam koje sve ne + imate pristup istima kada god

Zadnje izmijenjeno od: syss. 31.10.2011. u 18:15.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2011., 18:15   #23406
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Zanimljivo syss, zanimljivo

Danas mahune na čušpajz i zobeni kruh.
Staro 31.10.2011., 18:21   #23407
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ako možeš, ćopi onu svoju trutinu tamo i rezervirajte stol... moći ćete isto ovakav report napisat bez yebemti
Staro 31.10.2011., 18:33   #23408
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ako možeš, ćopi onu svoju trutinu tamo i rezervirajte stol... moći ćete isto ovakav report napisat bez yebemti

reko ti je moj debeli - sisavac jedan

Sve je to lijepo, da se njega pita išli bi mi stalno nekam, ali problem je kaj ja ne jedem punooooo toga i pretežno ostanem gladna
Dakle ovako bi to bilo kod mene, iz tvojih navoda:
- prvi slijed samo sir
- drugi juha od buće, ooo da navlakuša velika
- treći knedle i zapečeni grah
- gazdin odrezak mi se sviđa, ako nema goveđeg jezika
I uglavnom prilozi i to bi bilo to
Staro 31.10.2011., 18:41   #23409
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

imaš debelih osnova za otići tamo

buča juha je fantazija, ovaj gazdin sam i ja probao - rijetko kada sočna puretina... vjeruj mi da bu se našlo nekaj za tebe, a ovaj sisavac ne bu mogao ni probat sve koliko će mu oči biti veće od guzice

znam po sebi
Staro 31.10.2011., 19:14   #23410
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Bijah tamo i potpisujem sve navedeno, no zanima me tko je vozio doma ? i ja sam se zadnji put usvinjio s hranom a dao sam si oduška i kod vina. Srećom, drugarica je vozila jer smo izvlačili par-nepar iz škrnicla, k'o Bob Rock ...

Upravo za večeru : zagorska krumpirnjača : domaće vučeno tijesto filano sa pireom od krumpača uz dodatak čvaraka, peršina, češnjaka i dinstanog luka na masti. Naravno, Staročeško crveno !
Staro 31.10.2011., 19:30   #23411
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

nitko nije vozio, ostali smo tamo za vikend od subote do danas

inače ne bi bilo dobro
Staro 01.11.2011., 13:44   #23412
Jelc
Super Moderators

Nek matori Panorama zeme svoj minibus (tak da se možemo svi osim njega ušit ko stoka) pa odemo jedan dan

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 01.11.2011., 13:54   #23413
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Danas nam je zimski Uskrs

Pohrani.com

Pohrani.com
Staro 01.11.2011., 14:04   #23414
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
Nek matori Panorama zeme svoj minibus (tak da se možemo svi osim njega ušit ko stoka) pa odemo jedan dan
Matori Panorama je dve godine već u pemziji i oduzelo mu C i D kategoriju. Ko bu vozil ?

Usput, usvinjil sam se danas sa sv. fileom ( lungić ) na lovački s vrganjima, trubačama i sunčanicama a uz to njoke i endivija. Prije toga juhica od junećih kosti s žutom mrkvom i domaćim rezancima. Idem sad videt kaj ima u Dreamlandu...
Staro 01.11.2011., 14:07   #23415
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Danas nam je zimski Uskrs
Pojledam finu papicu, pogledam datum i zaključim da mi je bolje ne komentirat

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Ko bu vozil ?
Ko pita

Staro 01.11.2011., 14:07   #23416
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Citiraj:
Pojledam finu papicu, pogledam datum i zaključim da mi je bolje ne komentirat

No dobro jesenski, jel tak bolje
Staro 01.11.2011., 14:13   #23417
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
No dobro jesenski, jel tak bolje

Nisam na to mislil nego na njegovo kukanje kaj mora obavljat prvog u mjesecu ali je to već debeli OT

Staro 01.11.2011., 14:45   #23418
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Nisam na to mislil nego na njegovo kukanje kaj mora obavljat prvog u mjesecu ali je to već debeli OT
Jučer i još danas i miran sam cijeli mjesec.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2011., 14:55   #23419
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Jučer i još danas i miran sam cijeli mjesec.
No kaj, dobra joj je fora-malo te umrtvi šunkom u kruhu i francuskom pa pune škembe nemreš vujti nikam

Sinoć sam se ubil triper-kombinacijom...prvo sam mrknul ostatak šalate od srdelica, peršina, češnjaka, maslinovog i crnog kruha pa sam to sve išel ublažit sirom, vrhnjem i adidasom...kruškama i vodom

Danas musaka, kristalka i nekakvo lisnato sa sirom...

Staro 02.11.2011., 10:53   #23420
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
evo da ne padne u zaborav
btw. mozda donesem malo ovogodisnjeg crnog vina za degustaciju ako se slazete

Citiraj:
Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja

Tor
Jeltz
Hamm
vga killer
Masni
Amdejac
Panorama
Čupavi
Buljo
Daddy
Wolverine

Cuga:
domis
Djuka
domis je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 10:58   #23421
Mad_Duke
Guest

Petak-Nedjelja Daruvar
Ponedjeljak - Halloween čvara
Srijeda - Tekma
Četvrtak - Tulum
Petak - Ždere - izlazak sa kokama
Subota - Izlazak sa ekipom

A ja već umoran sad malo

-

Danas ćevapi sa kajmakom doma. Uff, kako ću se nažderat.

EDIT: Pljeske sa kajmakom! Ne da mi se ćevape slagat

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 02.11.2011. u 11:03.
  Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 16:28   #23422
Jelc
Super Moderators

Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja

Tor
Jeltz
Hamm
vga killer
Masni
Amdejac
Panorama
Čupavi
Buljo
Daddy
Wolverine

Cuga:
domis
Djuka

Danas suha hrana-rajčica, mozzarella sa malo soli, papra i maslinovog, crni kruh i malo zigorske sapunjare

Staro 02.11.2011., 18:01   #23423
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Žderonje, 04.11.2011
Bakina kuhinja

Tor
Jeltz
Hamm
vga killer
Masni
Amdejac
Panorama
Čupavi
Buljo
Daddy
Wolverine

Cuga:
domis
Djuka
Trouble
Kao što se može primjetiti rijetko postam pogotovo zato jer sam udario dijetu koja je,budete i sami vidjeli u petak veoma učinkovita

Kako sam skinuo 13-14 kila....juče za svisvete sam si dao oduška te kod bake zmasakrirao:

-domaća goveđa juhica s domaćim rezancima
-teletina na lešo s hren umakom
-odojak
-patkica i domaći mlinci....
-cikla

-desert: čokoladni kolač s šlagom

Ukratko foot loose

Danas su bile repete kaj god je ostalo od juče

Vidimo se preksutra na cugi
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 18:06   #23424
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Citiraj:
Autor domis Pregled postova
btw. mozda donesem malo ovogodisnjeg crnog vina za degustaciju ako se slazete
A jel može toga crnjaka malo za probu dobit i netko ko nije prisutan na žderonjama? Imam nekog u redovima pa ono, ispod stola za ponjet

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova

Kako sam skinuo 13-14 kila....
Kak??? Samo nemoj reć neka međik juha, probala nevalja mi ili da stavim lokot na usta, isto probala i to mi neide
Staro 02.11.2011., 18:11   #23425
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Kod nas se kaze: Okreni tanjur naopako
Low intesity cardio svako jutro po sat vremena, zobene s vodom ujutro, a ostatak dana povrce, piletina i posni sir. Ali to definitivno nije za ovu temu
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 18:19   #23426
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Low intesity cardio svako jutro po sat vremena, zobene s vodom ujutro, a ostatak dana povrce, piletina i posni sir. Ali to definitivno nije za ovu temu
Lako za tanjur, kad neke konkretne hrane pojedem ko ptica, ali zato deserti, joooj...kaj to još nisi skužio po mojim slikama??
Radim ujutro i ovak se jedva budim u pol 6, tak da vježbanje ujutro 0 bodova
I ova hrana definitivno nije za ovu temu
Staro 02.11.2011., 18:59   #23427
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
A jel može toga crnjaka malo za probu dobit i netko ko nije prisutan na žderonjama? Imam nekog u redovima pa ono, ispod stola za ponjet

Kak??? Samo nemoj reć neka međik juha, probala nevalja mi ili da stavim lokot na usta, isto probala i to mi neide
Ne brini, bum ti ja poslal po Organu nekaj žestokoga i ljekovitog iz vlastite proizvodnje u onoj flašici koju sam dužan vratiti
Usput, likeri su odavno potrošeni i ocijenjeni vrhunskom ocjenom, no nekako me se najviše dojmio onaj od kave a drugarici je pak najbolji onaj kojeg nismo mogli skužiti...
Staro 02.11.2011., 19:17   #23428
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Jelc, banaj ga il ga tuci, bilosta, oskvrnuo je sveti topic sa ovim postom.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 19:36   #23429
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com
Pohrani.com

Štajaznam, cijeli vikend sam pekao pizze. I otkrio sam pizza tost, to mi je sad atrakcija

edit: @ammy: sori , ja sam imao isto kelj varivo ako ti što pomaže

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 02.11.2011. u 19:57.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2011., 19:51   #23430
Ammy
Registered User

Ammy's Avatar

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Ne brini, bum ti ja poslal po Organu nekaj žestokoga i ljekovitog iz vlastite proizvodnje u onoj flašici koju sam dužan vratiti
Usput, likeri su odavno potrošeni i ocijenjeni vrhunskom ocjenom, no nekako me se najviše dojmio onaj od kave a drugarici je pak najbolji onaj kojeg nismo mogli skužiti...
Može, može.Od bronhi bombona, napisala sam ti

@nino neeeeeee......ja sam pitala, nije čovjek kriv
@halos pa ja bi tebi vratom zakrenula ko piceku sad sam skakutala i sad slinim po ekranu, jooooj

Ah da, mi danas imali kelj varivo
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno