|
![]() |
#23401 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23402 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ja friško zelje samo na šalatu i nikak više ![]() Za sve ostalo kiselo... Kad punica na bregu ide delat tam nekakvo zelje sa paradajzom ja samo spakiram torbu i fiju kući svojoj ![]()
![]() |
![]() |
#23403 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
neznam dal sam vec prije napisal, al cevapi iz kremenko grill-a su za svaku pohvalu ![]() jedni od boljih koje sam jel u zg, a i taman su jedni veliki za dvije osobe prije pijanke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23405 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dakle ovaj vikend je bio žderački san i java i san i pakao i opet java ![]() bolja polovica i ja smo bili u prilici da odemo za vikend na seosko imanje kezele koji osim po svojim daleko poznatim vinima, nude smještaj i hranu od koje ne samo da zazubice rastu, nego sam veliku većinu jeo najbolje u životu upravo ovih dana kod njih... vjerni pratitelji threada znaju da volim dobar tanjur i skuhat i degustirati ![]() predivni vlasnici imanja koji su ugostili nebrojene poznate goste (stvarno je ovo premalen prostor za nabrajanje), pa između ostaloga i kućnog prijatelja veljka barbieria su upravo ovaj petak proslavili 10 godina vrlo uspješnog vođenja posla što im sigurno nije teško prošlo za rukom uzevši u obzir da im se prosječna nedjelja (jučer) sastojala od jedno 20ak tajnih agenata koji su čuvali par članova izraelske ambasada na ručku tako da smo imali policijske 5ice, ml-ove, delegacijske limuzine sa zastavicama i brdo mrkih izraelskih pogleda uz laganu rakijicu prije ručka. nakon snimanja situacije svi agenti skupa (naši i izraelci) su se igrali tamo sa mačkama i psima po dvorištu... toliko o atmosferi ![]() sorry svima na reklami, ali meni nikada nije teško lijepu riječ napisati za korektnu uslugu, tako ni sada. no zašto smo tu... moslavački stol. to bi bio šveCki stol sa jednim od najboljih delicija koje valjda čovjek može spremiti, a radi se o slijedu sezonske juhe koje smo mi za dvoje dobili za dobrih ~6 tanjura, all-you-can-eat priloga, glavnih jela i salata i na kraju sezonski kolač sa prilično velikim komadom po glavi. naravno od 13h od kada kreće to se sve skupa nadopunjava sa hranom minimalno do 15h, ukoliko je veselih gostiju dosta, onda i duže. ta raskoš, uz rezervaciju, će vas olakšati za 100kn/glava i smatram da je to još uvijek xxxkn premalo jer toliko delicija na jednom tanjuru ćete rijetko kada doživjeti. pa krenimo: ![]() - doručak od domaće kobase (odlične!!!), tankooo rezanog špeka, nekada ima i sušene šunke koja parira ponajboljim pršutima, 2 vrste sira, preogromna kajgana punjena špekom, paradajz i 2 kolača od buče ![]() - juha od buče poslužena sa kockicama prepečenog kruha, prepečenim sjemenkama i posipana bučinim uljem... ovo je navlakuša jer je toliko fino da moraš sam sa sobom se dogovoriti da je dobro prestati zbog sljedećeg ![]() ![]() - kotlovine barem 2m promjera, jedna u sredini ima teletinu ispod peke, druga češnjovke, krvavice, buncek, dinstano zelje i žgance, obje leže u vodi i griju se cijelo vrijeme, a dalje imamo vepra, odojka, racu, jagnjetinu, teletinu, knedle od kruha, zapečeni grah, seljački ćevap u vrhnju, lešada povrća, krumpir salatu, pekarski krumpir, mahune varivo, neke šufnudlice u vrhnju, pohanog piceka/racu, rizibizi, pire, pire od buče, krokete, dinstane gljive i ne znam šta sve više ne ![]() ![]() - ne moram napominjat domaće: zelje, zelena, cikla, pečene paprike sa ćešnjakom i začinima, grah i kiselo zelje u fantastičnom bučinom ulju, nevjerovatan mladi luk i poriluk u nekakvom vrhnje umaku, kuruza sa mladim lukom, paradajz/paprika/luk, mrkvica, senf, hren sorry, dalje mobom. ![]() - dinstano zelje ono BLAH, buncek TIMATER, češnjovka nikad bolju nisam jeo i krvavica sa možda malooo previše klinčića za moj ukus, ali je ko putar, zapečeni grah sa još uvijek premalo špeka (e474), pečena paprika, grah salata, luk u vrhnju ![]() - gazdin odrezak (puretina punjena špekom, šampinjonima i sirom) u umaku od šampinjona i kroketa, pekarski krumpir, seljački ćevap u vrhnju, ajvar, kuruza, zelje ![]() - češnjovka, šufnudlice u vrhnju, kroketi, dinstano zelje... ovo je bolja polovica uzela za drugi slijed nakon što je od mene probala sastojke ![]() ![]() - jagnje, raca i jedni od najboljih mlinaca što sam u životu jeo (a nije da mi mater i baka slavonke ne znaju to spremiti) ![]() - vepar u lovačkom umaku, mlinci, knedle od kruha, umak od kopra, cikla, kuruza, zelje ![]() - raca batak i krilce, odojak, komad vepra, jagnje, tele ispod peke, pekarski krumpir, mlinci, grah i kiselo zelje sa bučinim daklem ono što smo si bolja polovica i ja učinili ovaj vikend je rijetko viđeno ubojstvo hranom, ali ne samo kvantitetom, nego i debeeelom kvalitetom. samo za ručak nećete potrošiti puno, tamo ste za pol sata iz zg i svakako preporučamo svima da bar jednom iskuse ovakvu hegemoniju okusa ![]() dobar vam (prosječni) tek ako sad papate pred monitorom ![]() e da... vina neću ni spominjati jer im je ove godine prilično slatko ispalo, pa sam čak i ja ljubitelj chardonnaya poželio da je stolno (!!!) malo trpkije... da li moram spominjati žuti muškat iz podruma koji još nije buteljiran? med, šećer i anđeoska prašina u jednom ![]() crna isto tako fina slatkasta, a cabernet sauvignon uz slatkoću ima onu svoju tanin-notu... ma mrak jednostavno. edit: a tek rakijeeeee... probali smo: jagodu, klek, drenak (ovo je nehumano fino), travaricu, šljivu, jabuku, breskvu, marelicu, grožđe, višnju, tropical, krušku (the best ikada), orah i ne znam koje sve ne + imate pristup istima kada god ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 31.10.2011. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23406 |
Registered User
|
Zanimljivo syss, zanimljivo ![]() Danas mahune na čušpajz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23408 | |
Registered User
|
Citiraj:
reko ti je moj debeli - sisavac jedan ![]() Sve je to lijepo, da se njega pita išli bi mi stalno nekam, ali problem je kaj ja ne jedem punooooo toga i pretežno ostanem gladna ![]() Dakle ovako bi to bilo kod mene, iz tvojih navoda: - prvi slijed samo sir ![]() - drugi juha od buće, ooo da navlakuša velika - treći knedle i zapečeni grah ![]() - gazdin odrezak mi se sviđa, ako nema goveđeg jezika ![]() I uglavnom prilozi i to bi bilo to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23409 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imaš debelih osnova za otići tamo ![]() buča juha je fantazija, ovaj gazdin sam i ja probao - rijetko kada sočna puretina... vjeruj mi da bu se našlo nekaj za tebe, a ovaj sisavac ne bu mogao ni probat sve koliko će mu oči biti veće od guzice ![]() znam po sebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23410 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bijah tamo i potpisujem sve navedeno, no zanima me tko je vozio doma ? i ja sam se zadnji put usvinjio s hranom a dao sam si oduška i kod vina. Srećom, drugarica je vozila jer smo izvlačili par-nepar iz škrnicla, k'o Bob Rock ... ![]() Upravo za večeru : zagorska krumpirnjača : domaće vučeno tijesto filano sa pireom od krumpača uz dodatak čvaraka, peršina, češnjaka i dinstanog luka na masti. Naravno, Staročeško crveno !
![]() |
#23412 |
Super Moderators
|
Nek matori Panorama zeme svoj minibus (tak da se možemo svi osim njega ušit ko stoka ![]() ![]()
![]() |
#23413 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23414 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Usput, usvinjil sam se danas sa sv. fileom ( lungić ) na lovački s vrganjima, trubačama i sunčanicama a uz to njoke i endivija. Prije toga juhica od junećih kosti s žutom mrkvom i domaćim rezancima. Idem sad videt kaj ima u Dreamlandu...
![]() |
![]() |
#23415 |
Super Moderators
|
![]() |
#23416 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23417 |
Super Moderators
|
![]() |
#23419 |
Super Moderators
|
No kaj, dobra joj je fora-malo te umrtvi šunkom u kruhu i francuskom pa pune škembe nemreš vujti nikam ![]() Sinoć sam se ubil triper-kombinacijom...prvo sam mrknul ostatak šalate od srdelica, peršina, češnjaka, maslinovog i crnog kruha pa sam to sve išel ublažit sirom, vrhnjem i adidasom...kruškama i vodom ![]() Danas musaka, kristalka i nekakvo lisnato sa sirom...
![]() |
#23420 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo da ne padne u zaborav ![]() btw. mozda donesem malo ovogodisnjeg crnog vina za degustaciju ako se slazete ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23421 |
Guest
|
Petak-Nedjelja Daruvar Ponedjeljak - Halloween čvara Srijeda - Tekma Četvrtak - Tulum Petak - Ždere - izlazak sa kokama Subota - Izlazak sa ekipom A ja već umoran sad malo ![]() - Danas ćevapi sa kajmakom doma. Uff, kako ću se nažderat. EDIT: Pljeske sa kajmakom! Ne da mi se ćevape slagat ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 02.11.2011. u 11:03. |
![]() |
![]() |
#23422 |
Super Moderators
|
Žderonje, 04.11.2011 Bakina kuhinja Tor Jeltz Hamm vga killer Masni Amdejac Panorama Čupavi Buljo Daddy Wolverine Cuga: domis Djuka Danas suha hrana-rajčica, mozzarella sa malo soli, papra i maslinovog, crni kruh i malo zigorske sapunjare ![]()
![]() |
#23423 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Kako sam skinuo 13-14 kila....juče za svisvete sam si dao oduška te kod bake zmasakrirao: -domaća goveđa juhica s domaćim rezancima -teletina na lešo s hren umakom -odojak -patkica i domaći mlinci.... -cikla ![]() -desert: čokoladni kolač s šlagom Ukratko foot loose ![]() Danas su bile repete kaj god je ostalo od juče ![]() Vidimo se preksutra na cugi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23424 |
Registered User
|
A jel može toga crnjaka malo za probu dobit i netko ko nije prisutan na žderonjama? ![]() ![]() Kak??? Samo nemoj reć neka međik juha, probala nevalja mi ili da stavim lokot na usta, isto probala i to mi neide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23425 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kod nas se kaze: Okreni tanjur naopako ![]() Low intesity cardio svako jutro po sat vremena, zobene s vodom ujutro, a ostatak dana povrce, piletina i posni sir. Ali to definitivno nije za ovu temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23426 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Radim ujutro i ovak se jedva budim u pol 6, tak da vježbanje ujutro 0 bodova ![]() I ova hrana definitivno nije za ovu temu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23427 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Usput, likeri su odavno potrošeni i ocijenjeni vrhunskom ocjenom, no nekako me se najviše dojmio onaj od kave ![]()
![]() |
![]() |
#23428 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23429 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 02.11.2011. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23430 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() @nino neeeeeee......ja sam pitala, nije čovjek kriv ![]() @halos pa ja bi tebi vratom zakrenula ko piceku ![]() Ah da, mi danas imali kelj varivo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|