|
![]() |
#23312 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Zaniljivo je to sa karencom kako je sve manja i manja a šprica se sve više i više ![]() Kaj se tiče teme-to sam pročitao za neku bog-te-jebo-kak-je-dobra vrstu kaj uzgajaju na veliko i to u pazi sad-Gospodarskom listu kojeg sam čital iz dosade na bregu ![]() Ima par susjeda nove voćnjake (EU poticaji) pa ne rade kurca osim kaj ih sumanuto špricaju malo-malo jer im sve smeta...nebi tu jabuku pojel pa da me ubiješ... Iz istog izvora sam pročital kak se naši hvale (polovicom 90-ih mislim) kak smo mi ukinuli herbicide na bazi žive a srbi još ne (ko da nisu i onda uvozili od njih prek mađarije) pa si ti misli kaj smo sve jeli...ŽIVA bogte...
![]() |
![]() |
#23313 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Našo si izvor iz kojeg ćeš upijat znanje :P A gle, da je samo živa. Koliko je samo olova položeno okolo nas iz goriva koje se prodavalo maltene do nekidan. Kad smo već kod špriciva, kažu da su fungicidi najgori. Ovo ostalo sve prolazi. A u vezi jabuka i ostalog voća, da, to je strava koliko se šprica. U nekim fazama se špricaju na tjednoj fazi. Ni ostalo voće nije bolje, kruške, višnje, agrumi... Sve to sa ekološkim povrćem je dosta stvar u kupcima/ljudima. Jer svi bi htjeli da povrće bude ogromno, da paprika nema nijednu suhu fleku na sebi, da je karfiol savršeno bijel, da kupus nema rupa od buhača, da paradajz nebude zelen oko peteljke i uz sve to da nije ničim tretirano osim eventualno koprivinim sokom i da je cijena bar u rangu ostalog povrća. A to nemože, nema šanse. Svakako da je najbolje ono što si svatko sam uzgoji, al opet tvrdit da se na tržnici nemože kupiti dobra roba, i da je tamo sve 100puta špricano, da je sve dirano sa prljavim rukama, oblizivano il što već to nije istina. Malo smo ošli u off, al pričamo o hrani još uvijek ![]()
![]() |
#23314 |
Super Moderators
|
Punica je slavonka a za Gospodarski produžuje pretplatu iz navike ![]() Jedino kaj sam ja posadio gore je jedan bijeli i jedan crni dud, polako rastu zbog ilovače i lapora ali rastu...brijem da bi dal finu lovu da ga ima tu kod nas na placu za kupit ![]() Ona šprica samo kad je sila ali sve ove modernije sorte su ubibože osjetljive na sve...sad mi je sve žao kaj nismo uspjeli sačuvat par starinskih sorti paradajza... Dobro, nije kompletni OT ako se radi o nečem kaj se Ždere.
![]() |
#23315 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kako se uopće jede/priprema dud? Djed je prije imao jedan ogromni (bijeli) u dvorištu, al za vrijeme nevremena prije par godina ga je vjetar slomio ko šibicu. No nesjećam se uopće da su ga ikad koristili za išta drugo osim za sjedenje u hladu ispod njega. Sad sam se sjetio, valjda zbog kiše. Jel jeo ko kad puževe?
![]() |
#23316 |
Super Moderators
|
![]() |
#23318 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
becki 20cm promjera ![]() sahranio sam se ![]()
![]() |
#23319 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#23320 |
Super Moderators
|
Ja derem po svemu, bijeli, crveni ili crni dud-tak svejedno ![]()
![]() |
#23322 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Nekakva murva ima u jednom dvorištu na Kustošiji, nitko to ne pobire, mislim da tu nitko nit ne živi, samo radi nered po cesti i kada dozrije ima bjakasti miris ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23323 |
Super Moderators
|
Žena radila neki dan domaći kruh sa pivčugom...fino je ispal ![]() Danas vratina na naglo, pomfač i ajvar.
![]() |
#23324 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23325 |
Super Moderators
|
![]() |
#23326 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() @Mad_Duke oni kroketi od neki dan, kaj to pohano ili samo pečeno? Super ti je bil ručak današnji ručak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23327 |
Super Moderators
|
![]() |
#23328 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23329 |
Super Moderators
|
![]() |
#23330 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo me doma sa berbe maslina. ![]() ![]() Jedva disem, idem pogledat malo ispod kapaka sad. Kao Jelc naravno. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23331 |
Registered User
|
Hvala, kupila sam. To je jeftino, bolje kupit nego da mi šalješ u pdf-u, više mi firmu košta papir i tinta ![]() Nešto fino za večeru iz naše kuhinjice. Ja sam zamjesila tijesto (nisu kiflice ![]() večera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23332 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Vidiš kak ti imaš dobrog muža, i večeru ti spremi a ti samo poslikaš ![]()
![]() |
![]() |
#23333 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23334 |
Registered User
|
A ono da sam JA zamijesila tijesto to si previdio, haha. Ma dobar je on, samo trebam naručit kaj oćem jest i zatrepćem okicama i on napravi ![]() Sa onom kanadskom papričicom kaj si dal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23335 |
Super Moderators
|
![]() |
#23337 |
Super Moderators
|
Krasne su ti šlapice Siso-gdje si ih kupil? ![]() Ja sam povečeral prije, sad uz knjigu budem malo Alesto kikirikija iz konzerve i jednu jabuku ![]()
![]() |
#23339 |
driver
|
Danas za ručak : Krem juha od mrkve i korabice u kojoj se kuhala kokošja sitnež trkačice( glava, vrat, nogice, jetra, želudac i srčeko ), restani krumpač, dinstano kiselo zelje s kimlom,i kuhana mala dimljena šunkica, tj, šunka od prasetine ( cijeli pajcek cca. 45-55 kg ). Uz to, crveno Staročeško ! Sutra bi mogel sjevnuti jedan ričet s žutom mrkvom i vrganjima, pripravljen na vodi u kojoj se kuhala šunkica. Zima je. Treba nekaj konkretnoga jesti. ![]()
![]() |
#23340 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Panorama, evo nesto za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=vGhKy...ature=youtu.be Oplakah od smijeha!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|