|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ZYXEL p-660hw-d3 - čudna opcija spajanja
Bok ljudi, sestra je kupila novo računalo s Windows 7 operativnim sustavom, e sad na starijem računalu je koristila Windows Xp os, ima ZYXEL p-660hw-d3 router...budući da razgovaramo preko telefona malo je zeznutno, e sad na Xp operativnom sustavu je u Network Connections imala dvije one ikone...jedna je ADSL i druga Local Area Connection (ne znam šta ova ADSL znači??)...ona bi u browseru (ili mislim čak da je ikona na desktopu) ili gdje već odabrala opciju Connect ili tako nešto i spojila bi se na internet (ispod obje gore navedene ikone piše connected)...sad me zanima kakav je to način spajanja?? Probali smo prebacit podatke o local area connection iz xp-a u Windows 7 operativni sustav Local area connection (IP - 192.168.1.30,Gateway - 192.168.1.1, DNS server i ostalo) al i dalje mi stoji onaj žuti trokut s uskličnikom u donjem desnom kutu-znači nema konekcije na net...sad znam da to ima veze s onom opcijom connect ili šta već...inače router joj je podešavao lik iz tcoma prije dvije godine...nisam nikad vidio takav način spajanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bridge mod. Ili stavi router u "always on" ili preko wizzarda napravi konekciju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da evo malo temeljitijim istraživanjem sam otkrio da je očito u bridge modu...kad kažeš preko wizarda...misliš na wizard u routeru ili u windowsu..ne znam kako uopće pokrenut broadband wizard u 7-ici? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hehe, hvala skužio u međuvremenu, sve riješeno...uglavnom prvi put se susrećem s broadband načinom spajanja u novijoj povijesti, svašta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|