|
![]() |
#23282 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Kupuju ljudi na placu ali oni koji imaju vremena. Recimo ja na plac odem samo kad trebam sir i vrhnje i to kupujem od lika koj dr. veterine al kak nije uspjel dobiti posao u struci preuzel obiteljsko gospodarstvo. Ako njega nema odem doma. I kupujem kod svog šipca voće jer uvjek dobro prođem. Za sve ostalo tu je kaufland. Jedino krumpir ne kupujem. Ipak je stari iz međimurja a međimurje je puno krumpira pa ga grehota kupovati kad imaš cjelo polje krunpira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23283 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Danas niš konkretno, barem ja ![]() Već par dana se spremam radit nova peciva i nikak se nać s vremenom. I danas nije bilo nikaj bolje, ali su dočekale svoj red....i sad mogu u krevetac ![]() Sa feta sirom su, koji je umješan u tijesto i posipane sa sezamom i crnim kimom ![]() kiflice presjek |
![]() |
![]() |
![]() |
#23285 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#23286 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#23288 |
Guest
|
Ti si isto komedija. ![]() Kad smo kod placeva najbolja je fora bila za vrijeme Fukushime. Došli ljudi obućeni u ona odijela kao protiv radijacije i ispitivali lokalce (negdje na moru to bilo) otkud vam je voće i povrće. Svi bili "od doma, od doma" kada su ih zastrašili kako mogu umrijeti od radijacije jer ga prodaju te da ako je izvana da ga oni moraju "testirati" odjednom ih je valjda 8/10 počeli se derati. Ipak nije domaće, ipak nije domaće ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23290 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() @syss uglavnom evo iz arhive (da da to sam ja na coolinarici ![]() ![]() http://www.pohrani.com/f/2J/my/3epRj...ki-u-umaku.jpg Hmmm, viš, viš, to bi mogli sutra za ručak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23291 |
Guest
|
Kaj ta boja od kurkume? Ja bi možda i nekaj poslikao, ali obično sam gladan pa sve natrpam na tanjur tek toliko pa baš nije za neku prezentaciju ![]() |
![]() |
![]() |
#23292 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23294 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23295 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Mandarine na placu koštaju 7-8kn, u konzumu/lidlu 4-5kn. Za divno čudo ove iz konzuma/lidla nisu suhe, a ove s placa vrlo često jesu. ![]() Zelje (svježe) u konzumu kila 1,50kn, a na placu 3-4kn. Tko tu koga? ![]() Jedino paradajz, papriku i krastavce kupujemo na placu jer imamo jednu bakicu koja ima svoje domaće i stvarno ima super robu. Ovo ostalo "dalmatinska smokva bogati e" nije vidjela Hrvatske... Kaj ne bi mogao sam? Ove godine: - jedna vreća/kanta kiselog zelja. - 10 teglica fefaća blagih - 10 teglica fefaća ljutih - 15 teglica blagog ajvara (kuhana paprika i patliđan) - 15 teglica ljutog ajvara (kuhana i pečena paprika i patliđan) - 10 teglica pekmeza od šljiva - 5 teglica pekmeza od marelice - 5 teglica pekmeza od smokava - tri one XXL teglice paprike, karfiola i još nekih pizdarija Radna snaga: majka, otac i ja. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23296 |
Super Moderators
|
![]() |
#23297 |
Pod naletima kopita zla
|
Pa ti nađi toga. ![]() ![]() Gle sve dok će na placu poriluk prodavati po 15-20kn/kg ja to nebum kupoval. Može on biti kakav god ali to je opet poriluk! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23298 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
A što misliš, da domaće nije nijednom špricano? ![]() @Hamm Kod vas je to onda preskupo, kod nas to nije tak. A što se tiče kvalitete zelja iz konzuma/lidla, vidio sam juče isto, žali bože novca. No, svakako, i na pijacu treba odvojit žito od kukolja, stvar je da i tamo preuzimaju šverceri.
![]() |
![]() |
#23299 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Poruluk je također priča za sebe. Nisam ga uopće tretirao tako da je lukova muha napravila svoje, tj. svaki četvrti je bolestan i ima puno otpada kad se priprema.
![]() |
![]() |
#23300 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#23302 |
Guest
|
Naravno da je bolje od kupovnog, ali kaj onda filozofiraš o placu! ![]() |
![]() |
![]() |
#23304 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Bolje da ne znaš koliko se toga sad šprica i u kojim količinama...(govorim o proizvodnji na veliko) Al neka, dok je Hamma imali bu i tržište ![]()
![]() |
![]() |
#23305 |
Pod naletima kopita zla
|
Pola onog kaj prodaju pod domaće ide sa zelene tržnice na "plac". ![]() ![]() Ali ako ništa barem ne jedem meso prepuno hormona ko ti! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23306 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I pohanog piceka iz konzuma kojeg othrane i krknu za manje od 30 dana ![]() Neš ti zdravlja ![]() Danas bu opet juhica i najvjerovatnije pizza-palačinke. Orahovac se pokazao kao jako dobar za grlo pa nema potrebe da sad na silu prekidam terapiju...nema smisla ![]()
![]() |
![]() |
#23307 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Šprica se možda 10 puta kad bi zbrojio prihranu, špricanje protiv buhača, gusjenica i kupusovog bijelca ![]() Kažem, kod kupusa se nemaš čega bojati ![]() Možemo mi tu tupit koliko hoćemo o štetnosti povrća s placa/pijaca, al sigurno ima manje štetnih stvari nego u kupovnoj zimnici/salamama/paštetama/mljevenom mesu... Glupo se zamarat o štetnosti zelenog, kad se svakodnevno trujemo s masnom hranom, CO2 iz zraka, dim cigareta, da ne govorim kad mi jedan aktivni pušač počne kenjarit kak se povrće puno šprica ovo ono. Pa reko de molim te ko tu kog hebe. @Hamm Pa odnekale mora povrće doći i na veletržnicu. Kupujte sezonsko povrće i to je to.
![]() |
![]() |
#23308 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |