|
![]() |
#14671 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nik, odlično, baš mi je drago da si se obnovio, ako ću imati volje ovaj tjedan, ali neki drugi dan a ti budeš išao gore, onda se nađemo gore, ja ću se prisiliti po makadamu samo da se podruškamo malo zajedno ![]() Čestitke i daj sutra lagani fotosešn napravi u prirodi da vidimo to malo detaljnije ![]()
![]() |
#14679 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
@ all Tx svima na dobrim zeljama. Slijedi nadoknadjivanje propustenog tak da sam na bajku kad god ce to biti moguce ![]() Vrijeme je fenomenalno. Nemate pojma kak mi se vozi. @ cuks Valjda ti je jasno da je to prvo sto cu zamijeniti, ali tek kad istekne gara, ili kad sahranim ove ![]() Al ce dobro sjesti Shimano BR-M785 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14683 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Probaj, Nik-o ti ne brani ![]() Zaebi garu Nik, utopi to dok možeš, izvuci soma kn iz tog, frkni taj volan i lulu i kupi neš normalno, te novce stavi na kup i uzmi kod Aleša ili negdje u Sloveniji novi XT i nikad više ne beri brigu o kočnicama. Wellgo nećeš koristit, prodaj za 200. Ostavi sic koji ti paše, drugi prodaj. Jedva čekam vidit u živo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14687 |
Premium
|
Nece Jekyll brze uzbrdo od Fuela ni u teoriji. Sutra cu vidjeti kak se stvarno penje, jedino sto sam malo zahrdjao pa nisam siguran kak ce misici podnijeti napor...al sam zato 7-8 kg laksi nego prije 3 mjeseca. S obzirom da je to AM bajk odlicno se penje, ovo malo sto sam ga vozio po spomenutom brdascu me stvarno iznenadilo...ali pravi test ce biti tek na Sljemenu. @Sile Nema vise ulaganja u bajk...ima samo rasprodaja viska dijelova, kad odlucim koje cu zadrzati. Inace sam zbrojio koliko kostaju custom dijelovi a koliko dodatna oprema - pun kufer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14688 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Također Nik, se pridružujem čestitkama, znam koliko ti bajk znači u životu tako da mi je jako drago, a bila bi ova zima koma bez tebe, samo buraz i ja ![]() ![]() ![]() Moj "El Diablo" je u završnom stadiju, danas mi Sile donio dužu sajlu za prednji mjenjač što je od starog bila kratka i ovim putem mu se zahvaljujem još jednom te mi nedostaje još samo prednji 203mm rotor koji će stići unutar 15-tak dana čim ga burke naruči ![]() I onda kreću ponovo pohodi po Sljemenu ![]() P.S. Nik, nisam te videl 100 godina pa se veselim druženju ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 18.10.2011. u 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14689 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Dodatna oprema u maloprodaji dođe preko 4k kn. Samo bash i štanga su oko 2 i pol. Cijenom si prošao odlično, samo velim, imaš tu viškove, dakle pedale, a i ne znam koliko će ti se CB pedale svidjet, volan ako nije rezan onda je preširok a lula je jako kratka a na njima možeš otić u plus a da kupiš normalnu lulu i volan, ne kažem da ulažeš dalje nego zamijeniš postojeće dijelove na način da ostvariš dodatnu pinku koju uložiš u kočnice. Ali probaj svakako prvo elixir, ima vremena. @cuks - problem je bio u spaljivanju rotora do neprepoznatljivosti, riješeno je čini mi se boljom smjesom pakni ili tako neš, uglavnom stalno pratim i 101% reviewa su pozitivni. @ Onyx - malo sam pipkao El Diabla (sviđa mi se nick ![]() Ja se također bilježim za ture po Slemenu, samo da neke čehla iznađem, od Trešnjevke do doma su mi koljena ošla u krasan k..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14690 |
Why So Serious?
|
Volan je tako zarotiran jer je moja rotacija prema burazovim komentarima bila da je "tako GAY", a i naviknuo sam se tako voziti pa mi leži zapravo odlično, a sic je ostao pohaban kao dobar "reminder" da ne pokušavam bunny-hopati pri 60km/h ![]() Sile, za zimu ti je dovoljno neke tajice ispod i trenirka sa gumicom na dnu da ne zapinje za onaj klinac (bemti nemrem se sjetit kak se zove, brain fuck ![]()
![]() |
#14691 |
Premium
|
Visak su samo jedne pedale i jedan sic. ...te kocnica koje ne diram dok su pod garom. Custom dijelovi su na bajku, origigi su kod vlasnika...e pa stvarno bi bilo previse da mi je i to dao za 15k kn. Cak mi nije palo ni na pamet da ih trazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14692 |
Why So Serious?
|
Ima li tko za posuditi/prodati ravan 203mm rotor?
![]() |
#14697 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Svi su se neš ponovili, moram i ja ![]() Čuks je dobro reko, odavno je buraz kupio samo ramu da mu složim bajk, samo sam ju ja posudio na neko vrijeme, ajmo tak reć. Zapravo me on nagovorio da složim bajk s njegovom ramom, sam da vidi kak izgleda hehe. Oglas na dropbikeu je scouting, zna se dogoditi da ljudi imaju bajk za prodati po dobroj cijeni ali nisu stavili u oglas, pa reko da probam.
![]() |
#14698 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#14699 |
Premium
|
Jel mozete preporucit neki sic za biku, a da je udoban, uzak i da nije skup ![]() Trenutno iman Bontrager SSR koji je dosta udoban al je presirok i kad se na tertenu iden spustit iza sica zapne mi o butove. Thnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|