|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Pozdrav Komponente su pod moj komp Sve sam spojio te kada upalim komp, pale se ventovi itd, te dodjem do onog dijela gdje mogu birati hocu li u bios, boot media itd. i tu stame. Ako stisnem delete da udjem u bios ne reagira ( reagira 1 od 6 puta,a tad se zamrzne u biosu). Nekad kada uspijem postaviti da boota sa hdda, dodje do Building dmi pool i tako stoji pola sata (nisam mogao duze ostaviti), ona crtica pored toga titra. Isto tako kad idem bootat sa cda. Kada iskopcam hard nema promjene u ponasanju. Vlasnik je imao hacknitosh bios na ploci (koji je jos gore) te mi je rekao da ploca ne boota sa vanjskog harda i usba. Postoji li mogucnost da sam nesto krivo napravio? Moram tipkovnicu testirati (stara ps2 izvadjena iz dna ormara). EDIT: tipkovnica radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Clear CMOS si napravio?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da zaboravio napisat. Hard je ostao sa starog kompa te su na njemu windowsi i sve ostalo, ali nevjerujem da je do tog posto je isto ako ga i istekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nisam , nisam na nju sumnjao posto mi je do nekidan radla u kompu. Budem probao sad ![]() EDIT: Je probo sam sa 1 plocicom radi sve. Hvala Doink imas pivu od mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: draksa. 12.10.2011. u 11:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|